Зодии които не са един за друг

Зодии които не са един за друг

В зодиака можете да намерите връзки, които са извън ума на астролозите. Двойките са обречени на провал. Хората са толкова несъответстващи, че дори не трябва да седят в една стая. Ето кои са тези зодии.

1. Водолей и Лъв

Това е една невъзможна комбинация. Лъвът е алчен за комплименти, изисква пълно внимание, голямо възхищение и пламъци в спалнята. Водолеят е навсякъде, непрекъснато прави нещо, зает е с мисли или проблеми на целия свят и предпочита хубава книга или разговор до зори пред физическите удоволствията.

2. Дева и Стрелец

Дори не се опитвайте! Зодия Дева с любовта си към реда и перфекционизма ще започне да скубе косата си, когато Стрелец идва от време на време при нея със следващата си брилянтна идея за живот. Което той никога няма да осъзнае, защото неговият огнен ентусиазъм му позволява само да развие визия, без шанс да я реализира. Освен това Девата изисква лоялност, а Стрелецът се задушава в моногамия.

реклама

3. Козирог и Близнаци

Най-точният, организиран и живеещ по график Козирог ще изпадне в нервна криза от неорганизирания Близнак. Близнаците са забавни хора, със спокоен подход към отговорностите и концепцията за времето. Използват часовника като украшение и не им пука дали винаги закъсняват. Дори ако Козирогът чака вкъщи, за да вечеря.

4. Овен и Риби

Не. Просто недейте. Трудно е да се каже коя страна ще бъде в по-неблагоприятно положение в такава ситуация. Овен, който се нуждае от огън, адреналин и страст, или Рибата, която обича романтичните разходки, гледайки дълбоко в очите и чувствените, бавни усещания. Сълзите, тъгата и голямото разочарование са най-вероятните в тази връзка.

5. Скорпион и Везни

Адски дует. Тези знаци се различават по всичко – от нивото на чувстване на емоциите, до начина, по който се проявяват чувствата, до житейските приоритети. Най-лошото обаче е, когато става дума за спор. И Скорпионът, и Везните дълго време натрупват негативни емоции. Когато най-накрая избухнат, всичко ще приключи.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: