Зодии, които разбиват сърца. Бъдете внимателни, преди да се влюбите

Зодии, които разбиват сърца. Бъдете внимателни, преди да се влюбите

Любовта е красива и прекрасна, стига да е реципрочна. Но понякога любовта не е достатъчна и въпреки силното чувство някой решава да си тръгне. Във всеки от тези случаи може да се говори за разбито сърце, което за съжаление заздравява дълго. По-късно възстановяването отнема много време, а често травмата все още е заложена във вас и оказва влияние върху по-нататъшния ви живот.

Няма една-единствена рецепта за успешна връзка или перфектно пасване, което да продължи цял живот. От друга страна, има някои зодии, които разбиват сърца по-често от останалите. Не винаги го правят нарочно и предумишлено. Понякога те просто не са в състояние да дадат на партньора си това, което той очаква и има нужда.

Близнаци

Зодия Близнаци са доста повърхности в живота и връзките. Имат проблем с верността и им е трудно да се установят. Постоянно търсят приключения, лесно се отегчават и реагират импулсивно. Понякога не могат да устоят на изкушението или решават да отскочат настрани съвсем съзнателно, защото искат. Те не смятат, че това ще навреди на някого. Те са твърде егоцентрични и твърде егоцентрични. Близнаците обикновено не знаят как да се ангажират и е малко вероятно да създадат дълги връзки. Предпочитат кратки и интензивни връзки.

реклама

Хората от тази зодия са чаровни, общителни, отворени и интересни. Нищо чудно, че другите са привлечени от тях. Лесно е да се влюбите в Близнаци, особено след като те обичат да изпращат противоречиви и подвеждащи сигнали.

Стрелец

Зодия Стрелец е майстор на флирта. Той е чаровен, галантен и има способността да се интересува от себе си. Той е животът и душата на партито, който винаги има много интересни неща за казване. Обикновено се отличава и с присъствие. Трудно е да се подмине безучастно. Той може да накара някой да се влюби в него за минута. И не го прави умишлено. Просто е така.

Подобно на Близнаци, той е приключенски настроен и му е трудно да поддържа стабилна връзка. Тогава той се изморява и копнее за свобода. Той може да бъде верен, но това, че е в такава връзка, го прави нещастен. Той губи желание за живот или се интересува от друг човек и започва да прибягва до работа или хобита. Дори и самият той да не реши да се раздели, той ще доведе до ситуация, в която партньорът, чувствайки се ненужен и необичан, ще си тръгне с разбито сърце.

Козирог

Любовта, връзките и семейството не са на първо място в неговия дневен ред. Козирогът винаги ще избере да работи, да печели пари и да преследва кариера. С възрастта работохолизмът му се задълбочава, което поставя партньора му в трудна ситуация. Трудно е да напуснеш човека, когото обичаш, дори ако той е фокусиран върху нещо съвсем различно. Освен че е обсебен от професионални задължения и финанси, Козирогът изглежда е мечтан съпруг или съпруга. Той е сдържан, отговорен, предпазлив и интелигентен. Нищо чудно, че е толкова лесно да загубиш главата си заради него. За съжаление, той едва ли ще пожертва работата си заради любовта.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: