Зодии с кристално чиста аура

Зодии с кристално чиста аура

Аурата може да бъде тъмна, отблъскваща и светла, привличаща околните като силен магнит. Общуването със зодии с чиста аура е лесно и приятно.

Те сякаш излъчват специална вътрешна светлина, която стопля душата и дава надежда. С такива хора възниква приятно усещане за мир и блаженство.

Всички проблеми отшумяват, а умората и тъгата изчезват без следа.

реклама

Астролозите смятат, че четири зодии, най-често притежават чиста аура.

Близнаци

Близнаците са най-добродушните и дружелюбни представители на зодиака. Тяхната ярка, чиста аура привлича хората към тях.

След няколко минути общуване с представителя на знака дори новите познати имат усещането, че са се познавали цял живот. Всяко напрежение и бдителност бързо изчезват и се заменят с доверие и усещане за вътрешна лекота.

Близнаците изглежда излъчват доброта и щедрост на енергийно ниво. Винаги са готови да подкрепят и развеселят нуждаещите се.

Представителите на този приятен знак са чужди на завист, негодувание, алчност. Те с желание и радост споделят топлината си с другите и помагат да се гледа с оптимизъм дори на неприятни неща.

Близнаците са много отворени хора, готови да видят само добро във всеки. В същото време не е лесно да ги измамите, защото те са много умни и наблюдателни и винаги ясно разбират кой е пред тях.

А ярката им аура им служи като надеждна защита срещу всякакви опити за нараняване на енергийно ниво.

Водолей

Водолеят е друг представител на въздушната стихия, който може да се похвали с невероятно чиста аура. Те се отличават със специално духовно благородство и силни жизнени принципи, които не им позволяват да извършват недостойни действия.

Хората са привлечени от Водолеите, а те от своя страна са щастливи да опознават и общуват с всички. Предразсъдъците са чужди на представителите на този знак, сред приятелите им може да има представители на различни социални слоеве, защото вътрешният свят на човека е най-важен за тях.
Водолеите са щастливи да общуват с добродушен просяк, но е малко вероятно да искат да продължат запознанството си с жесток и циничен бизнесмен.
Представителите на знака подсъзнателно са привлечени от същите добродушни хора като тях. Водолеите отхвърлят негативността и лесно прощават дори на онези, които някога са ги обидили, без да искат да отровят чистата си душа с негодувание и гняв.

Стрелец

Общувайки със зодия Стрелец, хората усещат прилив на жизненост и подобряване на настроението.

Има желание за действие, а унинието изчезва без следа. И всичко това, защото представителите на този знак имат кристално чиста аура и излъчват светлинна енергия.
Те не могат безразлично да подминат нещастието на някой друг и ще направят всичко възможно, за да помогнат дори на напълно непознат. А Стрелецът не понася, когато някой е тъжен.
Винаги са готови да ви развеселят със забавна шега и да ви помогнат да погледнете позитивно на ситуацията. Тъй като са много щедри, те могат да споделят всичко, което имат, без да искат нищо в замяна.
Стрелците се чувстват щастливи, когато могат да помогнат на някого. Те правят добро всеки ден, като искат да виждат колкото се може повече щастливи лица около себе си.

Дева

Девите може да изглеждат твърде потайни, безразлични и уравновесени хора. Но под външната студенина има чиста душа и добро сърце.
Представителите на този знак се стремят към идеала и се опитват да направят света ни по-добро място. Промените винаги започват от себе си, защото поставят най-високи изисквания към себе си.
На Девите им е чужда завистта и алчността. Всичко, което правят за благото на другите, е продиктувано от най-ярките безкористни мотиви.
Девите са много надеждни и честни. Можете да разчитате на тях с увереност във всяка ситуация. Представителите на този знак са добри верни приятели. Понякога само Девата е в състояние да каже цялата истина лично, когато другите лъжат и се преструват.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: