Зодии с ниско самочувствие

Зодии с ниско самочувствие

Никой не е перфектен и едва ли някой е напълно доволен от себе си. Повечето хора имат комплекси, повече или по-малко. Тези зодии обаче имат най-големия проблем със самочувствието. Често поставят много високи изисквания към себе си, понякога са неуверени, а самочувствието им е изключително крехко.

Риби

Хората от този знак са изключително чувствителни и приемат присърце думите и делата на другите. Те са неуверени и не вярват в своите способности. Често се чувстват непълноценни. Зодия Риби имат много комплекси, които ги блокират и затрудняват живота. Те смятат, че всички около тях са по-добри и постоянно се опитват да се докажат. Те се стараят много, но каквото и да правят, никога не се чувстват напълно удовлетворени от себе си. 

Везни

Те се смятат за много спокойни и изключително приветливи хора. Може да приемат критики и нямат проблеми с компромисите. Лесно е да се разбираш с тях. Те не се ядосват, не отмъщават. Всичко това са изключително положителни качества, за съжаление, те са резултат от факта, че представителите на зодия Везни имат много ниско самочувствие. Те не могат да се борят за себе си и за своите причини. Предпочитат да се откажат и да отстъпят. Избягват конфронтация на всяка цена. Често от страх влизат във връзки и ситуации, в които изобщо не искат да бъдат.

реклама

Рак

Чувствителен и раздразнителен. Много несигурен. Лесно се обижда и ядосва. Хората от тази зодия често се опитват да компенсират комплексите и липсата на самочувствие по различни начини. Може да изглеждат като много весели и щастливи хора, но дълбоко в душите им има мрак и тъга. Раците се страхуват много за близките си. Най-големият им страх е да останат сами. Те крият факта колко несигурни и слаби се чувстват.

Те често реагират с гняв или плачат, ако им бъде обърнато внимание на нещо. Хората от тази зодия обичат да преувеличават и да тълкуват прекалено. Те възприемат всеки отказ или внимание като лична обида. Те приемат всичко много лично.

Скорпион

Хората зодия Скорпион често са свръхчувствителни към себе си и смъртоносно сериозни. Освен това са несигурни и прекалено предпазливи. Страхуват се от риска и не обичат промяната. Често се опитват да го прикрият под маската на наглост или с остра шега. Много бързо се разкрива колко нервни и нежни са дълбоко в себе си. Понякога една дума или жест са достатъчни.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: