Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Зодии с IQ над средното. Истински умници!

Интелигентността е качество, което прави живота много по-лесен. Хората, надарени с него, се справят по-добре с междуличностните отношения, за тях е по-лесно да решават проблеми и да се адаптират към променящите се ситуации.

Интелигентността е качество, което прави живота много по-лесен. Хората, надарени с него, се справят по-добре с междуличностните отношения, за тях е по-лесно да решават проблеми и да се адаптират към променящите се ситуации. Високият коефициент на интелигентност им помага да постигнат успех и да постигнат целите си. Вижте кои зодии имат интелигентност над средното ниво.

Близнаци

Хората от зодия Близнаци са изключително ярки и креативни. Имат милион идеи в минута и могат да решават проблеми по нестандартен начин. Те мислят извън кутията и имат отворен ум. За тях ограниченията не важат. Близнаците често правят това, в което никой друг не вярва и успяват. Те обичат да живеят малко напук и да се противопоставят на твърдите правила. Тяхното голямо предимство е гъвкавостта, липсата на предразсъдъци и смелостта да опитват нови неща.

Лъв

Той е роден лидер. Вродената интуиция го кара да се справя добре в живота от ранна възраст. Той знае и разбира какво поведение се отплаща и носи ползи. Умее да прилага знанията си на практика и е майстор в намирането на нови пътища към успеха. Високият му коефициент на интелигентност го прави неуязвим за манипулация. Лъвовете управляват живота си по много интелигентен начин, умело избягвайки капаните, в които другите попадат.

Везни

Може да се похвали с интелигентност над средното ниво, въпреки че често не използва дарбата си или дори я крие. Липсва й увереност в способностите си, затова обикновено мълчи или се отказва без бой. Това е толкова тиха вода и необработен диамант. Има нужда от помощ, за да развие способностите си. Трябва да я забележите, да се доверите и да дадете шанс. В противен случай интелигентността на Везните ще остане неразкрита.

Водолей

Това е една от най-интелигентните зодии. Водолеят е мислител, визионер и бунтар. Стреми към промяна и търси все по-добри решения. Често има амбиции да оправи света. Характеризира се със способност за предвиждане, откритост и ангажираност. Той влага цялото си сърце в идеите си и може да преобразува с главата си. Той знае как да убеди хората да се променят. Благодарение на своята интелигентност той успява да постигне много, въпреки че никога не спира по пътя си към върха.