Идеалната коледна песен за всяка зодия

Идеалната коледна песен за всяка зодия

Коледните хитове са просто невъзможни за пренебрегване. Има обаче попадения, които перфектно отразяват вашия характер и подход към Коледа. Проверете коя песен ви подхожда най-добре, според вашата зодия.

Овен

Shakin’ Stevens – Merry christmas everyone

Енергията, щастието и волята за живот са нещо, което характеризира Овена. Винаги нещо се случва. Бавните, спокойни и меланхолични песни не са за вас.

реклама

Телец

Bing Crosby – White Christmas

Телецът е мързелив човек, който харесва това, което е около него не само хубаво, удобно, но и изключително практично. Коледа е удобно време за него да се излегне на дивана и да размишлява – снегът е идеалното извинение!

Близнаци

Glee – Jingle Bell Rock

Близнаците не обичат самотата и са изпълнени с енергия. Доброто забавление не ги напуска дори на празници. Това, което е известно и изтъркано, е скучно. Така че те харесват нещата малко по-различни, като тази песен.

Рак

Chris Rea – Driving home for Christmas

Семеен и обичащ домашната топлина, Ракът не може да избере друга песен. На Коледа атмосферата има значение за него. Освен това той обича да пътува!

Лъв

Michael Bublé – It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas

Лъвът е много общителен и самоуверен. Така обича да украсява всичко възможно. Къщата и елхата му блестят от коледна украса. И всичко това с много добър вкус!

Дева

Wham! – Last Christmas

Зодия Дева е господар на собствените си планове, чието изпълнение следите щателно. Много съвестен човек. Коледа е време, когато можете да си поемете дъх и да се отпуснете. Така че избирате песни, които не могат да ви омръзнат.

Везни

Dean Martin – Let it Snow!

Везните обичат баланса в живота. Не само в живота си, но и сред другите и дори в природата.

Скорпион

Brenda Lee – Rockin around the christmas tree

Скорпионът е човек, който обича да се забавлява и винаги има сили да направи повече. Трудно му е да седи на едно място, затова търси какво да прави. Празниците не са време за почивка, а повод за действие.

Стрелец

Melanie Thornton – Wonderful Dream (Holidays Are Coming)

Зодия Стрелец е оптимист. Това е сигурно. По време на празниците се настройвате, че всяка мечта може да се сбъдне, хората са добри и наоколо се случват чудеса. Тази песен е най-доброто доказателство.

Козирог

Michael Bublé – Have Yourself A Merry Little Christmas

Коледа е време, пълно с приготовления и треска за Козирога. Задачите са нещо, което му напомня за това вълшебно време. Поради своята амбиция дори тогава той не забравя за задълженията си. Тази песен ще ви помогне да се отпуснете.

Водолей

Feliz Navidad

Водолеите гонят модерното. Коледа обаче е предимно традиция. Този знак трябва да го примири по някакъв начин. Не мислите ли, че тази песен е перфектна комбинация от традиция и ново звучене?

Риби

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Рибите са много чувствителна личност, която прекарва коледното време със семейството и това я прави щастлива. За нея подаръците нямат значение. Те са на заден план, далеч зад любовта и приятелството.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: