Индиански хороскоп: Кое животно отговаря на твоята зодия

Индиански-хороскоп-Кое-животно-отговаря-на-твоята-зодия

Много от вас се интересуват от класически хороскоп. Но, индианския хороскоп, който е различен от класическата астрология, определено е по-малко популярен.

Позволява ни да открием нашите силни и слаби страни и определя нашия характер. Основава се на сезоните и природата. В него има 12 животни, които са еквивалент на 12 типа личности.

Запознайте се с индийския хороскоп и проверете какво животно сте.

реклама

Индиански хороскоп: Животински знаци на зодиака

В индианския хороскоп, както и в класическата астрология, най-важното нещо е датата ни на раждане.

Позволява ни да определим какъв вид животно сме. Има 12 от тези животни и те също се наричат ​​тотеми.

Индианците вярвали, че във всеки човек има скрита, първична сила, която се проявява под формата на животно.

В индианския хороскоп 12 животни съответстват на 12 тотема – типове личности. Датите на раждане, които определят принадлежността към определен животински знак от зодиака, съответстват на датите в класическия хороскоп.

Проверете какво животно сте според индийския хороскоп.

Сокол – (Овен)

Соколът е знак на пролетта и следователно символ на прераждането и младостта. Той е спонтанен, смел и пълен с ентусиазъм. Благодарение на това той обича предизвикателствата. Той е страхотен лидер. Често обаче губи търпение и е твърде темпераментен.

Бобър – (Телец)

Бобърът е известен със своята упоритост и трудолюбие. Това е тотем на човек, който е от една страна практичен, а от друга чувствителен. Чувства се добре в позната среда и сред доказани модели на живот. Следователно той не обича промените и рисковете.

Елен – (Близнаци)

Еленът е тотем, символизиращ интелигентност, сила и креативност. Този човек е развил комуникативни умения и затова обикновено се смята за истинския цар на партито. Той обаче има промени в настроението и често изпуска нервите си.

Кълвач – (Рак)

Кълвачът е роден на лятното слънцестоене. Благодарение на това той е чувствителен, топъл и грижовен и най-вече цени добрите отношения с близките си. Той очаква същото и от другите. Ако не получава необходимото внимание и грижи, той става нервен и сдържан.

Сьомга – (Лъв)

Сьомгата, родена в разгара на лятото, е пълна с радост от живота и отворена към другите хора. Това е тотемът на човек, който е истински лидер и е в състояние да ръководи другите ефективно. За съжаление той твърде често си мисли, че е прав.

Мечка – (Дева)

Мечето е добро и винаги можеш да разчиташ на него. Той подхожда към живота по практичен начин, но винаги носи малко романтизъм. Той е много взискателен към себе си и винаги си поставя амбициозни цели. Поради тази причина той не понася добре провала и критиката.

Гарван – (Везни)

Гарванът е човек, роден през есента и следователно има силна склонност към размисъл. Това е тотем на открит и общителен човек, който се разбира добре дори в големи групи. Той има голяма нужда от справедливост. Въпреки това твърде често той се поддава на натиска на връстниците си.

Змия – (Скорпион)

Змията се смята за мистериозна и дистанцирана личност, но в същото време интелигентна и енергична. Тя е истинска личност с много интересни идеи. Въпреки това, понякога е неразбран от другите и затова е осъден на самота.

Бухал – (Стрелец)

Бухалът е тотем на човек, който е изключително проницателен наблюдател. Освен това в живота той често се ръководи от интуицията и гледа на живота с оптимизъм. Освен това е индивидуалист, който прави това, което смята за правилно, независимо от мнението на другите.

Гъска – (Козирог)

Гъската е тотем на човек, който си поставя изключително амбициозни цели в живота. Отличава се с упоритост и спокойствие. Тя е честна и лоялна към близките си. Но нейните огромни амбиции – ако не могат да бъдат постигнати – често са причина за значително разочарование.

Видра – (Водолей)

Видрата е човек с много иновативни идеи и визии, които с желание реализира. Тя е отворена към света и нетърпелива да придобива нови умения. Отношенията с близките са много важни за нея. Често обаче остава неразбрана – и от тях, и от другите.

Вълк – (Риба)

Вълкът е чувствителен и съпричастен и често се ръководи от интуицията в живота. Той е изключително креативен и идеите му са много популярни. Той обаче никога не може да повярва напълно в себе си, което го прави податлив на влиянието на другите.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: