Интимна класация за всички зодии. Кои са най-горещи и кои по-студени?

Интимна-класация-за-всички-зодии-Кои-са-най-горещи-и-кои-по-студени

Тази интимната класация за всички зодии е нещо, от което много от вас ще се ръководят през новата година.

Ако планирате пламенен роман, връзка, в която искрата няма да угасне скоро или, с други думи, връзка, в която сексуалният ви темперамент ще бъде постоянно под контрол, ще намерите всичко, което търсите в нашата интимна класация.

Вижте интимната класация за всички зодии и разберете къде се намирате вие ​​и човекът, когото желаете. Съвпадате ли си? Или може би сте в различни краища на списъка?

реклама

Интимна класация за всички зодии. Къде се класирате?

С какво ще ни изненада Ракът и какво ще предложат Близнаците? Къде ще бъде поставен всеки герой? Класирането на интимните герои може да бъде объркващо!

1. Водолей

Най-горещият знак на зодиака несъмнено е Водолей. Хората от тази зодия са любопитни към света и отворени също към това, което се случва в спалнята!

С охота поемат предизвикателства, експериментират и се уверяват, че е добре не само за тях, но и за партньорите им. Какво повече бихте искали?

2. Лъв

Лъвовете обичат да са център на вниманието и въпреки че това може да означава, че са егоцентрични нарцисисти, когато става дума за близки планове, е съвсем различно.

Хората от тази зодия дават всичко от себе си. Независимо от всичко, след приключението ви Лъв, ще мислите за това дълго време.

3. Стрелец

Хората зодия Стрелец са общителни и интригуващи. Те имат някакъв вид магнетизъм, с който изключително лесно могат да завъртят главата на друг човек.

Въпреки че когато решим да се сближим с тях, не винаги можем да сме сигурни „какво ще получим“, едно е сигурно – те няма да ни разочароват.

4. Телец

Телците са изключително добри по природа и са известни със своята отдаденост. За другия човек, особено ако има чувства към него, те ще направят всичко, което искат.

Бъдете внимателни обаче, има много тънка граница между предаността и прекомерното подчинение.

5. Везни

Въпреки че Везните са известни предимно със своята емоционалност и романтична природа, хората от тази зодия са и изключително страстни.

Те обичат близостта, а целувките са нещо, в което са истински експерти!

6. Козирог

Казват, че са консервативни, но Козирозите са и реалисти, които знаят какво искат и не се страхуват да го наложат.

Въпреки че може да не са най-големите съблазнители, те ще постигат целта си всеки път!

7. Риби

Зодия Риби е най-добре обобщена с три думи: емпатия, лоялност и креативност.

Ако мислите, че някога ще ви омръзне с тях, грешите!

8. Скорпион

Въпреки че може да изненада мнозина, хората, родени под знака на Скорпион, са доста ниско в интимната класация на зодиите. Защо?

Въпреки че този знак се свързва с вземането на решения и магнетизма, много често е така само на хартия.

Скорпионите са известни с това, че говорят „какво ли не биха направили“, но реалността е съвсем различна и много по-малко пламенна.

9. Овен

Зодия Овен е спонтанен, пълен със страст – какво повече може да искате?

Те могат да запалят огън, но когато им се прииска, ако някой инициира близост, те могат да се ударят в стена, която може да бъде пробита само понякога.

10. Дева

Девите са търпеливи и практични до грешка. Ако са уморени, няма смисъл да се отдават на ласки, ако някой има сутрешен дъх, още повече.

Понякога може да изглежда, че отношенията в спалнята е в дъното на тяхната пирамида от нужди. Това обаче не означава, че са безсърдечни. Трябва обаче да бъдете търпеливи.

11. Рак

На предпоследно място в интимната ни класация на зодиите е Ракът. Грижовен и предпазлив, той обикновено се страхува да напусне зоната си на комфорт.

Въпреки че не избягва близките планове, те могат да бъдат просто скучни. Рядко опитва нещо ново, което е жалко!

12. Близнаци

Енергични, открити, трудно е за вярване, че са в дъното на интимната ни класация на зодиите. И все пак!

Близнаците са променливи до такава степен, че след време е трудно да разберете с какъв човек сте влезли във връзка – изпълнен с желание или може би мързелив в леглото?

Липсата на приемственост може да бъде обезкуражаваща.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: