Каква жена си? Това разкрива вашата зодия

Каква-жена-си-Това-разкрива-вашата-зодия

Каква жена сте? Коя е най-силната ви страна и върху какво трябва да работите? Научете повече за себе си според вашата зодия.

Използвайте съветите, разработени за зодия, специално подготвени за вас!

Каква е жената зодия Овен?

Вие сте жена, пълна с темперамент, жизненост и чар. Имате специфичен, доста „мъжки“ подход към живота. Вие сте пълни с енергия. Страхотна сте в бизнеса.

реклама

Когато намерите правилния мъж, вие с готовност ще поверите отговорността за съдбата си в неговите ръце. Имате добро сърце и искрено обичате близките си хора.

Когато някой дойде при вас с проблем, трябва да е наясно, че вместо насърчителни думи ще чуе конкретно предложение за помощ.

Вие сте енергични и не обичате да си губите времето. Много добре организирате времето си и семейството си.

С еднакъв ентусиазъм ще планирате работната седмица, пътуването и ремонта. Всичко, което правите, става важно.

Имате страхотно чувство за хумор и смехът ви е заразителен.

Съвет за жената Овен: За да засилите женствеността си, струва си да се смекчите малко. Няма нужда да се карате винаги и с всички. Не е нужно да доказвате на никого, че сте супергерой. Вие сте тя и без да поемате твърде много неща наведнъж.

Каква е жената зодия Телец?

Обикновено сте разумни, практични и реалисти. Малко хора подозират, че имате горещо сърце. И това е, което имате.

От малки си мечтаете за истинска любов и брак. Влюбвате се рано, въпреки че кандидатът за вашата ръка трябва да отговаря на много условия.

Преди всичко да ви осигурят чувство за сигурност и комфортен живот. Вие сте спокойни, сдържани и разумни – всичко това, разбира се, за известно време.

По-добре е да не ви дразни, защото въпреки че шансовете да избухнете са малки, вие ефективно ще неутрализирате опонента си.

Вие много обичате дома си и ще направите всичко, за да го направите красив и функционален. С готовност играете ролята на перфектната домакиня.

Може да нямате много интереси и може да сте малко безочливи понякога, но вашият весел характер привлича хората към вас. Имате група от доказани приятели, на които винаги можете да разчитате.

Съвет за жената Телец: Успехът е отвъд зоната на комфорт. Този бизнес слоган пасва идеално на вашата ситуация. Понякога си струва да оставим съдбата да реши вместо нас. Няма смисъл да държите всичко под контрол. Струва си да си позволите малко лудост. Друго място? Може би си струва да си купите чифт високи токчета?

Каква е жената зодия Близнаци?

Имате интересен характер и обикновено сте весели. Трудно е да скучаят с теб. Имате големи мечти, цели и много страст. Искате да постигнете много за много кратко време.

Понякога преследвате целта си напред, независимо от последствията. Това често ви създава проблеми.

Не можете да се откажете, рядко правите изводи от миналото. На пръв поглед изглеждате симпатичен и подреден. Бързо обаче виждате другата си страна – упорита, твърдоглава, изменчива и свадлива.

Бързо влизате във връзки и се стремите към съвместен живот и брак. Когато обаче възникнат проблеми, вие също толкова бързо се разлюбвате и тръгвате да търсите половинката си.

Следователно може да откриете, че се развеждате и жените повторно много пъти. Вие сте много любопитен към света, обичате да пътувате.

Домакинските задължения не са за вас. Предпочитате да четете, вместо да чистите.

Съвет за зодия Близнаци: Понякога си струва да се откажете, да си позволите момент на почивка, да посветите време на себе си. Търпението е добродетел и понякога си струва да изчакате. През това време можете да лакирате ноктите си или да посетите фризьор.

Каква е жената зодия Рак?

Вие сте ходеща нежност. Вярвате в романтичната любов и ви е трудно да си представите връзка без обич. Вие сте много търпеливи и упорити. Зад твоята нежност се крие силна воля.

Не обичате споровете, предпочитате убеждаването. Но една капка издълбава скала. Вашата нежност често се бърка с липса на характер.

Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Целта и смисълът на живота ви е семейството. За нея сте готови да загърбите личните си амбиции. Нямате много интереси, но никога не скучаете.

Обичате да творите, но практични неща – шиете, бродирате, създавате ръкоделия. Ще се радвате да обновите стари мебели, да изпечете торта, да направите консерви за зимата.

Много цените думите на похвала и признателност от партньора си, но критиката ви наранява и може да ви направи раздразнителни и променливи. Разочаровани от партньора си, може неочаквано да се влюбите в друг.

Съвет за зодия Рак: Позволете на хората понякога да видят другата ви страна. Имате много да кажете и предложите. Вие криете всичко това от света. Време е да бъдете забелязани и оценени. И още нещо, вашата стойност не се измерва с оценката на партньора ви. И без това си ценен човек.

Каква е жената зодия Лъв?

Виждате себе си като драматична героиня. Често се влюбвате в труден, силен мъж и вярвате, че вашата любов ще го спаси и промени. Ето защо понякога въпреки всичко оставате в неуспешни връзки.

Вие сте олицетворение на женствеността. Обикновено сте пълни с достойнство, но това често се бърка с самонадеяност. Имате успех с мъжете.

Въпреки прямия си характер, вие сте доста добри във флирта. Ако се чувствате сигурни, вие сте очарователни и топли, но когато загубите почва под краката си, можете да бъдете жестоки.

Вие предварително вярвате на хората и когато някой ви разочарова, го отписвате без съжаление. Вие не сте бунтарски тип, всички ваши решения обикновено са предшествани от консултации с доверени хора.

Вие сте справедливи, емоционални и имате добро сърце. С напредване на възрастта вие трансформирате своя и житейския опит на вашите близки в мъдрост, която искате да предадете.

Вие сте този, към който се обръщат хората, които имат нужда от помощ и подкрепа. Взимаш всички под крилото си и ги защитаваш. Носи ви голяма радост.

Съвет за зодия Лъв: Само защото имате добри намерения към другите, не означава, че те имат добри намерения към вас. Научете се да усещате намеренията на другите, не вярвайте на всеки, който ви се усмихва. Не забравяйте, че сте жена – оставяйте се да ви помогне понякога.

Каква е жената зодия Дева?

Вие сте организирани, спретнати, практични, разчитащи на себе си и независими. Имате обаче слабост към интелигентните хора и артистите. Вие влизате във взаимоотношения с цялото си същество.

Готови сте да пожертвате своето благополучие и комфорт за любимия човек. И точно това често те кара един ден да започнеш да виждаш недостатъците на партньора си и всичко, което си жертвал за него.

Чувствате се дълбоко разочаровани. Тогава нямате никакви притеснения да търсите нова любов. И тъй като се чувствате сантиментални към всичките си бивши, оставате приятели с повечето от тях (понякога с бонус).

Вие сте пълни с енергия, весели и оптимистично настроени към живота. Имате нужда да помагате на другите и понякога споделяте последната филия хляб.

Постоянно търсите област в живота, в която можете да намерите реализация. Вие сте добри във всичко, което правите.

Отказвате се от неща, които не ви носят удовлетворение, без да съжалявате. Вие сте изключително чувствени и женствени.

Съвет към зодия Дева: Понякога си струва да се дистанцирате и да погледнете всичко отстрани. Не си струва да се посвещавате напълно на другите, вие също заслужавате нещо от живота. Само вие можете да наложите правата си. Борете се да сте добре. Заслужава си.

Каква е жената зодия Везни?

Ти си идеалната жена. Красива, нежна, весела, търпелива и уравновесена. Имате приятен, нисък глас. Вие също имате голямо достойнство.

Не обичате формалностите, затова често оставате в неформални отношения. Сигурно нямате особено развит майчински инстинкт и не мечтаете да имате деца. Обичате изненадите.

Имате голяма нужда да се харесвате и често съзнателно или несъзнателно се състезавате с други жени. Затова във вашето обкръжение винаги има повече мъже.

Ако не си оценен, избледняваш и губиш своята ефирност. Въпреки че никога няма да го признаете, обичате да клюкарствате.

Случва се да създадете свой собствен етичен кодекс и норми на поведение. Вие сте изумени и възмутени от факта, че хората не се държат подобаващо. Трябва да се занимавате с благотворителност, но често за показ.

Съвет за зодия Везни: Женствеността не е да играете ефирен елф. Не е нужно да се сравнявате с другите. Вашата стойност не се измерва с вашата красота. Имате още много да предложите. Когато разберете, че някой може да мисли различно от вас, животът ви ще бъде много по-лесен.

Каква е жената зодия Скорпион?

Вие създавате очарователна комбинация от чувственост, решителност и независимост. Вие сте реалисти, знаете отлично какво е животът. Справяте се много добре с ежедневието.

Опитвате се да не зависи от други хора. Въпреки външната си дистанция, вие сте вулкан от страст и емоции. Бързо се влюбвате и често сменяте партньорите си. Но когато се влюбиш е лудост.

Връзките ви обикновено продължават. Вие сте изпълнени с любопитство към света, интересувате се от много неща. Имате обширни познания, които могат да ви изненадат.

Вие сте пестеливи на думи и е трудно да отгатнете какво мислите или чувствате. В същото време много добре усещате чуждите емоции – трудно е да ви излъжат.

Вие сте умен, разумен човек, докато не стъпите на пръсти, разбира се. По-добре е да не те имам за враг – в този случай поговорката, че отмъщението е жена, е вярна.

Съвет за зодия Скорпион: Използвайте чувството си за наблюдение, за да опознаете хората по-добре. Не само техните слабости, но и разпознаване на техните предимства. Доверете се на любимия човек и го оставете да поеме понякога. Може да откриете, че ще бъдете приятно изненадани. И може дори… да харесате липсата на отговорност за известно време.

Каква е жената зодия Стрелец?

Вие сте жизнени, пълни с енергия и чар и затова много привлекателни за противоположния пол.

Въпреки че правите декларация за безсмъртна любов към партньора си, той не бива да се заблуждава – вие все още търсите, проверявате, пробвате, влюбвате се и разлюбвате.

За вас времето да се установите идва в зряла възраст. Въпреки че изглеждате много практичен човек, във вас има много романтика.

Честността и моралът се нареждат много високо в йерархията на вашите ценности. Емоционалните триъгълници не са за вас – вие имате свои собствени правила.

Обичате пътуванията и приключенията. Нищо не ви изморява повече от застоя. Където и да се появиш, предизвикваш възхищение и правиш впечатление.

И се появявате навсякъде – в моден курорт, на забележително изложение или престижно събитие. В същото време нямате нищо против да свалите високите токчета, да обуете спортни обувки и да отидете на дълъг преход. Просто не обичаш да скучаеш.

Съвет за зодия Стрелец: Понякога си струва да си позволите да флиртувате или да се увлечете от страстта. Твърдото спазване на правилата за запознанства може да развали една интересна връзка. Също така си струва да се огледате внимателно. Може би сте поставили високо летвата и не виждате никого, с когото бихте били щастливи?

Каква е жената зодия Козирог?

Вие сте идеален кандидат за съпруга – много скромна в проявлението на чувствата си, отговорна, скромна и трудолюбива. Говоренето за чувства не е ваша област и вие показвате, че обичате с действията си.

Не обичате клюките, смятате ги за загуба на време. Вие сте потаен и мълчалив. Чувствате се най-добре в собствения си свят. Много четеш, много мислиш. Имате талант за творчество – шиете, кроите, лепите, правите бижута.

Понякога се случва да имате типично мъжки интереси, например Направи си сам. Вие сте недоверчиви и трудно достъпни, поради което имате малка, доказана група приятели.

Вие сте доста консервативни във вашите възгледи, както за живота, така и за секса. Твоята доста готина красота разцъфтява с възрастта – колкото повече остаряваш, толкова по-красива ставаш.

Докато узрявате, откривате своята женственост и чувствената страна на природата си.

Съвет към зодия Козирог: Трудно ви е да говорите за чувствата си, но си струва да опитате. Може би първо оставете сладка бележка на любимия човек. Ще видите как с времето става по-лесно да се отваряте. Също така си струва понякога да се доверите на другите. Възползвайте се от помощта им или се вслушайте в съветите им.

Каква е жената зодия Водолей?

Вие сте много интелигентни и цените тази черта в партньорите си. Искате брак и стабилност, но ако не се ожените рано, сте склонни да се откажете от брака и да се наслаждавате на живота.

Вие сте физически привлекателни, оставате млади за много дълго време. Вие сте весел човек с оптимистично отношение към живота. Ако нещо не ти върви, правиш добро лице, за да играеш лошо – не искаш да показваш на света, че нещо те боли. Едва ли някой те е виждал да плачеш.

Вие сте много добре организирани и спретнати (до степен на педантичност). Цените своята независимост и своите ритуали. Чувствате се добре в собствената си компания. Използвате времето за личностно развитие и своите страсти. Отдавате се изцяло на интересите си – посещавате курсове, обучения, лекции и представления.

Съвет за зодия Водолей: Вие сте достойни за истинска любов. Не се отказвайте при първия провал. Вие сте създадени, за да бъдете обгрижвани и глезени. Позволете си понякога да изключите аналитичното си мислене и да се предадете на момента. Вие също имате право понякога да имате лош ден.

Каква е жената зодия Риби?

Вие сте най-женствената от всички зодии. Ефирни и нежни, вие вярвате в любовта и истинския романтизъм. Живеете и дишате любов.

Комплиментите и обичта са от съществено значение за живота ви. Ако не ги получите, ставате огорчени и склонни към самосъжаление. Тогава можете да бъдете плачливи, свадливи и раздразнителни – понякога дори свръхчувствителни.

Често се чувствате използвани. Много сте трудолюбиви. Каквото и да правите, го усъвършенствате. Не правите нищо прибързано, отделяте време и внимание на всичко. Вие сте надежден човек.

Контактът с природата ви доставя много удоволствие. Вие сте учтив човек, затова хората около вас ви харесват. Често имате здравословни проблеми.

Съвет за зодия Риби: Някои хора не могат да изразят чувствата си, но можете да бъдете сигурни, че ви обичат и искат най-доброто от вас. Вярвайте, че светът няма да рухне, ако отделите време за удоволствията си. Прочетете любимата си книга, вземете гореща, ароматна вана. През това време оставете любимия човек да се докаже и не забравяйте да оцените усилията му.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: