Каква майка сте според вашата зодия

Каква майка сте според вашата зодия

Астрологията може да се приема на сериозно или като игра. Понякога има много истина в нея, а може би само ние я намираме. Според вашата зодия можете да разберете какъв тип майка е една жена според звездите. Снизходителна или взискателна? Вижте сами как знаците на зодиака влияят на майчинството.

Каква майка сте според вашата зодия

Любовта на майката е безусловна и за цял живот. Въпреки това, всяка жена, като майка, има своите силни и слаби страни. Може би това, което правим погрешно, може да бъде открито в астрологията. Вярвате или не, винаги можете да разберете каква майка сте според вашата зодия. Дори на шега.

Овен

Майката зодия Овен възпитава децата си като весели, общителни и вездесъщи същества. Тя има душата на организатор, затова записва децата си на много извънкласни занимания, организира партита за тях, благодарение на което те не могат да се оплачат от социалния си живот. Освен това ги насърчава да сбъдват мечтите си, активира децата да постигат целите си и е в състояние да ги подкрепи.

реклама

От друга страна, тя може да бъде доминираща – често подчертава, че е начело. Може да се възприеме от децата като твърде взискателна. С правилния партньор обаче тя може да създаде семейство, което да действа като глутница подкрепящи го приятели. Майките Овен се разбират много добре с децата си, те са в постоянен контакт с тях и те обичат да прекарват времето си с нея.

Телец

Майките Телци са най -търпеливите майки от всички. Не мисля, че нещо може да ги извади от равновесие. Те обичат да бъдат майки и може да се каже, че са създадени за тази роля. Те перфектно съчетават работата и семейния живот. А работата им дава материалната възможност да осигурят на децата буквално всичко, което могат да пожелаят. Това е и основната им цел в родителството – да осигурят благополучието на децата си.

Слабостите на майката Телец са склонността да отглежда малки материалисти. Докато децата растат с годините, майките от тази зодия са склонни към конфликти. Тийнейджърският период в живота на децата им е наситен със семейни кавги. Майка Телец иска да има контрол.

Близнаци

Майката зодия Близнаци е приятелка, майка на командир, събрани в едно. Тя е просто обожавана от приятелите на децата си. Тя организира перфектни партита, умее да говори на трудни теми без паника, не съди и съветва. Възпитава децата доста ексцентрично, размивайки границите възрастен-дете. Тя може да бъде приятел с децата си. Тя няма тайни от децата си и получава същото в замяна. Връзката й с децата е постоянна и основана на доверие.

Въпреки това, тя е далеч от възпитанието без стрес – тя може да избухне и това е чест източник на конфликти с дете, което не винаги знае как да се държи с майка Близнаци. Тя е разсеяна и често променя решенията си. Но въпреки хаоса, който внася, тя знае как да се измъкне от родителския си смут. Тя възпитава децата да бъдат необикновени личности и светски хора, защото тя е такава. Тя е вечно млада и сякаш е израснала с децата си.

Рак

Мама Рак св грижи се за децата си, пести им похвалите и иска винаги да се чувстват добре, независимо от ситуацията. Тя е нежна и грижовна. Това е майката, при която се връщате в зряла възраст за вкусна домашна вечеря и която най-добре ще ви посъветва как да почистите прозорците. Къщата й е пълна с любов.

Докато не се ядоса. Гневът й може да бъде необуздан и извиненията трябва да бъдат почти измолени.  Децата на мама-рак са красноречиви, самоуверени, добре поддържани и привлекателни.

Лъв

Тези жени често стават майки доста рано, защото искрено чувстват, че наистина искат да имат бебе. Те са щедри, спестяват на децата си пари за играчки, дрехи или допълнителни дейности. Но те не забравят и за себе си – ако видите модерна мама, много е възможно да е Лъвица.

Лъвицата обича да блести сред другите майки , тя е добре запозната с възпитанието. Майките – Лъвиците са подкрепящи – радват децата, няма да пропуснат нито един мач или представление. Те могат да ръководят мъдро, поради което децата ги слушат. Или може би защото майките им мразят опозицията. Случва се и Лъвиците да драматизират и да изпитват проблеми прекомерно. Те се справят чудесно като самотни майки, а ако имат партньор, понякога претоварват него и децата си от задълженията си. Децата на майките Лъвици са склонни да бъдат властни и обичат да доминират в групата, но те прощават лесно и са в състояние да спечелят хората – точно като техните майки. Те често имат значителни професионални успехи !

Дева

Майка зодия Дева е перфекционист – обича да планира, знае всички образователни и психологически новости. Обучава се, може да вземе магистратура по майчинство. Тя подрежда графика на децата за часовете им, грижи се за домашните им , усърдно обучава децата, но противно на общоприетото мнение не е обсебена от реда. Що се отнася до творчеството на децата, те с достойнство и търпение ще подредят играчките, разпръснати из къщата.

Когато има време и се отпусне, през ваканциите и почивните дни тя е прекрасен другар за своите деца. Тя има приключенска душа, така че децата няма да скучаят с нея. Когато пораснат и тя види, че ги е отгледала добре, тя е в състояние да развие приятелство и много силна връзка с децата си.

Везни

Мама Везни цени хармонията и е пазителка на огнището. Децата й са братя и сестри за пример, защото тя успешно може да им възпита морално поведение. Предпочита да са приятели, отколкото да образова и това й дава още по-добри резултати. Възхищават и се като майка, която винаги знае и усеща какво да направи, за да се чувства семейството й добре. Тя е доста популярна сред самотните бащи и разведените хора, защото знае как да печели хората.

Харесвана е от учителите на детето си и неговите колеги. Везните са гостоприемни и имат отворена къща, където не винаги има ред, но всеки се чувства комфортно в нея. Обичат да организират партита. Децата им са надарени, но мързеливи, като майките си. Често стават артисти.

Скорпион

Тя познава децата си по-добре от самите тях. Семейството е най-важно за нея и всеки, който се опитва да нарани децата й, трябва да бъде нащрек. Тя дава малко свобода на детето си и обича да контролира, защото има склонност да се страхува за неговото благополучие и безопасност. Децата не се бунтуват срещу това, защото знаят, че майка им иска най-доброто за тях, с нея се чувстват сигурни и знаят, че винаги могат да разчитат на нея.

Майките Скорпиони са толкова фокусирани върху майчинството, че имат проблеми с партньорите си. Ако той не е достатъчно добър баща, дори са склонни към развод. Скорпионите ценят материалното благополучие и проспериращия комфортен живот. Те възпитават децата си като амбициозни и самоуверени същества, но винаги се връщат при майка си за съвет. Те често имат престижни професии.

Стрелец

Тя цени възпитанието без стрес. Може перфектно да постига образователни цели, без да прилага наказания. Къщата й е пълна с радост и тя дори може да превърне чистенето в забавление. Тя е по-скоро като по-голяма сестра, отколкото като родител. Дава на децата много свобода, възпитава у тях желание за независимост и любов към приключенията.

По време на юношеството тя понякога дразни децата си, защото се смятат за по-зрели от нея. С течение на времето обаче те отново започват да оценяват колко невероятен човек е майка им. Децата на мама Стрелец са хора, които харесват себе си и водят щастлив живот.

Козирог

Майката Козирог е взискателна майка, която приема майчинството много сериозно. Няма да забрави и лекарската си равносметка, срещата в училище е почти свещена за нея и вместо да й се налага да й поставят диагноза дисграфия, ще прекарва часове в упражняване на грациозно писане с детето. Тя управлява къщата перфектно, работи професионално, така че децата да не останат без нищо и умее да създаде партньорство с бащата на децата им. Тя е жена за специални задачи!

С всичко това тя знае как да бъде нежна, така че децата й не са завладени от нейния перфекционизъм. Но често го използват, защото майката Козирог има склонността да се грижи за всички, освен за себе си. В замяна тя очаква само похвала и признателност за собствените си усилия.

Водолей

Майка Водолей обича децата си с цялото си сърце, въпреки че не винаги може да го покаже. Нейните идеи и подход към отглеждането на деца са доста противоречиви, поради което тя рядко успява да се сприятели с други майки. Обръща голямо внимание на възпитаването на определени ценности у децата – учи на култура, отвореност към света и толерантност.

Обича да пътува, затова възпитава космополитизъм у децата си. Тя е много отворена към идеите на децата си, ще се съгласи с това, с което повечето майки не биха се съгласили. Стимулира независимостта и индивидуализма у децата. Тя не обича химерите и изблиците на гняв, въпреки че самата тя има склонност към меланхолия и след това се затваря в семейството. Децата на майките Водолей са смели и независими от ранна възраст.

Риби

Майката зодия Риби е изключително емоционален родител. Никога не крещи, ненавижда насилието. За нея е важно спокойствието и сигурността, които иска да осигури на децата си. Оценките в училище, успехите в извънкласните дейности изобщо не я вълнуват. Дисциплината или задължението са въпроси, които изглежда не съществуват за нея.

Вместо това, тя учи децата да бъдат съпричастни, чувствителни и мили. Парадоксално, създава херметична къща, в която могат да влизат само избрани и не е много социална. Радва се на детското творчество, затова често възпитава децата да станат хуманисти, художници или хора с други професии – лекари, психолози. Майките Риби са склонни да бъдат срамежливи, но ако създадат приятели, те ще останат цял ​​живот.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: