Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Какви любовници са отделните зодии?

Кой знак от зодиака е най-добрият любовник и как да съблазните човек от този знак?

Знаците на зодиака са много различни един от друг. Всеки има свой индивидуален подход към живота. Тяхното отношение се влияе най-много от елементите, с които са свързани. По отношение на пола те са от голямо значение… Разберете кой е най-секси според вас!

Кой е най-добрият любовник?

Прочетете това кратко описание на отделните зодиакални знаци и изберете своя мечтан партньор.

Елемент на Земята

Зодия Телец – Той е чувствен и срамежлив в същото време. Той не бърза, може да прекара много часове в самата любовна игра. Телците третират секса като естествена потребност в живота и имат добро усещане за желанията на партньора си. Много ги е грижа за атмосферата на сближаване.

Зодия Дева – Само привидно срамежлива. В началото ще изглежда малко разтревожена, но с времето ще придобие смелост. Девите са много любопитни по отношение на секса и въпреки че са малко наивни, дълбоко в себе си мечтаят малко да се разбунтуват. Харесват експериментите в леглото.

Зодия Козирог – Той е заинтригуван и привлечен от тъмната страна на човешката природа. Може да бъде малко меланхоличен или много енергичен и завладяващ. Той обича да премества границите, въпреки че няма да си го признае лесно. Козирогът е чувствен любовник, но мрази романтиката.

Елементът на огъня

Зодия Овен – Той е нетърпелив, смел и страстен. Овенът е зодия с огнен темперамент. Не се страхува да покаже, че харесва някого. В леглото той иска да доминира и го възбужда, когато може да нареди на някого. Най-важното обаче за него е удоволствието на другия.

Зодия Лъв – Те не се страхуват от нищо. Охотно показват голото си тяло, открито се възхищава на другите. Без никакъв срам казват какво искат и директно питат какви са желанията на техния любим. Лъвът в спалнята има естествен инстинкт да отгатва какво трябва да се направи, за да подлуди някой.

Зодия Стрелец – В живота той цени най-много свободата и забавлението – същото го интересува и в леглото. Стрелецът жадува за това, което се нарича „забавление“. Той обича да дразни и да се шегува малко по време на секс. Не може да е сериозен.

Елемент на въздуха

Зодия Близнаци – Те са несериозни и освободени. Това, което ги възбужда най-много, са дългите разговори за секс. Питат партньора си какви са неговите фантазии и с удоволствие споделят своите. Близнаците трябва да изградят интелектуална връзка с човека, с когото спят.

Зодия Водолей – В леглото той е истински изследовател. Той иска партньорът му да го заинтригува. Водолеят е очарован от прокарването на границите в спалнята. Той ще се съгласи на всички експерименти. Той намира „редовния“ секс за скучен.

Зодия Везни – Те обичат комбинацията от деликатност и бруталност. Обичат да се преструват, че се срамуват, но най-много обичат това, което е забранено. Везните често подчертават, че за тях е много важно в каква атмосфера протичат интимните им срещи.

Елементът на водата

Зодия Риби – В секса най-много ценят потайността. Колкото по-малко се обясняват обстоятелствата на срещата, толкова повече им харесва. Рибите в леглото са нежни, обичат да се движат бавно. Има мнение за тях, че остават вечно ненаситни и почти през цялото време имат желание да играят еротични игри.

Зодия Скорпион – Скорпионът мрази отказа. Той обича, когато един наглед недостъпен човек напълно губи ума си по него. Той доминира в леглото и се грижи усещанията да са възможно най-интензивни. Той никога не се уморява. Трудно му е да избяга!

Зодия Рак – Няма разлика между секс и любов. Той е напълно романтичен и се откроява от другите знаци с голяма чувствителност. Това, което най-много цени в леглото, е нежността и деликатността. Понякога Ракът открива своята сексуалност едва по-късно в живота си.