Какви любовници са отделните зодии?

Какви любовници са отделните зодии

Знаците на зодиака са много различни един от друг. Всеки има свой индивидуален подход към живота. Тяхното отношение се влияе най-много от елементите, с които са свързани. По отношение на пола те са от голямо значение… Разберете кой е най-секси според вас!

Кой е най-добрият любовник?

Прочетете това кратко описание на отделните зодиакални знаци и изберете своя мечтан партньор.

Елемент на Земята

Зодия Телец – Той е чувствен и срамежлив в същото време. Той не бърза, може да прекара много часове в самата любовна игра. Телците третират секса като естествена потребност в живота и имат добро усещане за желанията на партньора си. Много ги е грижа за атмосферата на сближаване.

реклама

Зодия Дева – Само привидно срамежлива. В началото ще изглежда малко разтревожена, но с времето ще придобие смелост. Девите са много любопитни по отношение на секса и въпреки че са малко наивни, дълбоко в себе си мечтаят малко да се разбунтуват. Харесват експериментите в леглото.

Зодия Козирог – Той е заинтригуван и привлечен от тъмната страна на човешката природа. Може да бъде малко меланхоличен или много енергичен и завладяващ. Той обича да премества границите, въпреки че няма да си го признае лесно. Козирогът е чувствен любовник, но мрази романтиката.

Елементът на огъня

Зодия Овен – Той е нетърпелив, смел и страстен. Овенът е зодия с огнен темперамент. Не се страхува да покаже, че харесва някого. В леглото той иска да доминира и го възбужда, когато може да нареди на някого. Най-важното обаче за него е удоволствието на другия.

Зодия Лъв – Те не се страхуват от нищо. Охотно показват голото си тяло, открито се възхищава на другите. Без никакъв срам казват какво искат и директно питат какви са желанията на техния любим. Лъвът в спалнята има естествен инстинкт да отгатва какво трябва да се направи, за да подлуди някой.

Зодия Стрелец – В живота той цени най-много свободата и забавлението – същото го интересува и в леглото. Стрелецът жадува за това, което се нарича „забавление“. Той обича да дразни и да се шегува малко по време на секс. Не може да е сериозен.

Елемент на въздуха

Зодия Близнаци – Те са несериозни и освободени. Това, което ги възбужда най-много, са дългите разговори за секс. Питат партньора си какви са неговите фантазии и с удоволствие споделят своите. Близнаците трябва да изградят интелектуална връзка с човека, с когото спят.

Зодия Водолей – В леглото той е истински изследовател. Той иска партньорът му да го заинтригува. Водолеят е очарован от прокарването на границите в спалнята. Той ще се съгласи на всички експерименти. Той намира „редовния“ секс за скучен.

Зодия Везни – Те обичат комбинацията от деликатност и бруталност. Обичат да се преструват, че се срамуват, но най-много обичат това, което е забранено. Везните често подчертават, че за тях е много важно в каква атмосфера протичат интимните им срещи.

Елементът на водата

Зодия Риби – В секса най-много ценят потайността. Колкото по-малко се обясняват обстоятелствата на срещата, толкова повече им харесва. Рибите в леглото са нежни, обичат да се движат бавно. Има мнение за тях, че остават вечно ненаситни и почти през цялото време имат желание да играят еротични игри.

Зодия Скорпион – Скорпионът мрази отказа. Той обича, когато един наглед недостъпен човек напълно губи ума си по него. Той доминира в леглото и се грижи усещанията да са възможно най-интензивни. Той никога не се уморява. Трудно му е да избяга!

Зодия Рак – Няма разлика между секс и любов. Той е напълно романтичен и се откроява от другите знаци с голяма чувствителност. Това, което най-много цени в леглото, е нежността и деликатността. Понякога Ракът открива своята сексуалност едва по-късно в живота си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: