Какво е по-добре да не правите на петък 13-ти според вашата зодия?

Какво е по-добре да не правите в петък 13-ти според вашата зодия

Какво е по-добре да не правите в петък 13-ти според вашата зодия?
Всяка зодия може да предотврати лоши събития в петък 13. И изобщо не е нужно да правите нищо специално. Всъщност този път става въпрос за отказ от нещо. Разбира се, не можем да гарантираме, че ще работи, но винаги можете да опитате.

Овен

Петък 13-ти не е подходящо време за вземане на важни решения. Поне при хората под зодия Овен – трябва да изчакат, поне до събота. Знаем, че са нетърпеливи, но този път наистина е по-добре да отложим момента. Един ден няма да спаси никого и грешка може да бъде предотвратена по този начин.

Телец

Зодия Телец е добре да опитат да избягват откритите водоеми, доколкото е възможно. Дори и времето да е хубаво, може да пропуснете пътуване до езерото или разходка по брега на реката. Въпреки това е доста хладно и е лесно да настинете, а звездите казват, че това може да не е най-лошият ви проблем с водата в петък 13-ти.

реклама

Близнаци

Близнаци – не казвайте нищо, в което не сте 100% сигурни. Слуховете и предположенията, изказани в петък 13-ти, могат да ви отмъстят тежко и да направят живота ви много труден. През този ден запазете мислите и предположенията си за себе си. Няма да съжалявате.

Рак

Петък 13-ти е лош ден за пазаруване, за зодия Рак. Най-добре е изобщо да избягвате магазините (включително онлайн магазините). Ще се предпазите от необмислени покупки, а може би дори от кражба или измама.

Лъв

Настройте будилника си за ранен час. Най-лошото нещо, което зодия Лъв в петък 13-ти може да направи, е да остане в леглото твърде дълго. Дори и да не ви донесе лош късмет, със сигурност няма да ви помогне, а точно обратното.

Дева

Девата е най-добре е в този ден изобщо да не излизат от вкъщи. Ако е необходимо, ограничете се до най-важното и се опитайте да се върнете по-рано. Във вашите четири стени нищо лошо не ви заплашва дори петък 13-ти.

Везни

Везните не трябва да пият алкохол. Знаем, че е началото на уикенда, но този път наистина си струва да се откажете алкохолните напитки. Ще ви е добре и може да избегнете някоя неприятна ситуация (и тук не става въпрос за махмурлук, макар че и това не е удоволствие).

Скорпион

Зодия Скорпион – избягвайте да каните гости. Ако искате да се срещнете с някого, по-добре е да го направите в дома му или в града.

Стрелец

Стрелецът трябва да се откаже от тежките тренировки. Вместо тичане или ходене на фитнес, изберете спокойна разходка или йога. Още по-добре си лягайте рано или четете книга в леглото. Няма да съжалявате.

Козирог

Козирозите да не си играйте с огъня в петък 13. Освен това днес не палете свещи, а ако пушите, опитайте се да ги сведете до минимум. Благодарение на това можете да предотвратите лошия късмет и да се предпазите от лош късмет в близко бъдеще.

Водолей

Петък 13-ти не е подходящо време за дълги пътувания, особено с кола, за Водолея. Ако е възможно, изберете обществен транспорт и за предпочитане изобщо ограничете движението си.

Риба

Рибите, е добре да се опитат да сдържат емоциите си и не ги показвайте твърде много. Може да съжалявате за думите, изречени в петък 13-ти.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: