Какво казват елементите за връзката ви?

Какво казват елементите за връзката ви

Всичко, което се случва в живота ни, е записано в звездите. Също и с кого се срещаме. Докато избирането на половинка по симпатии може да изглежда добре, полезно е да разберете дали връзката ви ще продължи дълго. И това може да бъде повлияно от вашия и партньорския елемент, тъй като всички зодии имат такъв.

Всеки знак от зодиака има определен елемент. Проверете кои връзки имат шанс успех и кои връзки вероятно ще завършат с провал.

Елементите на зодиакалните знаци в една връзка

Както вече споменахме, всеки знак от зодиака има свой собствен елемент, който определя неговата личност. Това също може да е знак за това с кои зодии си подхождате и с кои не.

реклама

Има четири елемента, към които са приписани 12-те зодиакални знака:

Какви са отношенията между тях?

Огън + Огън

Това е експлозивна смес. Двамата винаги ще имат страстно чувство, но тази връзка също може да изгори много лесно. Те са наистина силни личности, така че ще поставят себе си на първо място, без да мислят за партньора си. Такава връзка не може да се превърне в истинска борба, вместо в успешна връзка.

Огън + Земя

Това е много добра комбинация, при условие че вашият партньор, чиято стихия е Земята, прояви голямо търпение. В противен случай няма да му е лесно да понесе настроенията на пламенната си любима. Той не може да се промени под влиянието на другите. Въпреки това, той може да стане много привързан към динамична и търпелива Земя и да й бъде отдаден.

Огън + Вода

Тази връзка не може да работи. Въпреки че може да споделяте общи страсти, колкото повече навлизате в гората, ще разберете, че има много повече неща, които ви разделят, отколкото свързват . И в тази ситуация и двамата ще започнете да се уморявате от тази връзка, така че е по-добре да сте наясно с това, преди да започнете да се занимавате.

Огън + въздух

Тези двамата никога няма да им е скучно един с друг.  Те се стимулират взаимно да действат и разпалват чувствата на другия отново и отново.  Понякога обаче между тях е експлозивно. Може да се разделят, но химията между тях е такава, че винаги ще се връщат заедно.

Земя + Въздух

Двамата изпитват затруднения да работят в екип. Докато и двамата не го научат, няма да могат да изградят успешна връзка. Въпреки това, те имат шанс за успешна връзка, ако започнат да работят заедно. Опитвайки се заедно, те могат да го постигнат.

Земя + Земя

Те знаят много добре какво трябва да направят, за да създадат успешна връзка един с друг. Те могат да се допълват взаимно и да познават перфектно нуждите на другия . Следователно, тези двамата винаги ще създават добри отношения, стига да си дадат време и пространство за действие.

Земя + Вода

Щом съдбите им се пресекат, те няма да могат да живеят един без друг. Това е вид връзка, в която партньорите се допълват взаимно. Всички провали и раздяла ги карат да се чувстват толкова празни, че веднага искат да се върнат заедно. Това се нарича идеална връзка.

Вода + Вода

В този случай всичко зависи от ситуацията. Двете води могат да се подкрепят взаимно и да се изкачват или да падат на дъното заедно. Винаги единият ще влачи другия със себе си. И докато в първия случай всичко ще се оправи, във втория, когато удари криза, може да е наистина лошо.

Вода + Въздух

Тази комбинация е подобна на Огън и Въздух. Ще се карате един друг и между вас ще има много емоционални моменти. Споровете обаче ще бъдат също толкова емоционални. А някои бури просто не могат да бъдат спасени.

Въздух + Въздух

Тези двамата могат да говорят с часове един с друг. Партньорите с този елемент ще имат впечатлението, че се разбират като никой друг, но това е само илюзия. В дългосрочен план може да се окажете просто отегчени един от друг. В никоя друга връзка рутината няма да се развие толкова бързо, колкото вашата.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: