Какво казва вашата зодия за вашите шофьорски умения?

Какво казва вашата зодия за вашите шофьорски умения

Вашата зодия може да каже много за това какъв шофьор сте. Начинът, по който карате кола, може да има много общо с датата ви на раждане. Влияе и на вкуса ви по отношение на автомобилите. Този автомобилен хороскоп ще ви разкрие истината за това как се чувствате зад волана и коя кола ще бъде най-добрият избор за вас.

Вашата зодия ви подсказва какъв шофьор сте

Овен

Родените зодия Овен са много нетърпеливи и нервни шофьори. Не обичат ограниченията. Овенът трябва да върви бързо, иначе полудява. Той мрази, когато срещне непознат в своята лента. Той злоупотребява с клаксона. Обича да се състезава и да изпреварва. Той рядко използва спирачката. Карането из града е безкраен низ от нерви и терзания (светлини, ограничения на скоростта) за него. Той обича по-дългите маршрути. На магистралата се чувства като риба във водата. Овенът трябва да е с кола с мощен двигател. Голямата кола вдъхва страхопочитание и това е всичко. В идеалния случай трябва да е червено.

Телец

Той е внимателен, спокоен и търпелив шофьор. Кара много добре и уверено. Той принадлежи към разумните шофьори. Той понякога нарушава правилата. Можете да се чувствате сигурни с Телец зад волана. Това е шофьор, на който си струва да се подражава. Хората от този знак ценят комфорта при шофиране. Мечтаната им кола е престижна и елегантна. Те обичат да слушат музика, докато шофират.

реклама

Близнаци

Те не са образцови шофьори. Карат бързо, малко небрежно. Често, докато карат кола, говорят по телефона или пишат есемеси. Държат се много небрежно на пътя. Обичат да карат бързо. По-бързо, отколкото позволяват разпоредбите. Спасяват ги добрите рефлекси и добрата доза късмет. Зодия Близнаци на пътя искат да се откроят. Не се чувства добре в средностатистическа, скучна кола. Той трябва да има нещо специално. Например кола с цвят на дъгата.

Рак

Много внимателен шофьор. Дори и да шофира от години, може да остане впечатлението, че го е страх през цялото време и че се чувства несигурен зад волана. Той спазва разпоредбите, грижи се за колата си и осигурява безопасността на пътниците. Този шофьор не обича риска и конкуренцията на пътя. Най-добрата кола за Рака е голямо семейно комби. В идеалния случай трябва да има цвят на поляна или вода.

Лъв

Той е нервен и обича да се показва. Той често използва клаксона. Противно на външния вид, не е много опасно. Той просто реагира изключително емоционално на пътната обстановка. Той обича да изпъква. Колата му трябва да е уникална, а освен това чиста и лъскава. Лъвът ще се чувства най-добре в жълт или златен автомобил.

Дева

Кара много стриктно. Винаги има планиран маршрут, запас от гориво и редовно поддържа колата. Всичко трябва да е точно. На пътя той се чувства добре и уверен, докато не се случи нещо неочаквано. Внезапно отклонение или неочакван провал карат Девите да изпадат в паника. Шофьорите под този знак се справят много зле с непредвидени ситуации. Една перфектна кола трябва да бъде преди всичко икономична. На второ място – просто красива.

Везни

Везните са говорещи. Те винаги говорят с пътниците, докато шофират. Ако ги няма, често водят разговор по телефона. Те също обичат да пеят, докато шофират. Хората от този знак са добри шофьори. Те нямат нужда да се открояват. Вървят толкова бързо, колкото и останалите. Не им пука, когато някой им пресече пътя. Колата изобщо не е това, което вълнува Везните. Само да върви. Доста добре се справят и без кола. Много от тях предпочитат да се возят.

Скорпион

Нетърпелив и сприхав. Скорпиона кара бързо и безразсъдно. Обича емоциите на пътя. Той с нетърпение изпреварва, редовно нарушава правилата и само страхотните му рефлекси и концентрация го спасяват. Той е уверен и следва интуицията си на пътя. Трябва му кола с мощен двигател и добри спирачки.

Стрелец

Стрелецът е роден оптимист, поемащ ужасен риск. Той обича да шофира и често кара твърде бързо. Той обича да избира по-малко посещавани селски пътища, където може да полудее и да даде воля на въображението си. Често излага себе си и другите на риск. За неговата собствена безопасност колата му не трябва да е твърде мощна.

Козирог

Винаги кара внимателно и правилно. Той е много отговорен шофьор, въпреки че понякога пренебрегва знаците. На пътя е спокоен и уравновесен. Козирозите не знаят какво са глоби и наказателни точки. И тяхното шофиране, и колата винаги са безупречни. Няма от какво да се оплакват. Козирозите могат да бъдат твърде предпазливи, което не винаги е добре. Най-добрата кола за Козирог е удобната семейна кола. Не му трябва много, за да бъде щастлив.

Водолей

Водолеят кара бързо и не много внимателно. Понякога му се струва, че е сам на пътя. Харесва, когато шофирането е предизвикателство за него. Страхотен е за професионален шофьор или рали състезател. Неговата мечтана кола трябва да се откроява. И винаги да бъде чиста.

Риби

Хората под този знак шофират безопасно и спокойно. Най-много харесват дългите пътувания, където могат да се отпуснат и да се потопят в собствените си мисли. Натовареният трафик или градските пътувания го изморяват. Понякога бърка мигачите, но като цяло зодия Риби са добри шофьори. Колата им трябва да е уникална и да се откроява. Няма значение, че пуши много или е непрактична.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: