Какво либидо има всяка зодия?

Какво-либидо-има-всяка-зодия

Сексуалното влечение в астрологията се определя от елемента, към който принадлежи вашата зодия, но и от позицията на Марс в рождения хороскоп.

Списъкът с нивата на либидото се отваря от огнените знаци и се затваря от въздушните знаци Водолей.

Много високо либидо

Слънце и/или Марс в огнени знаци, ОВЕН, СТРЕЛЕЦ и ЛЪВ

реклама

1. Овен

Този знак се управлява от Марс – планетата, отговорна за сексуалното желание, така че не е чудно, че Овенът се нарежда толкова високо в тази класация.

Има дива, необуздана природа, което е неоспоримото му предимство в спалнята. Обича сексуалните експерименти.

Либидото му е наистина силно и не намалява с възрастта.

2. Стрелец

Обича да се отдава на спонтанни любовни приключения и често за една нощ. Това е знак на елемента огън, така че се подхранва от разнообразието.

Повече от всеки друг знак те са готови за непринудено забавление в леглото. Зодия Стрелец подхожда към сексуалността като прилежен ученик – иска да изследва възможно най-много различни позиции и техники.

Когато обаче задоволи любопитството си, той плавно преминава към следващите завоевания, без да се обръща назад.

3. Лъв

Неговата сексуалност е смела, белязана от силен стремеж. Лъвът е търсач на удоволствия, често със състезателен характер, но той е този, който най-много забелязва друг човек в леглото сред огнените знаци.

Ако той е наистина отдаден и се чувства възхитен, той може да бъде известен като страхотен любовник – витален, изпълнен с радост от живота, щедър и щедър. Той е страстен, но спокоен и усмихнат.

Високо либидо

Слънце и/или Марс във водни знаци, СКОРПИОН, РИБИ и РАК

1. Скорпион

Зареден е със сексуално желание благодарение на своите планетарни управители – Марс, огнената планета, която определя нивата на либидото, и Плутон, планетата на силата и сексуалността.

Скорпионът принадлежи към водната стихия, което го прави емоционален. Той вярва в любовта и се влюбва сериозно.

Интимността е много важна за него, той се стреми да комбинира дълбока емоционална връзка с интензивна страст и желание. Сексуалната мощ на Скорпиона е легендарна.

2. Риби

Обичат да се носят със сексуалния поток, но стремежът им зависи изцяло от човека, с когото са. Рибите се смятат за най-романтичния знак от зодиака, защото се влюбват по много физически и драматичен начин – не могат да държат ръцете си далеч от обекта на привързаността си.

Те търсят и душата, и тялото, а това може да бъде много сексуално. За Рибите спалнята е място, където те показват своята щедрост и ще направят много, за да угодят на обекта на своята привързаност.

3. Рак

Не е фен на бързите срещи и връзките за една нощ. За него сексуалността върви ръка за ръка с грижовните чувства и те го засилват.

Ракът осъзнава, че за да бъде интимността истинско удоволствие за него, той трябва да се довери на партньора си, което може да отнеме известно време.

Ракът обаче може да го изчака спокойно, защото е срамежлив в началото на връзката. Неговата преданост процъфтява в безопасни условия, което го прави желан любовник.

Средно либидо

Слънце и/или Марс в земни знаци, ТЕЛЕЦ, КОЗИРОГ и ДЕВА

1. Телец

Известно е, че той е най-чувственият знак на зодиака, което разбира се се отразява положително на нивото му на либидо.

Зодия Телец е прекрасен любовник, който обича да си ляга увит в сатен след изискана вечеря със скъпо шампанско.

Той никога не се уморява да задоволява сексуалните си желания и е бегач на дълги разстояния в това отношение. Майстор на изтънчената любовна игра и лъжицата след това.

2. Козирог

Той има репутация на стабилен и консервативен, но – парадоксално – тези черти на Козирога могат да се превърнат в предимство в спалнята.

Зодия Козирог живее, за да притежава, да постигне подходящ статус и успех – той също иска да бъде победител в леглото.

Оказва се, че неговата издръжливост върви ръка за ръка с плътски желания и безспорна вярност.

Сексуалният апетит на Козирога трае дълго и е ненаситен, но този знак може да бъде и аскет в този въпрос.

3. Дева

Можете да я разпознаете по факта, че е малко дръзка, което разкрива, че либидото й не достига най-високите нива. Зодия Дева се ръководи от интелекта и разума, но когато е в спалнята с внимателно подбран партньор, може да се отдаде на страстта.

Това е единственото място, където той може да се забавлява и той се възползва от това.

Ако умишлено дава на изживяванията в спалнята висок приоритет, тя може да покаже своята чувствена страна – тя прави любов елегантно и вещо.

Ниско либидо

Слънце и/или във въздушни знаци, БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ и ВОДОЛЕЙ

1. Близнаци

Те са емоционално студени по природа, въпреки че имат нужда от друг човек като кислород.

Близнаците се нуждаят от интелектуална стимулация повече от сексуална стимулация.

Те се озовават в спалнята, ако разговорът е пикантен и има много смях. Близнаците се вълнуват от непринудената атмосфера на забавление, но – като всички въздушни знаци – тяхното либидо е крехко.

Но все пак, поради своята общителност, повечето признаци на тази стихия завършват в леглото с някого.

2. Везни

Защо кралицата на партньорствата и връзките е в дъното на този списък? Главно защото принадлежи към елемента въздух, чиято област е мисленето, а не сексуалните инстинкти.

Везните започват да мислят за сексуални изживявания, когато искат да демонстрират своята отдаденост и любов.

Без това тя не желае да скочи в леглото, защото просто не иска. Тя е придирчива и мързелива, което още повече я затруднява да се поддаде на поривите си.

3. Водолей

Преди всичко той иска да бъде свободен и самоопределящ се, а сексът обикновено сближава и обвързва хората.

Това не подхожда на Водолея. Слабото желание означава, че той се занимава със секса повече теоретично, отколкото практически, но ако се заинтересува, може да експериментира с него, защото изследването на нови неща е в природата му.

От всички зодиакални знаци Водолеите са най-подходящи за палавост без любов, за предпочитане в приятелската зона.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: