Какво харесва в жените един мъж зодия Овен

Какво харесва в жените един мъж зодия Овен

Какъв тип жена харесва най-много един мъж зодия Овен? Какво очаква от партньора си? Ако търсите информация по тази тема, вие сте попаднали на правилното място. По-долу ще намерите списък с 5 полезни съвета, които ще ви помогнат да разберете дали сте жената мечта за него.

Какво харесва в жените един мъж зодия Овен

Жените зодия Овен не са само представителки на стихията Огън – Стрелец и Лъв. Партньорският хороскоп на този знак също казва, че съвпадението му с Везни, Риби и Скорпион е страхотна комбинация.

Какви качества обаче търси мъжът от тази зодия в потенциалната си любовница? Те трябва да са съобразени с неговия характер. Вижте дали имате шанс да създадете щастлива връзка с мъж зодия Овен.

реклама

Какъв тип партньор търси мъжът Овен? Според Овен най-големите предимства при жените са следните:

1. Увереност

Мъжът зодия Овен още на първа среща внимателно оглежда красавицата, с която е отишъл на разходка или на ресторант. Той очаква тя да знае стойността си. Тя трябва да бъде достатъчно смела, за да отговори на всичките му въпроси, вместо да се тревожи как ще изглежда в очите му. Той харесва независими жени, които не се нуждаят от комплименти от мъже, за да знаят, че са страхотни.

2. Естественост

Нищо не е толкова освежаващо за Овен, колкото присъствието на човек, който се държи спокойно. Тази зодия мрази изкуствеността. Когато една жена не се страхува да бъде себе си и не се опитва да угоди на никого, той е възхитен от нея.

3. Вашето собствено мнение

Овенът особено цени тези жени, които могат да бъдат изразителни. По време на дискусията те изразяват мнението си на глас, сами вземат решения във всяка ситуация и не питат никого как да се обличат или гримират. Що се отнася до последното, тя ще оцени най-много липсата на грим. Тя вярва, че нещо друго е много по-важно: усмивката!

4. Чувство за хумор

Мъжът зодия Овен никога няма да излиза с хленчеща госпожица. Оптимист е и обича приключенията, затова се чувства най-добре в компанията на партньор, който умее да се радва на живота. Харесва смеещите се и спонтанни жени. Ако реши да влезе във връзка, той трябва да е в добро настроение всеки ден, вместо да е тъжен през цялото време.

5. Огнен темперамент

Мъжът зодия Овен обича всичко свързано със забавленията в спалнята. Той е чувствен и нежен, но и страстен. Астролозите смятат това за един от най-добрите любовници в целия зодиак. Когато търси любов, той търси жена, която да му е равна и да има подобни нужди.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: