Какъв подарък да изберете за зодиите? Знаем на какво ще се зарадва Скорпионът и какво не трябва да купувате на Девата

Какъв подарък да изберете за зодиите Знаем на какво ще се зарадва Скорпионът и какво не трябва да купува Девата

Всеки знак от зодиака е характерен по свой начин и въпреки че два Рака или двама Везни могат да се различават един от друг, те имат някои общи черти. Именно тези характеристики ни позволиха да изберем подаръци, на които биха се зарадвали най-много зодиите.

Овен

Овните са хора, които са христоматиен пример за характери, които „имат всичко“, а ние се чудим какво бихме могли да им дадем. Тази зодия почти веднага ще усети дали сте купили подарък в последния момент или сте помислили малко повече върху него. Това са хора, които нямат нужда да получават скъпи подаръци. Важен е жестът – направете нещо сами по време на часовете по керамика или дайте нещо, което ще ви позволи да създадете повече спомени заедно. Овните ще го оценят!

Телец

Телците много ценят комфорта. Те са от хората, които спят до обяд и искат да прекарат уикендите по пижами на чаша прясно сварено кафе. Тази зодия ще се зарадва най-много на удобни домашни дрехи, топло одеяло или нова еспресо машина, която да им позволи да се насладят на страхотно кафе, без да излизат от вкъщи.

реклама

Близнаци

Близнаците са хора, които не обръщат особено внимание на материалното. Те ще оценят много повече социална среща и греяно вино заедно с хубав филм на заден план. Ако непременно искате да им направите подарък, заложете на нещо, което ще свърши работа във фирмата. Игри с карти, фондю? Възможностите са почти безкрайни.

Рак

Раците са зодии, които имат собствена естетика и наистина няма да оценят, когато някой решава вместо тях какъв аромат на парфюм или стил на графика да окачат на мястото си. В крайна сметка, тези видове подаръци са това, което те биха искали най-много. Направете щателно проучване, помиришете какво имат в банята и действайте!

Лъв

Лъвовете обичат да бъдат център на внимание. Именно тази зодия ще се зарадва най-много на куп видеа, в които приятели му пожелават всичко най-добро или когато се съберат по-рано, за да им приготвят нещо наистина специално. Лъвовете ще харесат подаръци, които са специално направени за тях. Персонализирани чаши, албуми със споделени снимки – това са жестовете, които те ще оценят най-много.

Дева

Девите са хора, които се считат за практични, организирани и често също малко готини. Въпреки че може да са плашещи на пръв поглед, Девата е зодия, която ще направи буквално всичко за своите близки. Девите не обичат преувеличенията и излишествата – както в социалните контакти, така и в други сфери на живота. Така че нека не им купуваме подаръци, които ще служат само за да „стоят и изглеждат добре“. Девата отдавна мечтае за сокоизстисквачка и може би неведнъж е споменавала за маша? Вслушайте се в нейните нужди и я поглезете с практичен подарък.

Везни

Тази зодия обича да разширява знанията си и щом успее да събере шепа любопитни неща по дадена тема, едва не избухва от вълнение, когато може да ги сподели с някого. Зодия Везни би се радвала най-много да има дневник или bullet journal, в който да записват мислите си, както и закупен курс, където да научат нещо ново.

Скорпион

Скорпион е един от най-мистериозните знаци на зодиака, така че да разберете за какво мечтае е почти чудо. При тези хора си струва да заложите на класиката. Въпреки че тази зодия често е плашеща, хората, които биха скочили в огъня за любимите си хора и повярвайте ни – наистина ще се насладят на всичко. Знаете ли, че обичат да пият вино? Купете им комплект за вино. Обичат ли вечерния релакс? Може би ще харесат лампа с топла светлина. Избягвайте екстравагантността и ще си тръгнете с наистина добър подарък.

Стрелец

Зодия Стрелец цени баланса между духовната и физическата сфера в живота. Чудесен подарък за тях ще бъдат йога постелки или бутилки за вода, които ще им позволят да се радват на здраве и спокойствие, че се грижат не само за себе си, но и за околната среда.

Козирог

Козирог е зодия, която макар да отговаря с „нищо“ на всеки въпрос какво би искал да получи, всъщност има цял списък от неща, за които мечтае и които винаги го е било срам да купи. Какво имаме предвид? Бижута, обзавеждане и интериорни декорации, както и аксесоари – тази зодия от месеци заменя портфейла с нов!

Водолей

Водолеите са зодии, които знаят точно какво харесват. Когато ги попитате какво биха искали да получат – те ще имат готов цял списък. Не защото са алчни, а защото просто не могат да се преструват, че харесват нещо, което не харесват. Въпреки че подходът им може да е плашещ, струва си да погледнете с какво се заобикалят Водолеите и да се опитате да действате в тази категория. Заложете на модерен аксесоар. Вземете им четец на книги. Със сигурност ще измислите нещо!

Риба

Риби е зодия, която е изключително емоционална и емпатична. Тя се интересува от страданието на другите и се опитва да им помогне на всяка цена. Така Рибите често не са особено избухливи – страхуват се да не натоварят с емоциите си близките си, които „и без това си имат проблеми“. Най-добрият подарък за Рибите ще бъде или ваучер за масаж, който ще им позволи да си отдъхнат малко, или жест под формата на виртуално осиновяване на домашен любимец и подкрепа на фондацията от тяхно име.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: