Как всяка зодия се разделя с партньора си

Как-всяка-зодия-се-разделя-с-партньора-си

Всяка зодия обича по свой начин. Всеки преживява раздялата по свой начин. Искате ли да се разделите с Лъв? Или може би страдате от Рак заради бившия си партньор? Разберете как различните астрологични типове реагират на края на любовта и какво можете да направите, за да облекчите болката след края на връзката.

Овен

Овните са изключително амбициозни и обичащи състезанието хора. Те не обичат да стоят на едно място и търсят нови предизвикателства, така че ако връзката започне да се влошава, е много вероятно те да инициират раздялата.

Определено предпочитат те да си тръгнат, отколкото да бъдат изоставени. Поради своята импулсивност те често съжаляват за бързото решение да прекратят връзката.

реклама

Ако това се случи, Овенът ще направи всичко по силите си, за да получи прошка и да се върне в благоволението на бившия си партньор.

Въпреки това, преди да отменим всички планове да се съберем отново с нашия бивш партньор Овен, нека се уверим, че възстановяването на връзката не е просто още един проект, който той предприема като част от предизвикателство.

Телец

Трудно е да се намери по-отдаден човек от влюбения мъж зодия Телец, поради което той ще остане във връзката до самия край.

Хората, родени под този знак, не обичат промените, така че ако са привързани към някого, те ще бъдат решени връзката да оцелее. В замяна те очакват лоялност и вярност, така че всяко предателство за Телеца е като червен картон.

Той ще се почувства презрян и обиден и няма да може да се направи много, за да се успокои яростта му. Ако Телецът реши да се раздели, той е непримирим и напълно сигурен в решението си.

Близнаци

Природата на зодия Близнаци е дуалистична: от една страна, те са много изразителни, от друга страна, често избягват конфронтация.

Внезапното прекъсване на контактите и изчезването без думи, не се основава на лоша воля. Тези типове наистина не обичат конфронтацията.

Ако инициират раздяла, вероятно ще използват всякакви психологически трикове, целящи да прехвърлят намеренията си върху другия човек. По този начин те ще искат да докажат на партньора си, че именно той иска раздялата.

Благодарение на този трик Близнаците усещат, че раздялата е по-лесна за другата страна и се чувстват малко по-малко виновни.

Рак

Тези чувствителни същества се влюбват лудо или изобщо не се влюбват. Те се отделят от външния свят с дебела черупка – всичко това, за да защитят чувствителното си, меко сърце.

Затова, когато се доверят на друг човек и се включат във връзка, те не искат да загубят чувствата, които са вложили в тях.

Така те ще се борят за любовта докрай. Дори ако това означава да нарушите правилата или дори да се наложите на другия човек след прекъсване на контакта. Ранените Раци ще почувстват загубата много болезнено, така че ще имат нужда от подкрепата на приятели в този труден момент.

Лъв

Лъвовете обичат много силно, но като всеки огън, пламъкът на чувствата им ще започне да избледнява с времето.

Когато вълнението от влюбването отмине, връзката ще бъде поставена под въпрос. Жив и винаги приключенски настроен, най-вероятно ще прекрати връзката си, за да се впусне в нов пламенен роман.

Ситуацията се обръща, когато той е изоставеният. Тогава енергията му се изразходва за преживяване на траур, който, макар и драматичен в очите на околните, е напълно автентичен за него.

Дева

Аналитичният ум и педантичността на хората, родени под този знак, ги правят перфекционисти.

В контекста на партньорството това може да създаде проблем под формата на прекомерна идеализация на любовта и връзката.

Има риск, когато зодия Дева осъзнае, че реалността не отговаря на въображаемата й представа за любов, да хвърли чантите без никакво притеснение.

Тези чувствителни хора не обичат конфронтацията, така че ако говорят за раздяла, те поемат цялата вина върху себе си. Изоставената Дева, от друга страна, ще има проблеми да я пусне.

Везни

Търсейки баланс, зодия Везни обичат да работят по двойки. Поради тази причина те третират преходите между връзките гладко и се опитват да не изгарят никакви мостове.

Независимо коя страна реши да прекрати връзката, Везните ще искат да се уверят, че това е направено в добра, приятелска атмосфера.

Благодарение на това те винаги чувстват, че вратата остава отворена, в случай че някоя от страните промени решението си.

Скорпион

Въпреки че няма да го остави да си личи, раздялата е тежко преживяване за него. Хладното спокойствие е само привидно.

Дори знаейки, че връзката вече не работи както трябва, Скорпионът ще преживее интензивно загуба.

Този човек е потаен и привидно сдържан, но може да извършва натрапчиви действия, като например постоянно да проверява активността на партньора си от фалшив акаунт в социалните медии.

Няма по-добро лекарство за разбитото сърце на Скорпион от това да се изправи пред гамата от мрачни чувства, които го заливат.

Стрелец

Това съзвездие води хората с ненаситно любопитство и енергия към света. Ето защо, ако връзката нарушава нуждата им от свобода, можем да бъдем сигурни, че скоро ще приключи.

Стрелците, като хора, които са постоянно в движение, приемат раздялата като въведение към по-нататъшно пътуване.

Те ще си съберат багажа и ще си свършат работата без повече шум. Друго е положението, ако те са изоставените.

Те със сигурност няма да скрият тъгата си от света. Освен това няма да пестят усилия, за да си върнат обичта на партньора си.

Козирог

Тези практични хора приемат раздялата като естествена част от взаимоотношенията. Макар и отдадени в любовта, те виждат нещата точно такива, каквито са.

Така че, ако чувствата им преминат, те няма да се насилят да останат във връзката само за да запазят външния вид.

В ситуация, в която другият реши да продължи напред, Козирозите няма да го спрат панически. Те подхождат към целия въпрос рационално и реално.

Те се стремят към дълготрайни връзки, но не могат да се заблуждават, когато животът като двойка вече не носи удовлетворение.

Водолей

Водолеите, макар и изключително съпричастни, превръщат своята чувствителност предимно в просоциални дейности.

Тяхното участие в хуманитарна мисия може да ги накара да „отсъстват“ от партньора си, все още обмисляйки своите идеи и мисии.

Техният опит с раздяла може да изглежда малко ексцентричен: те ще го разгледат от интелектуална гледна точка, търсейки изследвания и статистика за раздялата. Те ще анализират какво е работило добре и къде са допуснати грешки.

Това не променя факта, че причината за тези интелектуални търсения ще бъде вътрешното страдание, свързано с края на връзката.

Риби

Зодия Риби са много интуитивни и здраво стъпили на земята хора. За да забравят за трудните емоции, те могат да се потопят в света на въображението и мечтите, като се държат двусмислено.

Техният стил на раздяла може да бъде объркващ и мъгляв за по-конкретни типове. Не защото искат да объркат някого.

Това е по-скоро страничен ефект от бягството от неприятната за тях реалност. По време на раздяла Рибите имат нужда от много сън, почивка и време за себе си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: