Как избира да пътува всяка зодия?

Как-избира-дa-пътува-всяка-зодия

Зодия Стрелец ще пътува най-далеч в неизвестното, а Близнаците ще прекарат най-натоварените празници.

Телецът ще си почине добре само в лукс, а Козирогът трудно ще бъде убеден да предприеме рискована авантюра. Как пътуват другите зодии?

Овен

Зодия Овен е същността на дейността. Действията му винаги са съобразени с нови планове, той е нетърпелив да опита нещо ново, да бъде там, където никой не е бил преди.

реклама

Овенът си поставя амбициозни цели с пламенен плам и ще направи всичко, за да бъде ефективен.

Като първи знак на Зодиака, той инициира голяма енергия и може да направи нещо от нищо. Той може да създава от нулата, без подробни планове, сигурен фон или помощ от други.

Хората, които имат силна страна Овен, обичат предизвикателства. Хотел с ол инклузив и континентални закуски не е за тях.

Не е за тях да прекарват дълги периоди от време в чудене къде ще отидем, какво ще правим там, какво ще вземем със себе си и колко пари ще похарчим.

Овните вземат бързи решения, затова почивките им ще бъдат неочаквани. Ще отиде някъде опасно, някъде диво, на място, което още не е описано в пътеводителите.

За предпочитане сам или с компания с подобен луд темперамент.

Телец

Преди всичко зодия Телец обича комфорта и твърдата почва под краката си. Той се радва на бодър дух и като никой друг умее да се наслаждава на удоволствията на живота и вижда неговия чар и чар.

Той упорито се стреми съществуването му да му носи пълно удовлетворение. Привличат го изкуството, интериорната декорация, готвенето, модата, козметиката и финансите.

Заобикаля се с луксозни вещи, менюто му е изискано, гардеробът му е пълен с дрехи с маркови етикети, държи на външния си вид и банковата си наличност. Не може да си представи живота далеч от природата, без земни забавления. Без хармония, изобилие и хармония.

Ваканцията на Телеца първо няма да струва много. Той няма да отиде навсякъде, на къмпинг или палатка.

Те ще изберат очарователни места за общуване с природата, но цивилизовани места, за да се възползват от първокласни услуги.

Той ще обмисли внимателно пътуването, ще избере красиво място, с предвидима рутина, отлична кухня и удобно легло.

Луксозен СПА? Столица на европейска държава с пътека от бутици и ресторанти? Ако не, собствената ви добре поддържана градина, пълна с божури и удобен шезлонг, също ще го зарадва.

Близнаци

Зодия Близнаци са любопитни и активни. Те са като неспокойни ветрове, които постоянно се движат от място на място, носейки информация.

Близнаците се интересуват от факти, новини, клюки, повърхностния слой на живота. Те знаят какво се случва, но как и защо не е тяхна работа.

Животът ги тласка напред, но хаотично, без поставени цели. Близнаците могат да променят решението и начина си на действие по всяко време.

Не можете да предвидите движението им, не можете да ги спрете в полет. Те са заобиколени от хаос, стимулирани от интелектуално вдъхновение и желание за общуване.

Близнаците могат да общуват с абсолютно с всеки един човек, независимо на какъв език.

Ето защо те обичат да си правят непредвидими почивки. Ще се съсредоточи върху контактите със случайно срещнати хора.

Близнаците не бягат от мегаполиси, претъпкани алеи и пълни с хора музеи. Харесват удобството, което носят модерните технологии и за тях почивката без интернет може да е непоносима.

Зодия Близнаци обича тълпата, харесват новите екзотични и непознати места.

Рак

Ракът живее в свят на емоции. Най-ориентираният към семейството и грижовен от всички зодии.

Чувствителен, променлив и страшен. Преди всичко той се грижи за своята безопасност. Той е тих, срамежлив, свързан с дома, миналото и корените си. Скромен и недоверчив.

Най-добре живее в атмосфера на близост и домашен уют. Когато е сред семейството и преданите си приятели, той може да изрази чувствата си и да повлияе на другите, той е в стихията си. Преди всичко ракът трябва да оцелее.

Той трябва да бъде близо до хората, защото чувства преди всичко, мисли по-малко и не обича бързи действия или вземане на решения.

Ракът ще отиде на почивка със семейството си, при семейството си или в родния си град. Той ще се радва да покани доказана група приятели, на които има доверие от дълго време.

Хора, които като него ще вземат със себе си половината домакинство и месо в буркани. Те ще отидат на място, което познават и харесват, и следователно са в безопасност.

Освен това има склонност към сюжети. Почива добре край водата : езеро или река. Морето е твърде непредвидимо за него, планината е уморителна.

Предпочита семейните пикници на поляната, излетите в гората и вечерните песни край огъня. И също така да види паметници на земята, с която е свързан. Обича да усеща духа на корените си.

Лъв

Зодия Лъв харесва Слънцето. Тогава природата е в пълен разцвет и иска да й се възхищават, също като Лъва.

Тази зодия е създадена да живее пълноценно. Но тази пълнота, това битие не е свързано с мързеливо лежане под круша. Огненият темперамент на Лъва не прилича на земния Телец, който яде сладки на хамак и това му е достатъчно, за да бъде щастлив.

Лъвът е креативен и работи креативно със силен фокус върху успеха. Той иска да бъде видим, да стои на пиедестал и да бъде малко драматичен.

Привличат го приключенията и блясъка. Банкети, представления. Чувства се добре, когато има възможност да блесне с остроумието и влечението си към актьорската игра. Той може да бъде рискован и да се отдава на приключения.

Моден хотел с врати с позлатени дръжки и зала, пълна с огледала в барокови рамки? Това е идеалното място за Лъв. Той се чувства добре в горещ климат, така че е готов да отиде на екзотични ваканции.

Забавления като опасно рали сафари или бънджи скокове са за него.

Дева

Девата обикновено се отдава със страст на ритъма на ежедневието. Тя е прецизна, внимателна, цивилизована, нежна и с лошо здраве.

Страхува се от широките води, непредсказуемото, бруталността. Той се стреми да живее сравнително прост, естествен и безопасен живот. Той подхожда към света интелектуално.

Науката никога не й е чужда, тя обича анализите, обича теориите и обръща внимание на детайлите.

Затова Девите по-скоро ще планират добре почивките си и ще ги обмислят подробно. Девата с удоволствие ще отиде в агротуристическа ферма в отдалечен район, където сервират вегански ястия и био продукти.

Интелектуалната Дева обаче се интересува и от по-големия свят, тя обича да изследва, така че с желание ще тръгне на пътешествие с интересна туристическа програма.

Девата обича да се грижи за себе си и почивката със семейството й не я изморява, но също така има нужда да бъде сама.

Везни

Везните живеят, за да обичат и да бъдат обичани. Защото Везните изобщо не са емоционален воден знак, а въздушно – интелектуален.

Те се чувстват страхотно заобиколени от първокласна естетика, изкуство и модерна атмосфера. Те са добри в безпроблемното рекламиране на себе си, провеждането на граждански дискусии и правенето на компромиси за спокойствие. Любовта им към комфорта и склонността й към лукс могат да я съсипят.

Везните искат да мързелуват на почивка, но в добър стил. Те със сигурност ще изберат модерно място, декорирано с чувствителност и класа.

Искат да си починат, но не напълно откъсната от света. Везните имат нещо като артист и интелектуалец в себе си, така че ще се радват да очароват с чара си.

И най-важното: тя няма да отиде на почивка сама. Винаги със спътник до тях. Защото кой ще носи нейните куфари, пълни с модни дрехи и книги?

Скорпион

Скорпионът е очарован от тъмната страна на силата. То е като една голяма тайна, която магнетизира всички около себе си.

Той чувства интензивно, действа търпеливо и пронизва с мислите си най-дълбоките слоеве на несъзнаваното.

Той има голяма умствена сила, поради което има точно това, което иска в живота. И иска повече от всичко.

За зодия Скорпион има значение само истината, той не се страхува от трудностите и постигането на целта си през мъртвите. Той е майстор в контролирането на ситуациите. Но не директно, той просто дърпа конците.

Парите са важни в живота му, те са неговият инструмент за контрол. Той се наслаждава на всичко, което е невероятно и белязано от неговите приоритети.

Скорпионът е луксозен знак, така че той също ще харчи много по почивка. Той търси екстремни емоции, така че може да реши да отиде на пътуване, което ще му ги осигури.

Лежането на плажа бързо ще му омръзне, той предпочита някакво пътешествие или изследване на мистерии.

Стрелец

Стрелецът е пътешественик с главно П. Верни на пламенния си темперамент, те пътуват надлъж и шир по света.

Енергията на Стрелеца е насочена към по-висши идеали, той е философ, строител на системи, обясняващи същността на света, дискутиращ, отдаден на академични съображения.

Независим човек, напълно свободен, щедър, жизнерадостен, болезнено честен. Всеки Стрелец върви право към целта и не се страхува от провал. Такава дума не присъства в живота му. Животът за Стрелеца обаче е поредица от приключения.

На Стрелеца може да се завижда, защото е любимец на съдбата, той е късметлия. За него ваканциите всъщност продължават през цялата година.

Не му трябват летните месеци, за да се отправи в синята далечина. Постоянно го викат далечни страни и чужди култури и религии.

Във всеки момент той е готов да тръгне на пътешествие до края на света.

Пътешествията на Стрелеца имат духовно измерение, те имат по-висша цел. Подобно на Близнаците, Стрелецът обича да си сменя местата, но ще ги изследва по-подробно и ще философства за тях.

Козирог

Зодия Козирог е стабилен, отговорен, трудолюбив. Той не пести думи и няма да спре да работи, докато не изпълни планираната задача.

Основната житейска мотивация на Козирога е работата, а думата „задължение“ се използва във всички случаи от ранна възраст.

Той е като скала, която бедата никога няма да счупи. Издържа до краен предел, упорит в изкачването до самия връх.

Той е толкова дълбоко вкоренен в реалността, че му липсва вътрешно пространство за спонтанни жестове или, не дай Боже, необмислени решения.

Козирогът просто не си пада по рискованите приключения. Според него те са неразумни и той няма да им обърне внимание.

Той ще избере конкретна оферта от туристическа агенция със застрахователен пакет, ще опакова дрехи за всяко време и ще си тръгне спокойно.

Водолей

Водолеят е въплъщение на противоречивостта и оригиналността. Ексцентричен, модерен, със силна склонност към социален живот и създаване на връзки с групи от хора.

Дружелюбен и идеалистичен, неговите видения са в облаците, а сметките му крещят за плащане. Това не означава, че Водолеят няма пари за тях, защото е адски интелигентен знак и в същото време иновативен. Той просто не обича да се фокусира върху светски неща. Водолеят е насочен към бъдещето, индивидуалистичен е и невероятно независим.

Като всеки въздушен знак обича безкрайното пространство, голямата надморска височина и движението.

Водолеите харесват екстремни спортове като парапланеризъм и скално катерене. Той също така харесва неща, които са напълно необичайни: каране на ролкови кънки, каране на ски на ледник през лятото, пътуване с речен шлеп, кайтсърфинг.

Следователно почивките на Водолеите ще бъдат активни и странни. Пътуването ще му е приятно в група приятели, но трябва да има и свободолюбиви наклонности, защото Водолеят няма да се подчинява на никого, дори и на почивка.

Риби

Рибите смятат въпросите на духа за по-важни от въпросите на материята. Те идват от друго измерение и се чувстват напълно добре, че провидението бди над тях, така че не трябва да се притесняват толкова много за сивото си съществуване.

Вярват в съдбата и живеят от чудесата, които най-често им се случват. Въпреки че са слаби и нямат воля. И точно поради тази причина, защото без да се притесняват за съществуването си, те позволяват на висша сила да се грижи за техните дела.

Рибите не искат много от живота и от почивките си. Важното им изискване обаче е морето. Безкраен, успокояващ, мистичен.

Рибите на брега му, почти неподвижни, могат да прекарат цялата ваканция.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: