Как се влюбват отделните зодии?

Как-се-влюбват-отделните-зодии

Как се влюбват отделните зодии? Овенът скача с главата напред, Телецът и Скорпионът пресмятат, Девата прави набирания, а Рибите, въпреки че се смятат за влюбчиви, всъщност изобщо не се намесват.

Кардинални знаци

Овен, Везни, Рак и Козирог тези зодии безстрашно поемат инициативата и се хвърлят напред, въвличайки се във връзки със светкавична скорост.

Овен

Първи на зодиакалното колело и първи в тази класация. Това е зодия, която гледа на ухажването и флирта като на средство за постигане на целта, а целта е да се сдобие с този, който търси и още по-охотно се бори яростно.

реклама

Той обича да преследва и завладява и за него обвързването с една връзка е кулминацията на битката, която си струва да се празнува.

Когато Овенът почувства, че плячката е безвъзвратно негова и в същото време осъзнае, че тя също се интересува от обвързване, той не мисли много и просто купува цветя и пръстен.

В началото на една връзка действията на Овен може да са съкрушителни, недоверчиви и дори плашещи.

Овенът обаче може да разсее всякакви съмнения на своя избраник, като го увери, че това е любов за цял живот.

Ако държите на отдаден Овен, не го поставяйте на първо място – по-добре е вие ​​да сте предизвикателство за него.

Везни

Везните жадуват за връзка като нищо друго на света и обичат да се обвързват. Тази зодия, както жена, така и мъж, е чаровна, флиртуваща и възприемана като привлекателна, така че няма проблем да привлече вниманието.

Везните са щастливи, когато могат да се отдадат на друг човек. Животът в двойка за нея е естествен като дишането, поради което – въпреки че обикновено се колебае и обмисля – тя много бързо се включва във връзката.

Въпросът е какъв ангажимент е това. Везните принадлежат към знаците на въздушната стихия, така че се ръководят предимно от интелекта. Предлага ли сърцето и душата си? Спорно.

Любовта на този знак към връзките кара Везните да се страхуват да останат сами. Ако обаче се окаже, че двойката Везни не се чувства комфортно, те ще решат да прекратят връзката също толкова бързо и безболезнено.

Ще бъде направено без драмата на мексиканските сапунени опери, но по готин и елегантен начин. Можете също така да се досетите, че Везните няма да останат дълго сами.

Рак

Рак – влюбването до уши и обвързването са любимите занимания на тази зодия. Като воден знак се ръководи от чувствата, но често бърка увлечението или очарованието с любовта.

Достатъчно е да усети пеперуди в стомаха и започва да настоява отсрещната страна да се ангажира да бъде с него до гроб.

От една страна, Ракът веднага става емоционално ангажиран, но от друга – тъй като представлява кардиналното качество. Той знае точно какво иска, грижа и чувство за сигурност.

Освен това внимателно обмисля дали даден човек ще му бъде верен и дали може да бъде манипулиран.

Не му трябва много време, за да разбере ситуацията – той е майстор в дешифрирането на езика на тялото и интуитивното проникване в намеренията.

Ако Рак, който вече има връзка, осъзнае, че не е щастлив зад кулисите, той прави сцена, обвинява нея и изчезва, за да се влюби бързо в друга.

Козирог

Козирог – като друг кардинален знак, Козирогът бързо се заявява и охотно се впуска в емоционални връзки.

Обикновено е предпазлив и сдържан, но не и влюбчив. Много Козирози се включват във връзки в ранна възраст, което се дължи на факта, че порастват бързо, защото са готови да поемат отговорност рано.

Въпреки това, като женствена, земна зодия, Козирогът има много практичен подход към обвързването и е по-предпазлив в това отношение от Везни и Овен.

Интересуват го хора, които имат добри перспективи, което за Козирога означава, че са подходящи кандидати за цял живот – разумни, послушни, стабилни.

Техният любим човек трябва да им осигури желания, престижен начин на живот. И трябва да се признае, че Козирогът има нос за такива хора или може би другите просто не се интересуват от него.

Тази зодия бързо се жени, но е рядкост да я видите на бракоразводно дело. Той може да бъде силен, когато животът стане труден. Той е готов да направи всичко необходимо, за да осигури на човека, за когото се е оженил, истинска любов.

Фиксирани зодии

Лъв, Скорпион, Телец, Водолей тези зодии са предпазливи, те не искат да направят грешката да се въвлекат във връзка с някой, който не е подходящ за тях. Те се фокусират върху дългосрочни решения.

Лъв

Лъвът обича да е влюбен, нищо не озарява живота му така, както една любяща връзка.

Когато обектът на интерес отвърне на чувствата, Лъвът бързо фокусира вниманието си върху него, посвещавайки се напълно.

Той е в състояние да обгради своя избраник с любов, но само ако се отнася към него също толкова сериозно и ангажирано.

Лъвът често се възприема като егоцентричен – и има нещо в това. Щедрият му характер и страстният му темперамент карат да изглежда, че Лъвът е незабавно обвързан, но той всъщност не се обвързва напълно в началото.

Просто му харесва да са заедно и да се забавляват заедно. Той също може да донесе рая на любим човек. Той е експерт по човешката природа, затова приема несъвършенствата и проявява разбиране, но в същото време има точна преценка. Въпреки ентусиазма си, Лео се влюбва реалистично.

Като постоянен знак е търпелив и изобщо не прибързва. Той знае, че ако поеме ангажимент, ще иска да го изпълни, защото дава на любимия си цялото си сърце и всичко останало, което има.

Скорпион

Скорпионът приема ангажиментите най-сериозно, защото това е в природата му. Скорпионът обикновено е длъжен да направи нещо и ако направи нещо, го прави на 100% или дори повече.

Независимо дали става въпрос за работа, страст или друг човек – това винаги е тема, която го поглъща напълно.

Скорпионът обича да фокусира вниманието си върху едно нещо и да го поглъща. Връзките са опасни за Скорпиона, защото това, от което се страхуват най-много на света, е отхвърлянето.

Ако обичате като Скорпион – безгранично – рискът да изпитате болка е по-висок. Скорпионът усеща, че има много за губене и нещо повече, той не прощава и не греши два пъти – има високи изисквания и очаквания към една връзка.

Той търси идеал и когато го намери, се обвързва за цял живот. След като се убеди, че си струва да се включи, той го прави без колебание.

Съвместният живот е естествен и важен за Скорпиона, а постоянната връзка му дава възможност да се развива свободно и в други сфери на живота. Скорпионът се стреми да има сигурно убежище.

Телец

Телецът не бърза в нищо, включително във връзките. Не вижда причина да бърза, мрази напрежението, защото предпочита да не губи спокойствието и баланса си.

Той обаче има слабост към красотата и удоволствията. Поради тази причина непринудените романи са опция за Телеца и това няма нищо общо с дълбокото обвързване – Телецът е просто чувствен.

Но когато става въпрос за сериозна връзка, той действа предпазливо и най-вече практично, все пак той е неподвижен земен знак – обича да има твърда почва под краката си.

Преди да се заяви, Телецът мисли от какво ще трябва да се откаже и какво ще спечели в дадена връзка. Той също така обмисля какъв ефект ще има това върху натрупаните му ресурси.

Той се стреми да направи съвместния си живот още по-красив, по-приятен и най-важното – безопасен. След като намери човека, който ще му даде това, той няма да иска да я загуби.

Той ще се намеси сериозно и ще претендира за собственост върху него. След като стигне до този момент, той няма да я пусне и ще бъде с нея завинаги.

Водолей

Водолеят е зодия, която не се отдава на емоционалната болка. Дори онези Водолеи, които обичат връзките за една нощ, го правят, защото знаят, че не се занимават с нищо, което по някакъв начин е свързано с чувства.

Хората зодия Водолей не харесват цялата суматоха, свързана с чувствата на емоции – декларации за любов, уверения в любов или объркване по време на раздяла.

Някои Водолеи избират единствения път поради тази причина и им е добре. В допълнение към страха от близост, те се борят с липсата на емоционална откритост.

Преди да реши да се включи, Водолеят внимателно ще обмисли всички „за“ и „против“. Интелектът на този знак е значително над средния за страната, така че анализът на всеки Водолей е прецизен и отнема време.

Когато Водолеят се занимава със своите изчисления, той изглежда далечен и недостъпен – и това наистина е така. Когато обаче най-накрая се затопли и се довери на човека, когото харесва, той започва да се включва.

Отнема известно време, преди той да се почувства в безопасност, но щом го направи, той ще остане във връзката като постоянен знак. При условие обаче, че се поддържа значителна степен на независимост.

Променливи знаци

Стрелец, Дева, Близнаци и Риби тези зодии имат „клаустрофобия във връзката“. Близостта ги ограничава, дори ги ужасява и те й се съпротивляват възможно най-дълго.

Стрелец

Ненаситната нужда на Стрелеца да изпълнява всяка своя прищявка и да следва променящите се интереси е застрашена, когато се намеси във връзка.

Връзките обикновено изискват компромис и сдържаност, а те са чужди на Стрелеца. Преди всичко тази зодия желае свободата, която смята за противоречаща на обвързването.

Освен това, въпреки своя оптимизъм, толерантност и гъвкавост, той обича да бъде прав и да има свой собствен път. Ето защо той гледа на връзките като на бойно поле и обикновено не завършва добре, защото някой е наранен.

Тази комбинация от фактори прави Стрелците доста придирчиви при избора на партньор и им трябва много време, за да се обвържат.

Трябва да имате много търпение с всеки Стрелец – абсолютно не можете да го претоварите, отегчите или разочаровате, защото той веднага ще изчезне.

Трябва да живеете с това, сякаш живеете отделно. За Стрелците е трудно да се включат сериозно, защото – като всеки огнен знак – те поставят на първо място собствените си чувства, мисли и желания, а не връзката. Той няма да пожертва нищо за свободата.

Дева

За нея връзките са история за даване и вземане. Девата знае точно колко струва и какви умения, способности и материални ресурси внася във връзката.

Партньорът трябва да отговори в натура и, за предпочитане, да победи офертата. Сексуалната химия е на заден план в този списък. Девата дълго време търси партньор, който да отговаря на нейните практически изисквания и да се окаже отговорен, спретнат и с висок коефициент на интелигентност.

Вътре тя е доста крехка, няма много жизнена енергия, така че не я хаби за връзки, които нямат добри перспективи за бъдещето.

Някой, който иска да бъде с Дева, трябва да е подготвен за факта, че запознанството ще изглежда като процес на набиране на персонал за международна корпорация – задълбочен и многоетапен с много задачи за изпълнение.

В края на този път обаче има награда – отдадената Дева е знакът, който се посвещава най-много на друг човек. Той наистина може да даде много.

Близнаци

Близнаците са зодия, която непрекъснато променя мнението и настроенията си и бързо се отегчава.

Ето защо за Близнаците е трудно да намерят някой, който да ги интересува за дълго време. Повече от ангажираност към една връзка, те се нуждаят от постоянна психическа стимулация.

Освен това те никога не са наистина сигурни какво наистина искат. Поради тази причина Близнаците не обещават добри резултати в постоянната любов. Как да заявят себе си, когато един ден някой им е изключително интересен, а на другия едва помнят името му?

Променливата природа на Близнаците, допълнително подчертана от непредсказуемата стихия на въздуха, ги прави хора, които летят от цвят на цвят. До определен момент от живота си те са привлечени от въздушни и огнени знаци, което завършва с много мимолетни афери.

Но с течение на времето Близнаците откриват, че именно водата и земята имат шанс да ги стабилизират. Водните знаци им показват света на чувствата, а земните предлагат стабилност.

На Близнаците им отнема много време, за да осъзнаят, че това е, от което имат нужда. Преди да решат да се обвържат, те идват и си отиват, изчезват и се връщат. Трябва да се отнасяте с разбиране към тях – като към емоционално нестабилен тийнейджър.

Риби

Как могат да се обвържат във връзка, ако им е трудно да изберат какво да ядат за вечеря?

Хората около тях може да смятат, че Рибите се нуждаят от помощ при вземането на решения и като цяло да останат концентрирани, но това изобщо не им пука.

Те обичат да бъдат разсейвани и преди всичко не искат да бъдат принуждавани да избират страна.

Още една илюзия за тази зодия – Рибите са влюбчиви. Да, може дори да са в състояние на постоянно увлечение по нови хора, но дали това е пълна, отдадена любов? Те обичат да бъдат полезни и понякога сляпо влизат в слети отношения, но имат малко общо със зрялата връзка, основана на искрен ангажимент.

Рибите спасяват жертвата или играят тази роля – и такава игра рано или късно завършва с разочарование.

Най-важното за тях е портата да е отворена. Освен това те са родени с дълбоко разбиране за временния характер на живота, с което имат пълно съгласие.

Дори когато Рибите остават във връзка, защото не искат да положат усилия да напуснат, те някак си отсъстват от нея. Въпросът е дали изобщо се ангажират.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: