Как се ядосват зодиите? Хороскоп на гнева

Как се ядосват зодиите Хороскоп на гнева

Силно цупене, спокойни дни или хвърляне на чинии? Разберете как се ядосват зодиите.

Овен

Буйният Овен избухва много бързо. Всяка искра предизвиква пожар. Има гняв, който понякога му е трудно да контролира. Дори когато иска да е спокоен, е трудно, а понякога просто невъзможно. Когато Овенът е ядосан, той крещи, реве и дори се нахвърля върху другите. Дори и да му докажете, че греши, той ще се откаже, защото винаги трябва да печели. Гневът му обаче не трае дълго. Неочаквано той се опитва да се помири и е изненадан, когато противникът му все още е ядосан. Прошката му идва лесно. Не разбира хората, които се разделят след спор. Той е импулсивен и бързо забравя.

Телец

Спокойният и сдържан Телец изглежда като оазис на спокойствието. То обаче си има граници и горко на тези, които ги прекрачат. Предателството и нелоялността са най-лошите за него. Не харесва неравното третиране или дискриминацията. Гневът му расте бавно, в началото никой не го забелязва. Трябва му много време, за да обмисли нещата и да се успокои. Предпочита да обсъжда и обменя мнения, отколкото да спори. Той спокойно се опитва да покаже на другите, че има различно мнение. Ако обаче се почувства пренебрегнат или игнориран, той може да се ядоса. Когато се ядоса на някого, той си спомня всичките му „дела“ и го дразни всичко в този човек. Понякога дава да се разбере защо е ядосан. След като обясни ситуацията, той прощава, но никога не забравя. Той е човек, който трудно възстановява стари връзки.

реклама

Близнаци

Той е жизнен и непредсказуем човек. Невъзможно е да сте подготвени как ще реагира в конфликтна ситуация. Понякога спокойно и разумно отбягват всичко, понякога решават да поговорят, но се случва, след като са нервни, да се държат като фурия. Той обича да изразява емоциите си, но понякога те са трудни за разбиране. Разяреният Близнак крещи, чупи чинии, рита врати – способен е на всичко. Понякога е вулгарен и думите му могат да наранят. Никой никога не знае дали една кавга ще завърши с разваляне на връзка или с помирение. Понякога гневът на Близнака има сериозни последици – той пише жалби, съсипва професионалната си репутация, чисти сметки, троши мебели или надрасква нечия кола.

Рак

Ракът е спокоен, примирителен човек, който се опитва да разбере позицията на човека, с когото има конфликт. Ако обаче се почувства недооценен, неразбран или обиден, той се ядосва. За щастие много рядко избухва. Но това не означава, че гневът му не е силен. Разгневеният Рак изпитва вътрешно негодувание към човека, с когото се кара. Следователно единствената видима промяна в поведението му е, че той се отдалечава. Обикновено използва пасивна агресия – не слуша, не спазва обещания и ядосва другия. Ракът е майстор на финтовете. Ядосаният Рак няма време за вас, не отговаря на обажданията ви, обещава срещи и не идва на тях. Той се преструва, че нищо не се е случило и избягва конфронтация, поради което е трудно да се разберете с него. Въпреки това, ако Ракът е важен за вас, продължавайте да опитвате.

Лъв

Лъвът е истинският владетел и никога не греши. Когато той бъде игнориран, разпитван или омаловажаван, очаквайте голям гняв. Когато спорите с Лъва, трябва да знаете, че Лъвът винаги ще постигне своето. Нервният Лъв ще каже всичко, за да спечели. Загубата го наранява, така че той прави всичко, за да спечели. Не го интересуват условностите. Не го интересува кой го гледа. Освен това той ангажира последователите си, така че всички да знаят, че е прав. Лъвът обаче не обича споровете. Ако сам предизвиква спор, то е само защото има нужда от внимание. Гневът на лъва бързо изчезва. Бързо се примирява и го шокира, когато някой все още му е ядосан. Той не е отмъстителен или непримирим. Той бързо забравя за кавгите и се радва да бъде приятел с врагове. Стига да са съгласни с него.

Дева

Девата е много търпелив човек и може да издържи много. Всичко разбира и всичко прощава на другите. То обаче си има граници. Често дори няма да забележите, че нещо не е наред. Девата избягва конфронтацията и вместо това предпочита да мълчи. Най-добре в тази ситуация е да не я натискате, а да я оставите на мира, за да се успокои. Никога не притискайте Дева. Ако й крещиш, може никога повече да не я видиш. Разочарована Дева възприема всички кавги като нарушение на нейното доверие. Трудно се възстановява. Нещо повече, ранената Дева, страхувайки се от нови удари, избягва близостта с другите. И тя наистина има нужда от нея.

Везни

Везните са весели, търпеливи и изключително трудни за разстройване. Винаги се опитва да намери решение на проблема. Дори някой да прекрачи нейните граници, тя ще остане спокойна. Тя ще диша дълбоко, докато се успокои. Въпреки че е привидно спокойна, тя е и изключително чувствителна. Тя не се ядосва много често, обикновено е просто наранена. Когато това се случи, тя говори за това, докато не свърши. Мисля, че всеки би предпочел да има спор, отколкото безкрайни горчиви думи. Ако не получат отговор, Везните ще се движат назад. Тя мрази конфронтацията, така че понякога предпочита да не говори с никого. Тя ще помни обидата до края на живота си. Всичко изглежда наред, но със сигурност при първа възможност Везните ще ви напомнят как сте я наранили. Тя ще използва думите ви срещу вас.

Скорпиони

Недоволният Скорпион ще се превърне в най-лошия ви враг. Той е изключително потаен и мистериозен човек, поради което слага добро лице на лоша игра. Всичко сякаш убягва от вниманието му. Нечестивият Скорпион помни всичко. Той чака подходящия момент, за да си отмъсти. Вместо да се кара, крещи и бие, Скорпионът подмолно ще довърши врага. Единственото изключение е ревността. Заплашен, Скорпионът експлодира. Обикновено не е лесно да забележим, че Скорпионът има нещо против нас. Гневът му продължава дълго време. Единственият предупредителен знак е студеният му поглед. Скорпионът планира отмъщение дълго време и то често е жестоко. Дори след като се помирите, знайте, че един Скорпион никога няма да забрави какво сте направили.

Стрелец

Стрелецът често се смята за истински дипломат и оазис на спокойствието. Той обаче е нервен, експлозивен и жизнен човек. Въпреки че се опитва да контролира емоциите си, това му е много трудно. Гневът му е изключително драматичен. Той крещи, звъни, унижава и обижда. Винаги боли силно и удря най-чувствителните точки. Тогава споровете няма да помогнат. Най-добре е да се отдалечите и да го оставите на мира. Обикновено атаките му са несправедливи. Той си го изкарва върху онези, които не са направили нищо лошо. След като се успокоите, трябва да му обясните всичко спокойно. Стрелецът, след като овладее емоциите си, обикновено е много смутен.

Козирог

Козирогът обикновено е човек, който живее в изключително структуриран свят. Всичко си има място и нека си остане така. Установеният ред не трябва да се нарушава. Козирогът не е експлозивен човек. Гневът му се натрупва бавно, но изключително стабилно. Ако някой реши да пресече границите му, всичко това ще се помни. Постепенното напрежение в крайна сметка води до не толкова голяма експлозия. По време на спор с Козирог не трябва да очаквате писъци, въпреки че когато бъде нападнат, той ще се защити. Козирогът предпочита да казва много горчиви думи. Въпреки че не винаги ще го каже веднага. Понякога нервният Козирог ще се затвори в себе си и ще замълчи. Едва след като се успокои, ще може да говори и да прости.

Водолей

Реакциите на Водолея при конфликт са различни. Понякога крещи и не ни позволява да кажем нищо. Той е несправедлив и сляп. Понякога Водолеят стои настрана от спорове. Обикновено избира да игнорира някой, който го е разстроил. Ако не, той ще бъде студен, груб и много официален. Най-често вместо да избухне от гняв, той ще отиде на релаксираща разходка. Ако някой го принуди да се конфронтира, Водолеят бързо и направо ще прекъсне разговора. След това ще изчезне и няма да говори дълго време. Понякога дори прекъсва контактите с такъв човек. Водолеите познават хората и внимателно преценяват шансовете и перспективите на всяка връзка. След спорове понякога осъзнава, че тази връзка не може да бъде излекувана и не губи време или енергия за това. После най-накрая затваря вратата след себе си.

Риби

Рибите са чувствителна личност, която избягва конфронтацията. Тя не обича споровете и вместо конфронтация, просто предпочита да напусне мястото. Това обаче не винаги е така, защото невзрачните Риби имат две лица. Понякога, когато се ядосат, те се превръщат в истински демон. Тогава вече няма милост. Те се несправедливи и жестоки. Когато се ядосат, най-добре е да не се опитвате да се обяснявате. Също така няма метод за контрол. Няма значение дали атакувате или оставате спокойни. Тогава най-добре си тръгвай. Всяка Риба се успокоява по различен начин – понякога бързо преодолява емоциите, а понякога се обижда за дълго време. Въпреки това, никога не забравя и винаги ще ви напомня какво сте направили. Понякога прибягва до наркотици, за да се успокои.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: