Как съблазняват мъжете от различните зодии

Как съблазняват мъжете от различните зодии

Как да разберете дали Телец или Близнаци ви харесва? Как един Водолей показва чувствата си? Какво крие мъжът Дева? Разберете как отделните знаци на зодиака показват чувствата си!

Вижте как съблазняват мъжете от дадена зодия.

Овен

Когато мъжът зодия Овен иска да съблазни някого, той е много нетърпелив. Той открито информира, че се интересува от някого и предлага среща или романтика по решителен начин. Случва се дори да оказва натиск върху някой, който харесва. Той не познава срамежливостта. Той обаче много добре знае какво е ревност. Един от най-важните признаци за интереса му към другия е, че иска да прогони всичките си съперници възможно най-скоро.

реклама

Телец

Тази зодия може да изчака дълго, преди да разкрие чувствата си. Той е романтик дълбоко в себе си, но няма да си признае, докато не се увери в избраницата си. Той внимателно наблюдава жената, опитва се да я опознае. Мъжът зодия Телецът помни всичко, което е чул от нея. Той наистина иска да я познава. Той показва привързаността си, като прекарва все повече време с любимата си.

Близнаци

Мъжът зодия Близнаци иска постоянно да говори с жената, от която се интересува. Пише й от сутрин до вечер. В началото близнакът ще търси интелектуално разбирателство и ще мисли за чувствата известно време. Той ще провери дали можете да проведете интересен разговор по някаква тема и постепенно ще започне да насочва разговора си към флирт.

Рак

Ако мъж зодия Рак е започнал да споменава срамежливостта си и вие се чувствате така, сякаш го движат промени в настроението, трябва да сте му хванали окото. С поведението си той ви кара да разберете, че би искал вие да поемете водещата роля в тази връзка. Той ще ви насърчи да вземете решение за връзката си за двама ви.

Лъв

Мъжете зодия Лъв проявяват интереса си доста открито. Всеки трябва да знае, че е намерил своята кралица. Той дава сърцето си напълно, обгражда жената с подкрепа и бързо започва да мисли за връзката и семейството.

Дева

Мъжът зодия Дева мрази съблазняването или романтичните жестове и се чувства много несигурен в тези неща. Той показва интереса си към една жена, като иска да се сприятелява с нея, да върши задълженията й и да решава проблемите й. Ако той ви харесва, той ще се опита да ви пази.

Везни

Когато Везните се опитват да съблазнят жена, това създава атмосфера на приказка. Той знае как да подбира правилните думи и да упражнява своя чар. Той лесно ще ви завърти главата. Това обаче не разкрива, че се интересува от някого. Когато мъж зодия Везни спре да мисли за това какъв ефект оказва върху вас и започне да слуша внимателно какво казвате, той се е включил във връзката ви.

Скорпион

Зодиакалният Скорпион не обича да споделя чувствата си. Не иска да си признае, че е омагьосан от някого! След като го направи обаче, той започва да твърди, че е по-близо до любимата си. Мъжът зодия Скорпион има силен характер и склонност към доминиране, така че жената, от която се интересува, може да се чувства контролирана от него.

Стрелец

Мъжът зодия Стрелец ще каже открито: „Харесваш ми“. За него началото на една връзка е приключение, на което трябва да се наслаждава. Стрелецът не се стресира от отказ, той също има желание да опознае себе си – не подхожда достатъчно сериозно към първите разговори и срещи. С течение на времето ще видите, че той започва да се интересува от вас. Как ще го покаже? Всеки ден той ще се опитва да ви кара да се  усмихвате и ако не е сигурен дали е успял, изведнъж ще се натъжи.

Козирог

Мъж от този знак не е съблазнител. Козирогът е пълна противоположност на типичния Казанова. Когато се интересува от жена, той приема сериозно всяка дума. По-добре не се шегувайте с него, защото той ще подложи съдържанието на шегата на щателен анализ. Отнема много време, за да се отвори, но от самото начало ще направи всичко, за да сте сигурни в добрите му намерения. След като се влюби във вас, мъжът зодия Козирог ще стане привързан и игрив.

Водолей

Водолеят обича да мисли, че жената, която харесва, е пъзел, който трябва да бъде решен. Ако те харесва, на всяка крачка ще подчертава, че си уникална! Мъжът зодия Водолей проявява интереса си, като търси духовно разбирателство с любимата си. За него е важно да му станеш най-добрият приятел.

Риби

Мъжът зодия Риби съблазнява жена като Рак – създава красива и романтична атмосфера. Той с удоволствие ще напише стихотворение за вас или ще ви изпрати любовна песен, която му напомня за вас. Но в замяна ще очаква от вас да поемете инициативата в тази връзка.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: