Кариерен хороскоп за зодия Водолей – в кои професии ще се развие най-добре. Какви таланти и умения трябва да развие?

Кариерен-хороскоп-за-зодия-Водолей-в-кои-професии-ще-се-развие-най-добре-Какви-таланти-и-умения-трябва-да-развие

Надарен с множество таланти, фокусиран върху интелекта и развитието, зодия Водолей може да постигне успех в почти всяка област на живота.

Финанси, водещ, управление на продуцентска компания, спорт, менторство? Няма проблем! Зодия Водолей успешно ще се занимава с работа на свободна практика. Сред известните Водолеи има много актьори, певци и журналисти, чиято харизма може да плени тълпите.

Какви таланти и умения ще помогнат на Водолея в професионалния живот? Вижте кариерния хороскоп за зодия Водолей!

реклама

Кариерен хороскоп за зодия Водолей – таланти на хората от този знак

Намирането на ключа към сложната личност на Водолея граничи с чудо. Той е роден индивидуалист и идеалист, който се нуждае от чувствителни, внимателни и мъдри родители. Само тогава той ще има шанс да използва всичките си предимства. На основата на безусловната любов той може да се издигне до звездите, при условие че никой не го безпокои или – още по-лошо – не критикува начина му на мислене, идеи и поведение.

Детето със слънце във Водолей е изследовател по природа и преди да започне да ходи добре, то вече си задава въпроси: „Какво е?“, „Защо?“, „Защо?“, „Дали“ и как?“. Още в предучилищна възраст е лесно да се забележи, че дете, родено със слънце във Водолей, няма да стои на втория ред и учтиво да покланя крак.

Водолеят мисли нестандартно, превъзхожда връстниците си и смущава възрастните. Учителите имат голям проблем с това. От една страна, той е интелигентен, амбициозен и добре подготвен ученик, но от друга, нестандартното му, креативно мислене и вроденото неподчинение означават, че освен отлични оценки, дневникът му включва и дълъг списък от коментари.

Под влиянието на две силни планети – Уран и Сатурн, Водолеят има определено двойствена природа. От една страна той вярва в науката, от друга страна има дълбок духовен живот.

Той е съпричастен, но и дистанциран. Водолеят, подобно на котка, следва своя собствен път, не си играе с условностите и предпочита да изразходва енергията си за нещо ценно. Без съмнение това е знак, който е непоправим идеалист, който често поставя доброто на другите над своето. Освен ако не е съсипан от перфекционизъм или краен ентусиазъм, той може да намери реализация в професионалния си живот.

Водолей и работа – коя професия ще намери за най-добра?

„Сигурна“ работа в корпорация, твърдо работно време и повтаряща се офис работа? Със сигурност не е за Водолей, който се представя най-добре само когато няма къса каишка.

Гъвкаво работно време, без гледане през рамо, наблюдение или докладване, е най-доброто, което един потенциален работодател може да ви даде. Разбира се, най-добре е работодателят да е самият той.

В случая на непокорния Водолей едноличното дружество изглежда идеалното решение. Може да се случи, че когато бъде притиснат до стената, той ще трябва да изостави либертарианските си идеали и да си намери работа, но той ще мрънка, тропа с крака, практикува саботаж и накрая ще разбие корпоративните окови и ще намери може би по-малко платена, но по-интересна работа.

Струва си да запомните, че свободата е приоритет за Водолея. Никакви пари не могат да го принудят да работи работа, в която би трябвало да се откаже от собствените си идеали. Обширните интереси и понякога болезнената амбиция му позволяват да постигне успех във всички области, в които може да надхвърли нормата.

Фотограф

Под влиянието на въздушния тригон Водолеят успява да види това, което е невидимо с просто око. Неговата чувствителност, наблюдателност, остър поглед и нежно сърце го правят истински художник. Всеки може да се научи на добро майсторство, но не всеки може да се похвали с набор от уникални черти като неговите.

Учен

Интелектуалец с душа на изследовател и в същото време амбициозен революционер с голямо чувство за отговорност. С този набор от черти Водолеят има добри шансове да направи новаторски открития. Проблемът може да е нежеланието да се съобразите. Колкото по-рано започне да работи под собственото си знаме, толкова по-голямо удовлетворение ще получи, което от своя страна ще го тласка към действие.

Графичен дизайнер, художник

Креативността е важна в тази професия, а Водолеят я притежава в изобилие. Още повече, че артистичните професии не изискват размахване на карти в компанията или слушане на офис клюки. Дистанционната работа е перфектна за Водолеите!

Активист, служител на фондация

Водолеят е идеалист, който мечтае за по-добър свят. Емпатичен и социално отговорен, той с желание се ангажира с делата на другите хора. Той е смел, отива далеч отвъд настоящите модели на работа и е ефективен!

Еколог, геолог

Лесно се прощават нетрадиционните му действия, ако имат благородна цел. Той е толкова „нагъл“, когато трябва да помага на другите, че ако не го пуснат през вратата, ще влезе през прозореца , а ако трябва и през ключалката. За Водолея няма нищо невъзможно.

Финанси

Водолеят създава впечатлението, че парите нямат голямо значение за него, но предполага, че има важни и по-важни неща. Вярно е, че той обича да ги използва, за да се наслаждава на живота, например когато пътува, но евентуалната им липса не го държи буден през нощта.

Парадоксално, но Водолеят обича парите и може да ги раздели щедро. Той не е от типа буржоа, който парадира с материалното си положение и иска да му се възхищават само защото носи златен ролекс, друго е, че със сигурност не би си го купил.

За разлика от Телец или Козирог, балансът по сметката не променя възприятието му за себе си и за света. Както вече споменахме, той е много щедър към другите. Като роден идеалист, той ще даде последната си риза и ще сподели последната си филийка хляб. Понякога трябва да го спрете или да го мотивирате да управлява разумно финансите си.

Вижте още: Съвместимост по зодии – Зодия Водолей

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: