Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Кариерен хороскоп за зодия Риби – за какви професии ще са подходящи? Какви таланти и умения трябва да развие?

Рибите са надарени с лека писалка и ораторски умения, те могат да опишат света красиво, затова сред представителите на този знак има много известни личности, постигнали успех в артистичните области.

В какви професии ще бъдат успешни зодия Рибите? Интуицията, съчетана с чувствителност и проницателно възприемане на света, ги кара да се чувстват добре там, където хората са в центъра на вниманието. Психолог, терапевт или лекар, те могат да намерят своето призвание в тези професии.

Рибите са надарени с лека писалка и ораторски умения, те могат да опишат света красиво, затова сред представителите на този знак има много известни личности, постигнали успех в артистичните области. Какви други таланти и умения ще помогнат на зодия Риби в професионалния живот? Вижте своя кариерен хороскоп за зодия Риби!

Кариерен хороскоп за зодия Риби – таланти на хората от този знак

Рибите следват интуицията си и са едни от най-емоционалните знаци в зодиака. Техният вътрешен живот е много по-богат от например Скорпиона, а интензитетът на изпитване на чувства е много по-силен от този на емоционалните Везни.

Детето зодия Риби може да бъде затворено или, в зависимост от планетарната система, химерично и търсещо внимание. Легендарната емоционалност, но и богатото въображение и креативност са видими още на ниво ранно детство.

Дайте на малката рибка хартия, химикал, бои или килограм глина и тя ще изчезне за часове и ще се върне с шедьовър. Момичетата, родени със слънце в Риби, често водят дневници, пишат стихове и участват в състезания по рецитация.

Момчетата са истински скаути, които ще свалят котката от покрива на съседите и ще помогнат на възрастната жена на пешеходната пътека.

Творчеството, подсилено от чувствителността, заслужава най-голямо признание. Рибите са изключително талантливи артистично. Те попиват света с всичките си сетива и преживяват живота интензивно.

За съжаление, те често се увличат от емоциите. И докато тази емоционалност и „електрическа“ реакция на стимули е разбираема при малките деца, може да е трудно за възрастните Риби. Тяхната честност и борба за справедливост могат да им донесат както печалби, така и загуби. От тях зависи за каква цел ще използват това мощно оръжие.

Риби е променлив знак, принадлежащ към водния тригон, така че никой не трябва да се учудва, че от една страна Рибите са съпричастни и в същото време обидчиви.

Те могат да бъдат вашият най-добър, верен приятел, който ще ви даде покрив над главата. Въпреки това, когато направите нещо, което да ги обиди, тогава ще ви постави в черния списък, блокирани от социалните медии и изрязани от живота си. Рибите са всеотдаен, предан и верен спътник. Те таят злоба от дълго време и им е трудно да забравят обидите.

Зодия Риби и работа – каква професия ще му подхожда?

Този променлив знак има многобройни и уникални таланти, на които може да завиждат други зодии. Списъкът с професии, достъпни за Рибите, е много дълъг. Споменатите по-горе емоционалност, въображение и дълбоко развита духовност позволяват на Рибите да постигнат успех в много области на професионалния живот. Сред известните Риби има много писатели и поети, които могат да достигнат до най-съкровените емоции на читателя.

Въпреки многобройните таланти, които притежават, Рибите се борят с ниско самочувствие. Психолог, терапевт, коуч, лекар могат да намерят истинското си призвание в тези професии.

Въпреки това, ако отношенията с хората са много трудни за тях, те могат напълно да се отдадат на артистични професии. Рибите са надарени с леко перо и ораторски способности, те могат красиво да опишат света и човешките емоции и по някакъв начин да докоснат тънкостите и сложността на човешката душа.

Перфектни професии за Риби

Зодия Риби са много амбициозни, добре организирани и трудолюбиви, но могат и да тропат с крака, да спорят и да се обиждат, ако нещо противоречи на желанията им.

Треньор, терапевт

Чувствителни към човешка вреда, Рибите са надарени с интуиция над средното ниво и в същото време имат специална аура, която кара хората веднага да се отворят към тях. Тяхната чувствителност и внимание към другите хора ги прави подходящи за всяка професия, в която могат да помогнат на другите. Особено когато става въпрос за лечение на разбити животи.

Писател, поет

Чувствителност, богато въображение и креативност не са достатъчни, за да напишеш добра книга. Необходими са и други важни елементи като търпение, усърдие и желязна дисциплина. Рибите се отличават и в двете области. Те ценят творческата свобода, разчитат точно другите хора и техните светове и могат да рисуват света с думи.

Фотограф, графичен дизайнер, режисьор

Не може да се отрече, че под хлъзгавите рибешки люспи се крие един чувствителен и богат на въображение човек, за когото изкуството е висше благо. Креативността на Рибите им позволява да създават оригинални дизайни, които се оценяват от другите.

Съдия, адвокат

Основните характеристики, приписвани за съдия, са честност, чувствителност и отворен ум. Чувствителни и в същото време интуитивни, Рибите изглеждат родени за тази работа. Именно това шесто чувство позволява на Рибите да виждат повече от другите.

Финанси

За Рибите чувството за сигурност е необходимо условие за спокойно съществуване. Това важи за всички области на живота, включително финансите.

За съжаление, те рядко успяват да постигнат това състояние, което се дължи на тяхната донякъде невротична природа.

Те се страхуват да не загубят работата си или покрива над главата си, затова винаги имат заделени пари за черни дни, но са и доста щедри, обичат да глезят себе си и близките си.

Въпреки очевидните си предимства и таланти, те рядко решават да сменят работа, която им осигурява привиден комфорт.

Във финансов аспект определено им липсва смелостта, с която реализират артистични или частни проекти.

Ако човек от зодия Риби управляваше финанси със същата смелост, както пътува по света, щеше да е милиардер!

Вижте още: Съвместимост по зодии – Зодия Риби