Ключът към щастието за всяка зодия

Ключът-към-щастието-за-всяка-зодия

Благодарение на самоосъзнаването на собствените си силни и слаби страни, ние знаем каква е нашата уникалност. А анализирането на вашата зодия ви позволява да придобиете по-голяма увереност в използването на своя потенциал.

Ключът към щастието за всяка зодия

Щастието е нещо към което всеки се стреми. Благодарение на астрологията може да разкрием какво прави всяка зодия щастлива.

Овен

Може да ви нарекат безразсъдни и егоистични. Обвиняват ви за вашето нетърпение. Казват ви да бъдете по-смирени. Борбата между това да угодите на себе си или на другите ви кара да се съмнявате в себе си.

реклама

Междувременно във вас циркулира много жизнена енергия – имате силата да инициирате нови начинания, независимо от обстоятелствата. Не е във вашата природа да сте резервирани и да обмисляте всички плюсове и минуси.

Зодия Овен просто работи. За да блестите най-ярко и да се чувствате уверени, разберете, че дарбата на вашия слънчев знак е да се стреми напред.

Действията ви не трябва да се обуславят от щателно планиране или от мнението на другите. Вие сте в състояние да съсредоточите енергията си върху предприемане на действия, както никой друг – имате такъв темперамент, който допринася за баланса на Вселената.

Нуждаем се от смели, решителни хора, които се стремят напред, за да водят битките. Тези, за които това, което другите мислят, е второстепенно. Ако обаче понякога се замислите за последствията от действията си и погледнете кой тича с вас до финала, победата ви ще се окаже още по-зрелищна – а това е вашият ключ към щастието и успеха.

Телец

Дарба на зодия Телец да вижда нещата ясно им дава подход на здрав разум, който опростява живота и прави решенията по-лесни.

Вашата решителност ефективно ви помага да постигнете целите си – всичко изглежда просто за вас, защото пътят ви към успеха е ясно маркиран. В същото време обаче това често ви кара да спорите с останалия свят, без да осъзнавате колко сте непримирими.

Не можете да разберете защо никой друг няма толкова ясна представа кое е подходящо и кое не.

Оценявайте, че можете да задоволите собствените си нужди и желания преди всичко. Това е източникът на вашата непоколебима мотивация.

Не забравяйте, че вашата визия, базирана на рационализъм, винаги ще ви води в правилната посока. Тази яснота е ваше предимство, но ви обвиняват, че не можете да се откажете, да приемете аргументите на другата страна и да направите компромис.

Ако вземете предвид, че някой може да има различно мнение, няма да имате врагове и ненужни препятствия по пътя – това е вашият ключ към щастието и успеха.

Близнаци

Способността на Близнаците да действат бързо е безценна, но ключът към щастието и успеха е да комбинирате блясък с внимание към детайла и внимание към другите хора.

Веднага намирате отговори на интелектуални въпроси – вие сте голям талант, но губите чувствата си.

До известна степен тази нужда от скорост идва от нежеланието да се докосне дълбочината. Винаги искате да сте в движение и смятате, че проблемите, които могат да възникнат от ровене в чувствата ви, ще ви спрат.

Справяне с емоциите на другите хора, както и със собствените си? Нямате търпение за това. Затова чувате, че въпреки своята общителност сте студени и безразлични.

Ако комбинирате умствените си сили със съзнанието, че чувствата се противопоставят на логиката и че не са потенциални проблеми, които трябва да бъдат решени, ще се окажете проницателни слушатели и дори интелигентни съветници.

Намалете темпото и се огледайте – така ще откриете своя ключ към щастието.

Рак

Приемате живота сериозно, защото сте водени от страха да не оцелеете. Ето защо имате толкова много решителност да работите, да трупате неща и да създавате трайни взаимоотношения, които дават чувство за сигурност.

Във вас има ценна упоритост и далновидност. В същото време страхът, който ви причинява, ви кара да печелите битките, но да губите войната.

Постигането на дългосрочни цели не е вашата силна страна. Ключът към щастието и успеха, на зодия Рак, е да разберете, че не е нужно да се занимавате с емоционална драма, за да получите нещо от някого, и не е нужно да получаваш нещо, независимо от цената, която плащаш за него.

Вижте по-голямата картина, изчислете кое е по-важно в дългосрочен план. Използвайте своята решителност, за да се съсредоточите върху дългосрочни стратегии, а не върху краткосрочни скокове.

Вие сте най-емоционалният знак от зодиака и в това се крие силата ви. Не позволявайте на страха и липсата на контрол над емоциите ви да развалят връзките или кариерата ви.

Колкото и да контролирате другите, наблюдавайте себе си и ще постигнете каквото си намислите.

Лъв

Вашето най-голямо предимство е аурата, която идва от силата на Слънцето, което покровителства вашата планета. Други го усещат във ваше присъствие и реагират независимо дали искат или не.

Ключът към щастието и успеха за вас е да знаете как да използвате този актив, като винаги сте наясно с неговото въздействие върху другите.

Лъв, който не познава силата на аурата си, може да бъде възприет като арогантен или помпозен.

Дори и да не го показвате, околните може да си помислят, че се дистанцирате, защото се мислите за по-добър от другите.

Ако отново започнете да се показвате публично, това може да се възприеме като желание да доминирате и да надделеете над другите, защото сте твърде шумни и самоуверени.

Оптимално за вас е да съчетаете силното си и здраво его и произтичащата от него харизма с умереност. И преди всичко с внимание, така че вашата вътрешна сила не само да служи на вашата слава, но и да дава на другите енергия за живот.

Дева

Зодия Дева е майстор на стратегията. Прекарвайки толкова много време в планиране на бъдещето, вие винаги сте една крачка пред другите.

Знаете отлично кои хора могат да допринесат за развитието на вашата кариера, с кого си струва да поддържате контакти за бизнес цели и с кого си струва да поддържате контакти за лични отношения.

Винаги можете да ги забележите и да ги включите в плановете си. Но има и опасност да оставите вашите стратегии да управляват света ви.

Усилията, които полагате в изборите и решенията, ви задължават да реализирате целите си. Това обаче са ангажименти в ума ви. Междувременно чувствата са по природа променливи и следването им е рисковано. Не ви харесва, защото е мимолетно и непрактично.

Ако комбинирате логиката и ресурсите на аналитичния си ум с вслушване в интуицията си, ще придобиете гъвкавост и ще намерите ключа към щастието и успеха.

Ще избегнете разочарованието, гнева и скуката. Бъдете напълно наясно с практичния си характер, но не забравяйте, че изоставените чувства така или иначе ще ви настигнат. Вземете ги под внимание постоянно.

Везни

Вашият най-голям талант е да създадете свой собствен свят, където властват красотата и комфортът.

Да живеят в такъв свят кара зодия Везни да се чувстват на мястото си. Можете да очаровате околните толкова много, че всички около вас да се почувстват като във Версай. Това е вашият подарък.

Можете обаче да избързате, защото цените автентичността си пред образа си. Във вашия свят не е подходящо да изглеждате по-зле или да имате по-лошо финансово състояние.

Не можете да си позволите да бъдете груби, защото това ще създаде пукнатина в тази хармонична картина на живота.

Вашият ключ към щастието и успеха се крие в намирането на баланса между това да бъдете добри и да уважавате чувствата и слабостите си.

Може да не се борите за това поради любовта си към комфорта, но в крайна сметка ще се уморите да се отричате.

Вашият свят няма да се срине, ако откажете да приемете външния вид и откажете да правите компромиси. Можете да изберете себе си и пак да блестите и ухаете красиво – това е вашият ключ към щастието.

Скорпион

Имате уравновесеност и точност на снайперист – можете да стреляте по мишена, без да се доближавате до нея.

Освен това зодия Скорпион е знак с най-дълбоко разбиране за себе си, другите хора и глобалните дела.

Търпението, прецизността и умствената издръжливост ви правят могъщи. Достигате върха и поемате властта доста лесно, а това ви прави самотен отвътре.

Като непобедим воин, вие сте недоверчиви, сериозни и студени. Лесно виждате през другите, но вие самите оставате загадка.

Често сте отделени от останалия свят, въпреки че вие ​​сте този, който дърпа конците му.

Ключът към вашето щастие е да забравите за силата си, да си позволите, че не е нужно да печелите всяка война.

Ако приемете провала и го приемате спокойно, ще станете по-достъпни. Други ще ви пуснат в техния свят, който сте виждали, но не сте успели да влезете и да се доближите истински. И това е, за което мечтаете.

Стрелец

Имате способността да четете между редовете и да разбирате човешката мотивация. Отличавате се с вродена мъдрост – дискутирате със страст, спорите изключително интелигентно и го правите с лекота и хумор.

Думите и висшата мъдрост са вашите оръжия. Дълбоко в сърцето си се интересувате само от истината, не ви интересуват евтините игри и моментното задоволство да притиснете някого в ъгъла, като му посочите грешки и лъжи.

Благодарение на Юпитер, вашият покровител, вие живеете със съзнанието, че имате късмет на материално ниво, така че можете да се съсредоточите върху по-висши въпроси.

Проблемът е, че Стрелеца като променлив знак и донякъде мързелив подопечен на Юпитер – вие сте изкушени да използвате преки пътища или да си правите шеги с другите. Тогава фалшивото чувство на удовлетворение бързо изчезва.

Не използвайте талантите си за забавление. Не забравяйте, че вашите способности са вашият дар и използването им в кариерата ви или помагането на други хора ще ви накара да блеснете истински – това е вашият ключ към щастието.

Козирог

Зодия Козирог е най-зрелият знак от зодиака и очите ви са широко отворени за реалностите на земното съществуване.

Склонни сте да очаквате най-лошото и никога не се заблуждавате, че нещо ще бъде перфектно. Това е вашият безспорен талант – студена преценка на реалността.

Благодарение на това не се поддавате на никакви илюзии, не попадате в капана на пожелателните мисли или прекаления оптимизъм. Светът има нужда от реалисти.

Въпреки че обикновено сте прави, защото животът не ви глези, ключът към вашето щастие е да смекчите ултра реалистичния си поглед.

Не се притеснявайте, никога няма да сте безгрижен човек с розови очила на носа. Но признайте, че понякога нещата се получават по-добре, отколкото сте очаквали.

Понякога имате късмет и сте далеч от най-лошия сценарий. За да изживеете света наистина реалистично, трябва да разберете, че животът може да бъде и неочаквано фантастичен.

Научете се да имате малко вяра, че нещата просто ще се наредят във ваша полза и животът ви ще бъде по-добър.

Водолей

Правите добра бележка, че ако искаме да функционираме добре като общество или групи, трябва да си сътрудничим и да се грижим един за друг.

Никоя друга зодия не вижда това толкова ясно, колкото вие – това е вашият дар. Като последния въздушен знак на зодиака, вие използвате силата на вашето интелектуално разбиране, за да видите света като цяло.

Не можете да видите себе си, без първо да обмислите връзките си с други хора. Често обаче се чувствате изгубени в тълпата. Не сте шоумен, нито си специалист по близки отношения.

Може да сте самотни и да потискате чувствата си, защото по-важно за вас е това, което е в главата ви.

Ключът към вашето щастие и успех за зодия Водолей е да разберете, че имате правото да се освобождавате от мрежата на обществото от време на време и да правите каквото искате, независимо от идеите, които поддържат вашите събратя братя и сестри.

Риби

Като последен в зодиака, вие живеете сякаш във висящ момент между смъртта и живота, началото и края, съществуването и несъществуването.

Следователно вие докосвате безграничното и несъзнаваното, но това може да ви завлече в тъмнината.

Ключ към щастието и успеха за зодия Риби е да се научите да разделяте несъзнателното и съзнателното ниво.

Вашата дълбочина на разбиране ви дава сила, но също така може да доведе до депресия и заблуди.

Емоциите са тригери, които те тласкат към тези състояния – във водовъртеж, който те тегли все по-дълбоко.

Тогава сте далеч от съзнателната реалност. Ключът към вашето щастие е да използвате своята емоционалност и духовни дарби, за да изградите собствената си сила, а не да се отделяте от нея.

Останете наясно с факта, че другите не разбират този свят и това ви изолира от тях. Пълното осъзнаване на вашите два свята ви прави най-уникалния знак на зодиака.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: