Кое е най-подходящото животно за всяка зодия?

Кое е най-подходящото животно за всяка зодия

Мечтаете за домашен любимец, но не можете да изберете конкретен вид? Ако не знаете кое животно е най-подходящо за вас и с кого ще се разбирате идеално, вижте този хороскоп. Всяка зодия има определени характерни черти и въз основа на това можете да изберете най-точно идеалния домашен любимец.

Овен

Овните са енергични и обичат да са в движение. Идеалното животно за тях е куче, но определено трябва да изберат активна порода, като хъски, коли, териер, далматинец или немска овчарка. Те ще направят страхотна двойка с овена. Те ще тичат заедно, ще ходят на дълги походи и ще играят заедно на донасяне.

Телец

Хората от тази зодия са уравновесени и спокойни. Те могат да бъдат мързеливи и упорити. Костенурката отговаря най-добре на тяхната личност. От по-често срещаните животни хората зодия Телец трябва да имат котка. Техните донякъде царствени личности пасват идеално на тази зодия.

реклама

Близнаци

Енергични и изпълнени с живот, Близнаците трябва да имат папагал. Особено подходящи за тях са и домашни любимци, като куче или котка, и морско свинче или заек. Тази комбинация ще направи живота на Близнаците вълнуващ, непредвидим и пълен с вълнуващи изненади.

Рак

Грижовните и чувствителни раци ще се разбират добре с интелигентни плъхове. Тези малки гризачи изискват много грижи и внимание, а родените зодия Рак ще могат да се грижат правилно за тях. Хората от този знак по-скоро ще осиновят бездомен домашен любимец, който има нужда от помощ, отколкото да го купят.

Лъв

Лъвовете са независими и обичат да са център на внимание. Те искат животно, което да бъде предизвикателство за тях, така че с готовност решават да поемат по своя път с котките. Ако изберат куче, то със сигурност ще бъде перфектно обучено и фокусирано върху собственика. Лъвовете, ако имаше такава възможност, много охотно биха се сдобили с кон.

Дева

Девите са перфекционисти, които ценят реда. Най-добре е домашният им любимец да не прави бъркотия. Рибите или гущерите ще бъдат идеални за тази роля. Не цапат и не са твърде взискателни. Хората от зодия Дева също ще се чувстват добре в компанията на пор или плъх.

Везни

Животното за зодия Везни е куче или котка. Хората от тази зодия имат страхотен подход към домашните любимци. Те ще се справят добре с косматко от приют с тежко минало зад гърба си. Благодарение на грижата и липсата на натрапчивост, те могат да достигнат и до най-наранения и интровертен домашен любимец.

Скорпион

Котките и змиите са подходящи за зодия Скорпион. Те имат сходен характер. Те са трудни за декодиране, лесно се ядосват и помнят обидите за дълго време.

Стрелец

Поради характера си и любовта си към пътешествията, хората от тази зодия не са идеални собственици на домашни любимци. Рибите в аквариум ще бъдат очарователни за тях, а не твърде взискателната костенурка също ще им свърши добра работа. Най-близките личности до Стрелец обаче са конете.

Козирог

Идеалното животно за Козирог е куче. За предпочитане е кръстоска. Лоялен и дружелюбен, той ще отговори на всички нужди на хората под този знак.

Водолей

Чифт папагали е най-добрият избор за Водолей. Хората от този знак ще се грижат добре и за дребни гризачи като хамстери. Те ще се радват да вземат няколко домашни любимци със себе си.

Риби

За зодия Риби, рибите ще бъдат добър домашен любимец. Става и заек. Хората от този знак са спокойни и малко бавни. Обичат да мислят. Перфектните животни трябва да съответстват на отразяващата им природа.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: