Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

25 Къси прически за смели жени

Когато искате да промените нещо във външния си вид, най-лесния вариант е да го направите с косата си. Но до колко сте смели за да се спрете на вид къса дамска прическа?

Да, дългата коса, е била символ на женственост и грация в продължение на векове, но много дами в днешно време избират комфорта и лекотата на различни къси прически. Разчупените прически за къса коса могат да ви дадат по-енергичен, по-спортен и младежки вид.

Свежите къси дамски прически са изключително актуални в момента! Те могат да бъдат етажирани, филирани, асиметрични с бретон без бретон.

25 свежи и дръзки прически за къса коса

Искате промяна, искате нещо свежо и леко което да ви зареди с настроение, опитайте някоя от следните къси прически.

1. Къса дамска прическа класически слоен Пикси

къси прически класически слоен Пикси

За любителите на подмладяващи къси прически, препоръчваме тази смела, семпла и небрежна пикси прическа. Прическата е подходяща както за ежедневието така и за вечерни коктейли и партита.

2. Прическа за къса коса Пикси-Боб

къси прически

Дръзки и сладки, късите прически са супер лесни за оформяне, подходящи за лятото и удобни. Опитайте да приберете косата зад ушите и да оставите няколко кичура отпред за по-нежна визия.

3. Прическа етажиран Боб

къси прически

Късата права коса ще изглежда красива, когато я подстрижете на къс етажиран боб. Издухване на косата със сешоар ще ви придаде изтънчен и професионален външен вид. За нежна и ежедневна визия може да добавите лента за глава.

4. Дълго Пикси за къса коса

къси прически

Случвало ли ви се е сутрин да не ви стига времето и все да бързате? Тази прическа е точно за вас. Прическите Боб и Пикси са перфектни за жени с права коса, защото не изискват специални умения за оформяне. Бързо изсушете косата със сешоар, срешете и сте готови.

5. Къса прическа подреден Боб

къси прически

Искате малко по-подредена прическа? Този сладък момичешки боб с много леки етажи, е точно за вас. Също така е още един вариант за търсещите подмладяващи къси прически.

6. Прическа за къса коса асиметрично Пикси

къси прически

Когато искате нещо сладко и лесно за поддръжка, трябва да изберете етажирана къса прическа. Тези къси коси са лесни за оформяне и са много елегантни.

7. Прическа за къса коса Боб тип каре

къси прически

Хубавото на съвременния боб е, че може да има различна дължина, форма и е подходящ за къси прически за чуплива коса. Подстрижете косата си на каре, с неравномерни етажи и начупете леко с преса за коса и ще получите една страхотна и свежа прическа.

8. Прическа с къса коса Боб каре с допълнителен обем

къси прически

По-къса отзад и по-дълга отпред, и получавате идеалния боб с повече обем. Тази прическа е подходяща за тънка коса без много обем.

9. Прическа за къса коса Пикси със страничен бретон

къси прически

За да получите сладка и лесна за оформяне прическа на къса коса, изберете леко етажирано пикси със страничен бретон. Това е идеалният вариант за тези от вас, които търсят къси прически с бретон.

10. Прическа за къса коса много скосен Боб

 къси прически

Една смела, свежа и лесна за оформяне прическа.

11. Прическа за къса коса обемен Боб

къси прически

Семпла, лесна оформяне прическа подходяща за ежедневието и горещите летни дни. Допълнителното етажиране в задната част придава изключителен семпъл обем.

12. Прическа Боб за къса коса

къси прически

Намирането на правилната прическа не е лесно, особено ако имате нужда от обем. Мек заоблен боб с по-къси етажи отгоре, повдига косата от корените и придава мек обем. Ако имате нужда от допълнителен обем, напръскайте с лак за коса и сте готови.

13. Прическа за къса коса къс Пикси-Боб

прическа за къса коса Пикси Боб

Тънката коса понякога е предизвикателство. Лекото етажиране е стилен начин да подчертаете обема на косата си, това е идеален вариант за къси прически за тънка коса.

14. Къса прическа Пикси

прическа за къса коса Пикси

Прическите с къса дължина улесняват играта с асиметричните форми. Трансформирайте се в блестяща фея с очарователна пикси прическа с асиметрични кичури.

15. Къса прическа за гъста коса

прическа за къса гъста коса

Ако се интересувате от къси прически за гъста коса, това е вашият вариант. Тази прекрасна прическа е доказателство, че етажираните къси прически могат да стоят добре и на жени с гъста коса.

16. Къс леко етажиран Боб

прическа за къса коса

Къса коса може да изглеждат невероятно дори само с леко етажиране. Ако не сте фен на силно етажираните коси, а искате допълнителен обем, направите леки етажи и прическата ви е готова.

17. Къса дамска прическа рошав Пикси-Боб

прическа за къса коса рошав Пикси Боб

Добавете малко къси етажи към вашия къс боб, за да му придадете допълнителна височина. Рошавият пикси-боб изглежда страхотно, когато е малко разхвърлян, ако добавите малко стилизант ще се сдобиете с ефектна прическа.

18. Къса прическа заоблен Боб

къса дамска прическа заоблен Боб

Ето една от многото къси прически за любителите на семплото. Този заоблен боб е подходящ за всякакъв тип коса, ще изглеждате зашеметяващо и в офиса и на плажа.

19. Къса прическа за смели дами

много къса прическа

Изключително къса дамска прическа, подходяща за смелите дами, които са готови да се разделят с дългите си къдрици. Прическата е лесна за поддръжка и е подходяща за горещите летни дни.

20. Прическа за къса коса Боб

къса дамска прическа Боб

Семпла и елагантна къса прическа. Ако имате тънка коса и искате да смените стила си, това е точната прическа за вас.

21. Къса прическа асиметричен Боб

къси прически за жени

Къс асиметричен Боб, етажирана задна част и асиметрична отпред, тази прическа е стилна и придава нежна и красива визия.

22. Къса прическа Пикси с дълъг бретон

къси прически за жени

Елегантна прическа със скосена задна част и дълъг бретон който придава нежна визия и елегантност. Лесна за оформяне и подходяща за всеки ден.

23. Прическа за къса коса Боб с асиметрични етажи

къси прически за жени

Асиметрични етажи са за любителите на нестандартното. Тази прическа има нестандартно и красиво излъчване.

24. Къса Боб прическа с нежно етажиране

къси прически за жени

Всеки, който има по-тънка коса, трябва да вземе предвид плътността на косата си, преди да реши да етажира косата си. Късата коса с леки етажи придава идеален обем и косата изглежда по-плътна.

25. Къса прическа Боб с елегантен завършек

къси прически за жени

Ако търсите елегантни къси прически, които са лесни за оформяне, помислете за тази Боб визия. Лекото скосяване в тила и удължената предна част на косата придават обем и изключително елегантен вид на прическата.

Прочети Още:
11 Домашни маски за коса и ползите то тях
11 начина за изсветляване на косата с природни средства