Любовен монголски хороскоп

Любовен-монголски-хороскоп

Монголският хороскоп, е традиционна астрологична система, използвана в Монголия и от монголския народ. В някои отношения е подобна на западната астрология, но има уникални характеристики и се основава на лунния календар.

Монголските хороскопи се използват за различни цели, включително предсказване на съдбата на човек, съвместимост между индивидите и вземане на важни житейски решения. Въпреки че се корени в традиционните вярвания, той остава значителна част от монголската култура и се използва в съвременните времена заедно с по-съвременни астрологични системи.

Монголците винаги са живели близо един до друг и природата, така че са създали хороскоп въз основа на това. Вижте какво казва той за това как обичаме и от какво се нуждаем в любовта.

реклама

Любовен монголски  хороскоп

Когато създавали любовен хороскоп, монголците не вземали предвид месеца на раждане, а само деня. Разберете какво казва за вас и намерете ключа към сърцето на любимия човек.

Гейзер – 1-ви, 2-ри, 3-ти ден от месеца

Това е знак за креативни хора с бурно въображение. Противоположният пол се вкопчва в тях, защото притежават много нежност и емпатия и преди всичко никога не са скучни. Не може да се каже каква идея ще им хрумне.

Те бликат от енергия и хумор като истински гейзер. Понякога са цинични към заобикалящата ги среда, но това е отбранителна нагласа, която старателно прикрива тяхната чувствителност.

Пещера – 4, 5, 6 ден от месеца

Най-сексапилният орган на хората, родени под този знак, е мозъкът. Блясъкът, интелигентността и рефлексите са техният любовен магнит.

Привличат вниманието с точна реплика. Те съблазняват с думи невероятно ефективно. Те запалват сетивата ви, като шепнат любовни заклинания. Като партньори в живота те са всеотдайни, щедри и щедри.

Море -7, 8, 9 ден от месеца

Морето има голяма сила, но е капризно. Човек с тази зодия е силен и независим, той трябва да е свободен! Ако обича, обича с цялото си сърце, но рядко до края на живота си.

Когато усети, че партньорът му го използва, ще го изгони от живота си. Не понася скуката във връзката, неуспешния секс, а изневярата е истински провал за тези хора. И в същото време предизвикателството да трябва да търсиш някой друг.

Пустиня -10, 11, 12 ден от месеца

Човекът пустиня винаги се откроява. Той е мистериозен, меланхоличен и съблазнителен, въпреки че не се опитва да бъде.

Привлича със своята оригиналност, понякога граничеща със странност, и провокира с нежеланието си да говори за себе си. Той е като затворена книга, която всеки иска да отвори.

Тези хора ще позволят само на избрани да прочетат заглавието. Има променлива сила. Справянето с ежедневните проблеми е доста голямо предизвикателство за тях. Често те просто предпочита да мълчат, отколкото да изразят собственото си мнение.

Планина – 13, 14, 15 ден от месеца

Тези хора имат непоклатими принципи, честни са и отговорни. Едва ли не идеал и пример за другите. Понякога дори действат като кофа със студена вода.

Такъв прославител на класа, образец на всички добродетели. По-добре е да дадете широко място на този човек. Никой не обича да се чувства непълноценен, особено когато се състезава в любовта.

Топ понякога набива истината в очите на хората и дори не мисли, че наранява някого. На жените от тази зодия им е по-трудно, тъй като мъжката природа не понася много добре критиката.

Излишно е да се споменава, че любовният живот не е легло от рози, защото хората Планина също лесно се обезсърчават. Освен това те приемат секса много сериозно и не може да бъдат изкушени в любовна връзка за една нощ.

Ледник – 16-ти, 17-ти, 18-ти ден от месеца

Гледа на приятелството и любовния живот през призмата на амбицията. Те винаги искат да спечелят нещо.

Хората Ледник обичат да са обградени от компания и винаги помни празниците на приятелите си.

Те изискват противоположният пол да бъде възхитен и оценен. Обичат приключенията и романсите. Постоянната връзка е капан за тях.

Равнина – 19, 20, 21 ден от месеца

Обичат хармонията и се стремят към нея на всяка цена. Искат стабилност, за предпочитане сред близките си.

Щом се влюбят, това е за добро, не може да си представят раздяла. Те са покорни и лесно прощават.

И всичко това, за да може връзката да продължи до края на света и още един ден. Нищо чудно, че партньорът на Равнина обича да им се катери по главата!

Вулкан – 22, 23, 24 ден от месеца

Той има изключителна личност и развита интуиция. Благодарение на него той бързо разгадава тайните на човешките характери.

Някой може много да се старае и да говори само за себе си със суперлативи, но Вулкан знае, че това са приказки за възпитани деца.

В контактите между мъж и жена той може да бъде мистериозен и/или прекалено открит. Понякога се забавлява за сметка на своите обожателки, само и само да не бъде изоставен и наранен. Гордостта му не му позволява да го направи.

Архипелаг – 25, 26, 27 ден от месеца

Типичен оптимист, който никога не се тормози с проблеми! Той разпространява добър хумор и надежда.

Невъзможно е да се отегчите с него, но в същото време не можете да го отегчите! Партньор, който е твърде опитомен и се оплаква, трябва да вземе предвид, че Архипелаг ще стегне багажа си и ще тръгне по света да търси приключения.

Това няма да е трудна мисия, защото при него се стичат неговите приятели и почитатели.

Фиорд – 28, 29, 30, 31 ден от месеца

Символизира баланс и решителност. Той не обича промяната. Той иска да има същата, малка група приятели и един и същ партньор през целия си живот.

Той обикновено избира някой, който е тих и среден, вместо някой, който е наперен и съблазнителен. Фиорд няма да предаде или да си тръгне, дори от страх от самотата.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: