Марс в Рак през април 2023 г. – хороскоп. Тези зодии ще пострадат най-много 

Марс в Рак през април 2023 г. - хороскоп. Тези зодии ще пострадат най-много 

Хороскопът за април 2023 г. съдържа предупреждение за всички зодии. Венера в Телец и Марс в Рак са уникални планетни системи. Това ще окаже силно влияние върху благосъстоянието ни.

Астрологичното пророчество за април 2023 г. сочи, че ни очаква време на силни емоции. Благодарение на Венера в Телец мислим за любов и ангажименти и много зодии сериозно обмислят много решения в емоционалния си живот. Липсва обаче оптимизъм. Някои дори изпадат в мрак и все по-често мислят за раздяла с любим човек. Марс в Рак е отговорен за това.

Хороскоп за април 2023 г.

Хороскопът за април обещава трудни времена. Ще се усетят неприятните спомени от детството и неразрешените травми. Ако дълги години носим страха от отхвърляне или сме убедени, че не заслужаваме любов, сега това ще се засили. Хората, които са склонни да се затварят от другите, ще станат още по-недостъпни през април. Страхът от замесване в любяща връзка може да доведе до разпадане на много връзки.

реклама

Когато Марс преминава в знака Рак, малко знаци се чувстват комфортно с това. Само хората, родени в края на юни и през първите три седмици на юли, понасят много добре този транзит. Тогава зодиите Рак стават по-смели, готови да действат и получават мотивация да променят живота си към по-добро. Тогава те могат да започнат да сбъдват мечтите си и да спечелят любовта на желания човек. Други обаче са изпълнени със съмнения. Някои зодии толкова зле усещат престоя на Марс в Рак, че напълно се оттеглят от социалния живот.

Няма да можем да избягаме от проблемите, които възникват в отношенията ни с любим човек. Подценяването може да доведе до избухване на битка, а необяснимите проблеми ще станат причина за раздяла. Само онези, които съберат смелост да преодолеят страха и да се погрижат за бъдещето на връзката, ще запазят важната за тях връзка. Другите ще трябва да се разпаднат.

Април е пълен с важни астрологични събития. Пълнолунието и слънчевото затъмнение, ретроградният Меркурий или престоят на Плутон във Водолей ще накарат много важни отношения между хората да застанат на острието на ножа.

Ще трябва да направите избор, който може да изглежда труден. Някои зодии няма да разберат защо се държат по определен начин. Те ще напуснат някого, въпреки че няма да им е лесно да разберат каква е причината за решението им.

Марс в Рак през април 2023 г. – хороскоп. Тези зодии ще пострадат най-много

Кои зодии го усещат най-много? Те ще бъдат Водолей, Скорпион и Дева. Ето и хороскопа им: 

Водолей

Сега Водолеят може да почувства, че никой не го разбира. Това ще го спре да говори. Дори и да няма лоши намерения, той ще нарани близък човек. Възможно е той да го загуби.

Скорпион

Скорпионът ще изпадне в мрак и няма да може да събере вяра в смисъл на поддържане на отношения с другите. Той може да реши да прекрати близка връзка. През май той ще съжалява за поведението си, но казаните думи вече не могат да бъдат върнати.

Дева

През следващите седмици Девата ще започне да разбира все по-добре, че само тя инициира контакт с човека на сърцето си. Тя ще загуби надежда за възможността да изгради щастлива връзка и ще си тръгне. Въпреки че ще бъде болезнено, за нея ще бъде по-добре. По този начин тя ще създаде място за истинската любов в живота си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: