Между тези зодии прехвърчат искри. Кои са любовните дуети?

Между-тези-зодии-прехвърчат-искри-Кои-са-любовните-дует

Някои двойки зодии са склонни към привличане. Съвпадението им изобщо не е очевидно, напротив – има повече разлики, отколкото прилики.

Но често, когато се открият те не могат да живеят един без друг.

Овен и Скорпион

реклама

Сблъсъкът на тези две силни личности не вещае нищо добро – и двамата искат да управляват и да имат влияние, поради което нито един не иска да се оттегли.

Нито Овенът, нито Скорпионът обичат компромисите. Те може да се намразят и да започнат да се бият, но също така има шанс да развият безсмъртно очарование един към друг.

Овенът е привлечен от дълбочината, интензивността и мистерията на Скорпиона. Овенът действа открито и директно, не крие нищо, затова Скорпионът го интригува.

Скорпионът, от друга страна, харесва импулсивния и безстрашен подход към живота на Овена. Уважавам неговата смелост и ентусиазъм.

От него научава, че не винаги трябва да анализираш всичко и да търсиш втория смисъл.

Телец и Водолей

Те имат съвсем различен подход към живота – Телецът цени стабилността и сигурността, докато Водолеят избира постоянната промяна и разнообразието.

Първият е традиционен, вторият авангарден. Те обаче имат общ знаменател, който ги привлича – склонност към самоопределение и креативност.

Телецът е привлечен от новаторството и оригиналността на Водолея, което намира за зареждащо. Водолеят, от друга страна, се възхищава на основателната и практична природа на Телеца, защото смята, че тя може да балансира безразсъдството му и да бъде лек за липсата му на корени.

И Телецът, и Водолеят са зодии с постоянно качество – от една страна, те са упорити и неотстъпчиви, а от друга, уважават ценностите, които изповядват.

Близнаци и Козирог

На пръв поглед може да изглежда, че между двете няма абсолютно нищо общо. Близнаците са известни със своя непринуден характер, докато Козирогът е сериозен и фокусиран върху целите.

Малко като пеперуда среща носорог. Въпреки тези противоположности обаче, те имат шанс да създадат връзка, защото обичат знанието и показват над средното интелектуално любопитство.

Тази среща на умовете може да издържи изпитанието на времето и да се окаже солидна връзка за връзката.

реклама

Близнаците, макар и безотговорни, са впечатлени от амбицията и работоспособността на Козирога, защото искат сами да постигнат успех.

Остроумието, чарът и лекотата на Близнаците обаче облекчават стреса от вечно тревожния Козирог.

Рак и Лъв

Изглежда, че това дуо не може да върви през живота заедно, защото Ракът трепери вътрешно и се води от страх, докато Лъвът блести със самочувствие и не се тревожи за нищо.

Обикновено си лазят по нервите и се отблъскват. И Ракът, и Лъвът обаче искат да изразят себе си и са емоционални.

Те се стремят да живеят в хармония с вътрешната си истина и са щедри към хората – Ракът предлага способността си да съчувства, Лъвът – реална помощ и материална подкрепа.

Ракът е привлечен от вдъхновяващата харизма и жизненост на Лъва, които го мобилизират и му осигуряват чувство за сигурност, докато Лъвът може да оцени нежността и добротата на Рака.

Дева и Стрелец

Може да се чудите как тази двойка ще се разбере помежду си, тъй като Девата е ориентирана към детайлите и силно аналитична, докато Стрелецът действа спонтанно и без план.

Девата може да изглежда скучна за Стрелец, а Стрелецът може да изглежда безотговорен за Девата.

Нещо обаче ги магнетизира. След време на тайно привличане, когато се страхуват да се доближат един до друг, те откриват, че искат да изследват света заедно и да изучават как работи.

Те се учат и развиват във всяка ситуация. Нещо повече, Девата е привлечена от оптимистичния и смел подход към живота на Стрелеца, а Стрелецът се възхищава на практичността и интелигентността на Девата.

Заедно те достигат върховете на ефективността – това ги обединява и мотивира.

Везни и Риби

Везните са емоционално студени, макар и кооперативни и по същество прагматични, докато Рибите са изключително емоционални и откъснати от реалността.

Рибите могат да раздразнят Везните с хаос, а Везни да наранят Риби с безразличие. Тези зодии обаче се гледат с любопитство, за да открият, че са романтични и че споделят любовта към красотата и хармонията.

Везните са привлечени от артистичната и въображаема природа на Риби, а Рибите се възхищават на чувството за баланс на Везните, което създава спокойна аура около себе си (където Рибите могат да дишат).

В техния случай взаимното им привличане често завършва с пламенен роман, който често се превръща във връзка на хора, които често се държат за ръце.

реклама