Мъжете от тези зодии винаги бягат от трудностите

Мъжете от тези зодии винаги бягат от трудностите

Представителите на тези зодии не могат да се справят с предизвикателствата, поставени от съдбата. Обикновено крият главите си в пясъка.

Търсите смел и уверен партньор, който да застане на ваша страна в кризисна ситуация и да ви помогне в намирането на решение на проблема? Избягвайте партньори под тези зодии. Те са малки момчета, които винаги ще искат да разчитат на вас в такива моменти.

Мъжете от тези зодии винаги бягат от трудностите

Мъжете от тези зодии не знаят как да действат смело и бягат от всяка ситуация, която изисква отговорност от тях. Дълбоко в себе си те са незрели деца, дори ако възрастта им предполага друго.

реклама

Мъжете под тези зодии се опитват да избегнат отговорността за собствения си живот:

Рак

Мъжете зодия Рак не знаят как да се справят със страха в спешни случаи. Те се чувства парализирани от него. Винаги, когато има причина да се страхува от нещо, те се въздържат от каквото и да е и възлагат отговорностите си на другите. Може съвсем открито да кажат на някого, че се отдръпва от дадена ситуация, защото се отразява зле на психиката им. Би било разбираемо, ако не беше фактът, че Ракът е склонен да драматизира и в най-простите, земни въпроси.

Близнаци

Мъж Близнаци изпада в паника от всякакви задължения. Той се страхува от жени, които искат връзка с него, банкови заеми и сметки за плащане, срочни договори и всякакви дългосрочни проекти. Често обаче се оказва, че дори в ежедневни ситуации, когато трябва да носи отговорност само за няколко секунди, той избягва под всякакъв предлог.

Стрелец

Стрелецът не е в състояние да се включи в честен разговор и избягва всяка конфронтация. Когато други хора се опитват да общуват с него и той няма идея как да нарече емоциите си, той крие глава в пясъка и спира да реагира. Може да се преструва, че не разпознава някого на улицата, ако се страхува да не го попитат за нещо. Опитва се да създаде образ на недостъпен и затворен в себе си, но почти всеки знае, че зад него стои свръхчувствителността му.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: