Мъжете от тези зодии не държат на външния си вид. Въпреки това жените са луди по тях

Мъжете от тези зодии не държат на външния си вид. Въпреки това жените са луди по тях

Представителите на тези зодии са в състояние да развеселят жените само чрез успешен разговор – те не трябва да се притесняват как се представят. Те имат толкова интригуващ характер, че лесно намират нови партньори.

Мъжете от тези зодии не държат на външния си вид

Мъжете от тези зодии не могат да преценят дали изглеждат добре или зле. Те изобщо не се интересуват от този въпрос. Според тях жените се поддават на личния чар на потенциалния партньор и не обръщат внимание дали е красив.

Собствениците на тези зодиакални знаци подбират жените според личността:

реклама

Рак

Ракът не може да си представи да прекарва свободното си време във фитнеса и да работи върху фигурата си. Вместо това предпочита да гледа филм или да чете книга. Според него в любовта важен е интериорът, а не външният вид. Самият той не предявява изисквания към жените, затова очаква и те да правят същото.

Близнаци

Близнакът търси партньор, с когото да развие интелектуално разбирателство. Той слуша внимателно какво казва тя, напълно забравяйки какво носи тя или какъв грим си е сложила. Затова, когато отива на среща, той мисли за темите, които иска да повдигне в разговора, и забравя да се погледне в огледалото. Той може да дойде на срещата със същото облекло, както би отишъл в магазина.

Водолей

Водолеят често е много красив, но не обръща внимание на това. Не го интересува дали има красиви черти. Според него красотата на човек идва отвътре, затова изобщо не се интересува от външния си вид. Когато иска да очарова една жена, той й разказва за себе си с часове. Той е убеден, че ще я очарова със страхотни истории от живота си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: