Мъжете от тези зодии са наясно с недостатъците си. Те обаче не искат да работят върху тях

Мъжете от тези зодии са наясно с недостатъците си. Те обаче не искат да работят върху тях

Мъжете, които притежават тези зодии са най-вглъбените в себе си. Те вярват, че жените трябва да ги обичат такива, каквито са.

Представителите на тези зодии са убедени, че не трябва да променят нищо в себе си. Въпреки че често са критични към партньорите си, те няма от какво да се оплакват.

Мъжете от тези зодии са наясно с недостатъците си

Мъжете от тези зодии не могат да признаят, че имат недостатъци. Те са напълно наясно с тяхното съществуване, но винаги го отричат, когато някой започне да ги споменава. Държат се така, сякаш се мислят за перфектни.

реклама

Собствениците на тези зодии крият слабостите си:

Лъв

Зодия Лъв никога няма да бъде критикуван на глас. Това е най-добрият начин да го загубите завинаги. Жената, която го срещне, трябва да е наясно, че любовникът й ще приеме само похвала. Ако тя не може да се адаптира към неговите очаквания, тя бързо ще бъде изоставена.

Везни

Мъжът Везни се опитва да забрави недостатъците си на всяка крачка. Целта му е да използва харизмата си, за да очарова всички около себе си. Той се надява, че тогава никой няма да обръща внимание на дребните недостатъци и ще започне да се разтваря във възхищение от него. Ако това не е така, той страда много. Той трябва да се чувства обожаван.

Скорпион

Скорпионът е истински нарцис. Обича да посочва недостатъците на другите, но няма какво да се оплаче от себе си. Само партньор, който е в състояние да приеме неговата суета, може да се чувства щастлив с него. Тя обаче трябва да е наясно, че винаги ще трябва да се съгласява с мъжа си за всичко.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: