Мъжете от тези зодии са ненаситни в любовта. Те постоянно търсят нови почитатели

Мъжете от тези зодии са ненаситни в любовта. Те постоянно търсят нови почитатели

Собствениците на тези зодии търсят потенциални романси на всяка крачка. Те обичат да играят любовна игра с жени, въпреки че никой от тях не го приема на сериозно.

Мъжете от тези зодии са ненаситни в любовта

Представителите на тези зодии ценят независимостта и открито признават, че не търсят сериозна връзка. Всеки от тях обаче може да превърне една на пръв поглед невинна игра в сцена като от любовен филм. Обичат да гледат как жените си губят ума заради тях.

Собствениците на тези зодии са склонни да бъдат егоцентрични:

реклама

Везни

Мъжът Везни е роден чаровник. Той дори не може да изкара един ден без флирт. Противоположният пол го интересува много. Всяка жена е на първо място за него за няколко мига.

Близнаци

Близнакът често се нарича колекционер на любовни истории. Романсите му са краткотрайни и доста повърхностни. Той не е участвал в тях от самото начало, защото знае, че скоро ще тръгне, за да търси следващото приключение. Много жени вярват, че той им е изневерил и използвал.

Лъв

Лъвът обича да му се възхищават. Той всъщност не се интересува от срещи с няколко жени, но с удоволствие приема доказателства за интереса им по телефона. Пристрастен е да получава комплименти. Така той може да обърка приятелите си, за да ги убеди да изразяват по-често съчувствието си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: