Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Мъжете от тези зодии са ненаситни в любовта. Те постоянно търсят нови почитатели

Мъжете от тези зодии, имат повърхностен подход към взаимоотношенията. Те се интересуват от намиране на партньори, но никой от тях не иска да поддържа връзка.

Собствениците на тези зодии търсят потенциални романси на всяка крачка. Те обичат да играят любовна игра с жени, въпреки че никой от тях не го приема на сериозно.

Мъжете от тези зодии са ненаситни в любовта

Представителите на тези зодии ценят независимостта и открито признават, че не търсят сериозна връзка. Всеки от тях обаче може да превърне една на пръв поглед невинна игра в сцена като от любовен филм. Обичат да гледат как жените си губят ума заради тях.

Собствениците на тези зодии са склонни да бъдат егоцентрични:

Везни

Мъжът Везни е роден чаровник. Той дори не може да изкара един ден без флирт. Противоположният пол го интересува много. Всяка жена е на първо място за него за няколко мига.

Близнаци

Близнакът често се нарича колекционер на любовни истории. Романсите му са краткотрайни и доста повърхностни. Той не е участвал в тях от самото начало, защото знае, че скоро ще тръгне, за да търси следващото приключение. Много жени вярват, че той им е изневерил и използвал.

Лъв

Лъвът обича да му се възхищават. Той всъщност не се интересува от срещи с няколко жени, но с удоволствие приема доказателства за интереса им по телефона. Пристрастен е да получава комплименти. Така той може да обърка приятелите си, за да ги убеди да изразяват по-често съчувствието си.