Мъжете от тези зодии са с най-високо либидо

Мъжете от тези зодии са с най-високо либидо

Потребителско проучване, проведено от британската марка Lovehoney, показва кои мъже най-често мислят за игри в леглото. Списъкът може да изглежда изненадващ. Астрологът Инбаал Хонигман обаче обясни защо на подиума са тези зодии; Рак, Телец и Близнаци.

Мъжете от тези зодии имат най-високо либидо. Много са похотливи

Изследването на мъжкото сексуално влечение е проведено от януари 2020 г. до декември 2021 г. Марката Lovehoney провери как изглеждат продажбите на еротични джаджи по това време. Потребителите предоставят датата си на раждане при покупка, което им позволява да определят кои зодии са страстни любовници. От това се стигна до извода, че Ракът, Телецът и Близнаците имат най-голямо либидо, а освен това се грижат за любовните нужди на партньора си.

Представители на тези зодиакални знаци бяха признати за най-добри любовници:

реклама

Рак

Зодия Рак може да бъде непоправим романтик. Когато се чувства влюбен, той е готов да направи почти всичко за партньора си. Нищо чудно, че той най-често си купува еротични джаджи. Той иска да се погрижи за пълнотата на любимата си.

За родените под знака на Рака самото докосване до кожата на друг човек е почти духовно преживяване. Те са открити и развълнувани, когато партньорът им не може да държи ръцете си далеч от тях, каза астрологът Инбаал Хонигман.

Телец

Мъжът от тази зодия е изтънчен любовник. Той знае много добре как да превърне секса в незабравимо преживяване. Телецът е страстен и нежен едновременно.

Телецът обича телесния контакт. Удоволствията в леглото и изпълнението на желанията на партньора са важна част от връзката им. Те се чувстват обгрижвани и обожавани, когато някой ги прегръща и гали, казва Хонигман.

Близнаци

Зодия Близнаци има желание да експериментира. Той е любопитен към хората и света. Той има репутацията на един от най-добрите любовници в целия зодиак, защото не се страхува да се наслаждава на секса. Въпреки това си струва да знаете, че той има сериозни проблеми с верността. Най-често се среща с няколко партньори едновременно.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: