Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Мъжете от тези 3 зодии са най-малко чувствителни

Господата под тези зодии избягват ласките и гушкането на дивана, а ходенето под ръка на половинката си на обществени места е истинско мъчение за тях.

Мъжете от тези зодии изпитват много трудности да покажат привързаност към партньорите си. Те предпочитат да ги информират за привързаността си по съвсем различен начин.

Господата под тези зодии избягват ласките и гушкането на дивана, а ходенето под ръка на половинката си на обществени места е истинско мъчение за тях.

Представителите на тези знаци се считат за най-нечувствителните в целия зодиак. Техните партньори не могат да разчитат, че ще се скрият от света в техните грижовни прегръдки. Те не обичат подобни жестове.

Господата от тези зодии не обичат да проявяват нежност:

Дева

Мъжът зодия Дева не обича физическата близост. Когато партньор се опитва да го прегърне или да го хване за ръка на публично място, той се чувства неудобно. Предпочита да показва чувствата си чрез действие – помага на жена, решава проблемите й, облекчава я в ежедневието. Той намира привързаните жестове за твърде небрежни и се уморява да ги показва.

Водолей

Той обича да подчертава своята независимост, а вечерите, прекарани в прегръдките на любимата, влизат в конфликт с такъв образ. Мъжете зодия Водолей не са склонни да бъдат галени и много повече ценят прекарването на времето заедно. Добър разговор, разходка на красиво място, интересни занимания – това са начините за него да изкара добра среща.

Козирог

На мъжът зодия Козирог му трябва много време, за да се довери на някого достатъчно, за да го допусне близо до себе си. Той се плаши от нежността на половинката си. Всъщност това означава, че той не се чувства готов да покаже привързаността си към нея. Когато моментът е подходящ, тя изпитва желание да се гушка и целува. Той обаче не иска да го прави пред други хора.

Добавете SpiriTell към списъка си с източници (с натискане на бутона "Следване")