Най-големият страх на всяка зодия. Астрологията ви казва от какво се страхувате най-много.

Най-големият страх на всяка зодия. Астрологията ви казва от какво се страхувате най-много.

Всеки се страхува от нещо. Вашата зодия не определя цялата ви личност, но определя определени предразположения – включително страха. Разберете коя е най-голямата опасност за вашето спокойствие.

Всеки страх може да бъде преодолян. Можете също да го използвате, ако имате съответните познания. Така че открийте своята зодия и се уверете, че сте наясно какво е най-важно за вас, ако не го контролирате навреме.

Най-големият страх на всяка зодия

Ето кои са най-важните притеснения, които има всяка зодия. Страхът е нещо, което всеки може да преодолее, но първо трябва да го опознаете.

реклама

Овен

Най-големият страх на Овен : неуспех да преследвате страстите си.

Овенът иска да бъде успешен. За него е немислимо да се провали в това, което обича да прави. Тъй като той обича да бъде алфа, ще бъде разтревожен от всеки човек, който поставя под въпрос неговия авторитет или способности.

Ако някой критикува Овен, той обикновено се сблъсква със силна защитна реакция от негова страна и дори с агресия. Човек, роден под този знак на зодиака, не знае какво да прави, когато някой намери поведението му за неправилно или противоречи на правилното (според самия Овен).

Тъй като Овенът е нетърпелив да упражнява голямо влияние върху другите, един от страховете му е да не може да остави следа. Ужасяващо е да се знае, че светът ще забрави за него, затова Овенът иска да остави наследство на всяка цена. Ако не го направи, никога няма да може да спи спокойно.

Мото за Овен :Тези, които искат власт и я постигат, живеят в постоянен страх, че ще я загубят„.

Телец

Най-големият страх на Телец : внезапни промени в живота.

Личността на Телеца жадува за стабилност, организация и ясно дефинирана структура. Когато има внезапна промяна, Телецът не се справя добре. Има много навици и ще се тревожи винаги, когато има проблем с определени дейности, с които е свикнал.

Друго нещо, от което Телецът се страхува, е недостигът. Когато Телецът започне да губи пари, нервите му се опъват като връзки. И все пак Телецът харесва удоволствията от притежаването на богатство. Луксът е втора природа за него.

Икономическите сътресения и неочакваните финансови кризи много притесняват Телците. Страхуват се от проблеми, свързани както с имущество, така и от трудности при осъществяването на мечтите му. Ако Телецът започне да мисли, че ситуацията му става твърде рискована, той спира да се справя с нивата на стрес. Телецът се нуждае от съзнанието, че има способността да постига целите си (дори в дългосрочен план).

Мото за Телец :Липсата на самочувствие е болест. Ако загубите контрол над нея, съмненията ще станат ваша реалност.“

Близнаци

Най-големият страх на Близнаците : да бъдат неразбрани.

Междуличностната комуникация е от съществено значение за начина, по който Близнаците работят в света. Нищо чудно, че винаги се опитват да поддържат добри отношения с другите и да съобщават ясно своите мисли и идеи. Близнаците не искат някой да тълкува погрешно желанията им.

Освен това Близнаците са независими по природа и обичат да са винаги в движение. Те искат постоянно да изпитват нови неща и затова много се страхуват да не попаднат в капана на рутината.

Така че те ще направят всичко по силите си, за да не загубят свободата си на действие. Скуката е нещо, което е враг номер едно за човек, роден под знака на Близнаци.

Когато животът се забави, Близнаците се чувстват в капан. Мълчанието е болезнено преживяване за тях, така че всеки ден те се опитват да изпитат нещо ново или да разширят кръгозора си.

Мото за близнаци :Страхът от страданието е по-ужасен от самото страдание. Нито едно сърце не е страдало, когато е посегнало към мечтите си„.

Рак

Най-големият страх на Рака : да бъде отхвърлен от хората.

Ракът е чувствителна душа и затова изпитва дълбока нужда да бъде заобиколен от мили хора. Той приема присърце всяко негативно мнение за себе си и мрази самотата. В резултат на това той може да бъде изключително строг към себе си – само защото се страхува да бъде изключен от обществото.

Самотата е болезнено преживяване за Рака, защото партньорството, любовта, бракът и семейството са свещени за него. Ракът без хора е просто нещастен. Провалът в личните отношения (семейни или приятелски) е неприемлив за него.

Човек, роден под знака на Рака, също се страхува да напусне зоната си на комфорт. Ракът се нуждае от стабилно място, където да се чувства в безопасност. Ако домът му е застрашен по някакъв начин, Ракът ще изпадне в паника.

Мото за Рак :Смелостта е контролът върху страха, а не липсата на страх“.

Лъв

Най-големият страх на Лъв : да бъде игнориран от хората около него.

Зодия Лъв не може да живее без одобрението на другите. Трябва да бъде не само забелязано от хората – той иска възхищение и уважение. Той се ужасява от всичко, което го прави по-лош в очите на другите.

Поради своята екстровертна природа, Лъвът трябва да е в контакт с хората през цялото време. Той стои в светлината на прожекторите при всяка възможност, за да могат всички ясно да видят колко прекрасен човек е той. Разбира се, Лъвът обича всякакви похвали. Те са толкова важни за него, колкото и въздухът, който диша.

Човек, роден под знака на Лъва, се страхува от лошо представяне в работата, която върши. По този начин в края на краищата надеждите, възлагани в нея, могат да се провалят. Тогава със сигурност ще чуе критики и най-често ще приеме мнението на другите като свое. Докато не разбере, че не се нуждае от други, за да докаже своята стойност, той няма да се развие правилно.

Мото за Лъв :Страхът прорязва по-дълбоко от мечовете„.

Дева

Най-големият страх на Девата : да не можеш да оправдаеш собствените си очаквания (които обикновено са много високи).

Девата е перфекционист, така че винаги поставя високо летвата. Често неговите очаквания са толкова нереалистични, че той по никакъв начин не може да ги оправдае. Разбира се, провалът идва с постоянните твърдения, че една Дева не отговаря на нейните (прекомерни) стандарти.

Човек, роден под знака на Дева, е строг към себе си във всички аспекти на живота – не само в професионалната сфера, но и по отношение на любовните отношения. Най-лошото нещо за една Дева е чувството, че се е провалила или че не е достатъчно добра. Девата се страхува да не стане ненужна или недостатъчно добра, за да помогне на другите да преследват мечтите си.

Зодия Дева определя стойността си въз основа на това, което е постигнала. Така че, ако смята, че резултатите й са незадоволителни, тя започва да се страхува, че в крайна сметка ще пропилее живота си. Мисията просто трябва да е успешна. В противен случай ще бъде лесно да изпаднете в тревожност и депресия.

Девиз за Дева :Запомнете, най-много страх има само в главата ви.“

Везни

Най-големият страх на Везните : вземането на грешни решения.

Зодия Везни е същество с аналитичен ум. Следва логиката и обмисля добре, преди да вземе важни житейски решения. Затова той много се страхува, че един ден ще направи грешка в изчисленията си и ще избере грешния път. Везната е убедена, че по този начин може да унищожи всичко, за което е работила толкова много.

Поради интелектуалния си подход към живота, Везните също се страхуват да пренебрегнат емоционалната сфера на своето съществуване. Във Везните е скрита огромна енергия, за която трябва да намерят изход. Ако не го направите, това може да доведе до проблеми. За щастие Везните добре осъзнават това и затова се стремят да постигнат баланс през целия си живот.

Затова не е изненадващо, че Везните се ужасяват от всичко, което заплашва да развали живота й или да наруши вътрешната хармония. Всички крайности са травматично преживяване за нея. Би било добре Везните да осъзнаят, че животът се състои от възходи и падения. Перфектният баланс е почти непостижим, защото всичко се променя.

Мото за Везни :Понякога просто трябва да си смел. Трябва да си силен. Понякога не можеш да се поддадеш на черни мисли. Трябва да победиш онези дяволи, които се набиват в главата ти и се опитват да събудят паника. Движи се напред, стъпка по стъпка , с надежда, че дори и да се върнеш назад, това е само малко, така че когато тръгнеш отново напред, бързо да наваксаш.“

Скорпион

Най-големият страх на Скорпиона : да бъде предаден (особено от близки).

Скорпионът приема много сериозно доверието и честността. Един от най-големите му страхове е да не бъде измамен или предаден от някой, на когото напълно вярва. Скорпионът не е от хората, които лесно прощават и забравят. Напротив, ако някой го провали, Скорпионът може никога повече да не го погледне.

Нищо чудно, че Скорпионът е толкова потаен човек – той се страхува да покаже истинската си същност на другите. Скорпионът се чувства много по-уверен, когато може да се скрие в тъмното, далеч от любопитни очи. Има доста малък шанс Скорпионът да разкрие на някого най-мрачните си тайни.

Хората, родени под тази зодия, често си мислят, че никой няма да ги разбере. Така те предварително се изолират от хора, които могат да научат твърде много за нещата, които остават скрити.

Мото за Скорпион :Проблемът е, че ако се обградите със защитна стена от страх от врага, тази стена няма да позволи на приятелите ви да минат.“

Стрелец

Най-големият страх на Стрелец : загубата на свобода.

Човек, роден под този зодиакален знак, се гордее със своята независимост и трябва да може да действа свободно, за да бъде щастлив. Най-големият му страх е да попадне в капана на някакъв начин на живот, да бъде под контрола на друг човек. Ако Стрелецът почувства, че е загубил способността си да решава как да върви животът му, той ще се опита да се освободи на всяка цена.

Като истински бунтар, Стрелецът не обича да следва правилата на другите. Така че, ако някой се изпречи на пътя на мечтите му, най-вероятно Стрелецът няма да се страхува да се бие. Неговата жажда за приключения и опознаване на света прави загубата на свобода най-лошото, което може да му се случи.

Скуката е смъртоносна за Стрелеца. Ако животът му стане твърде монотонен, Стрелецът няма да може да намери покой. Той има нужда от събития, които ще му дадат усещането, че е гражданин на света. Със сигурност няма да издържи дълго на едно място.

Мото за Стрелец : „Когато човек избяга от страха си, той може го срещне отново по пряк път“.

Козирог

Най-големият страх на Козирога : неуспехът да постигнете целите си.

Козирогът непрекъснато се стреми да постигне успех. Обикновено има изключително амбициозни планове. Не се задоволява с нищо. Това, което иска да постигне в живота, изглежда непостижимо за другите зодии. Мисълта за провал плаши Козирога толкова много, че той се чувства смразен до мозъка на костите си.
Човек, роден под тази зодия, трябва да постигне възможно най-високи резултати. В противен случай той ще се почувства като малък неудачник, който дори не заслужава да живее. Ако Козирогът не постигне целите си, той може да се срине напълно. Ето защо той винаги работи усилено върху проектите си. Стреми се към високо обществено и професионално положение.

Интересното е, че Козирогът не иска да бъде следващото зъбно колело в машината. Той иска да управлява цялата система, от която е част. Ако почувства, че не означава много, започва да се проваля – заяжда като зъбно колело на традиционен часовник.

Мото за Козирог : Преди всичко трябва да избягвате лъжата, всички лъжи, особено лъжата към себе си. Освен това се пазете от страха, въпреки че страхът е само следствие от всички лъжи.“

Водолей

Най-големият страх на Водолея : да загубят индивидуалността си.

Водолеят обича да прави нещата по свой начин и не иска да прави компромис с ценностите си или да се адаптира към очакванията на обществото. Той цени много своята независимост и не може да понесе ситуация, в която някой се опитва да му наложи собствените си ценности, принципи или възгледи.

Към това се добавя и нежеланието за неподходяща компания – става дума за скучни хора. Ако някой не предостави на Водолея ценни знания или опит, той бързо ще бъде отхвърлен от него. Водолеят няма да си позволи да губи време за връзки, които не носят нищо в живота му.

Със сигурност Водолеят не е просто поредната овца в стадото. Той винаги е извън стадото, надхвърляйки естествените му ограничения. Ако види такава необходимост, той е готов да започне революция. Да бъде средностатистически човек е истински кошмар за него. Ако Водолеят не намери себе си като всички останали, той ще направи всичко, за да го промени. Дори това да застраши здравето или живота му.

Мото за Водолей :Когато страхът, а не часовникът тече, дори един момент може да се проточи вечно.“

Риби

Най-големият страх на Риби : самота и отхвърляне.

Рибите са пълни с любов. Искат не само да я получат, но и да я дадат. Те влагат цялото си сърце във всичко, което правят. Що се отнася до връзките – те са в състояние да се въвлекат напълно. Поради тази причина най-големият им страх е, че няма да успеят да намерят идеалния партньор – някой, който да ги обича обратно.

Човекът, роден под знака на Риби, е най-големият идеалист в целия зодиак. Той се опитва да разбере духовната природа на Вселената и затова ежедневното ежедневие е много уморително за него. Отговорностите му тежат. Човекът е загрижен, че творческите му идеи никога няма да бъдат използвани.

Случва се Рибите да страдат от ниско самочувствие. Тогава се съмняват в шансовете си да намерят любов и разбиране. Тогава започват да търсят поне един човек, който да ги накара да се почувстват по-добре. Ако не успеят да го направят, те стават все по-разочаровани.

Мото за Риби :Смелостта не е липсата на страх, а по-скоро твърдението, че нещо друго е по-важно от страха.“

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: