Най-очарователните мъже от зодиака – кой ще открадне сърцето ви?

Най-очарователните-мъже-от-зодиака-кой-ще-открадне-сърцето-ви

Астрологичният февруари е белязан от транзита на Марс и Венера. Този планетарен дует благоприятства любовта – има шанс необвързаните от зодиака да променят статуса си и да възродят чувствата в отношенията.

Кой ще открадне сърцата ни в най-чаровния стил?

Марс и Венера – планетите на любовта и еротиката – пътуват една до друга през февруари. През втората седмица на месеца те ще бъдат близо до Плутон, което ще добави интензивност към отношенията.

Тази планета насърчава задълбочаване на близки отношения. Помага автентичните признания, но и необходимите обяснения и уверения, да извират направо от сърцето. Подхранва страстта, ревността и манията.

реклама

На 16 и 19 февруари Марс и Венера ще навлязат в знака Водолей, което означава, че ще се погрижим за своята независимост и усещане за лична свобода в отношенията.

Ще преценим къде свършва пространството за „ние“ и къде започва пространството „Аз“.

Ще проверим и до каква степен сме приятели помежду си и дали споделяме сходни ценности и дали интересите ни са съвместими.

Това е добър момент да се осмелите да имате напълно различна връзка от преди, с някой, когото не сме забелязвали преди, но който внезапно ни хареса. Венера и Марс във Водолей ще подхранват внезапно вълнение. Заслужава си риска.

На 22 февруари – в ден, изпълнен с любов в нумерологичните Двойки – Марс и Венера ще образуват съвпад, единствената такава връзка през 2024 г.

Това е идеалният ден да срещнете любовта, да се влюбите, да имате вълнуваща среща, да признаете чувствата си, да вземете важни решения заедно или да задълбочите връзката си.

Може би някой от най-чаровните мъже на зодиака ще ви пресече пътя?

4-те най-очарователни мъже от зодиака

Лъв – кралска харизма

Лъвът излъчва кралски чар около себе си, който пленява и примамва, но в същото време ви кара да се чувствате сигурни около него.

Неговата магнетична личност е съчетана с топлота и щедрост – и това го отличава от тълпата и привлича хората.

Мъжкият лъв обикновено е заобиколен от кръг от почитателки. Това, че е център на внимание, се дължи на самочувствието му, което го прави привлекателен.

Способността му да накара жената да се почувства специална с него го прави ненадминат в изкуството на съблазняването.

Ако се чувства оценен и възхитен, той влиза в ролята на закрилник и защитник. Той ви глези не само с подаръци, но и с внимание и обожание. Той е кралят, а жената до него е кралицата.

Везни – привлекателна нежност

Везните не могат да живеят без любов – те се нуждаят от живот в двойка като кислород. Те имат естествената способност да се свързват с другите на по-дълбоко ниво, защото отразяват техните чувства и мълчаливо се адаптира към техните нужди.

Проявяват разбиране и излъчват хармонична, спокойна аура. В компанията на Везни всеки се чувства чут.

Вроденото чувство за равенство в мъжа, роден под този знак, се изразява в отношение към партньора си с уважение.

Той е джентълмен, който ще положи всички усилия, за да накара една жена да се чувства комфортно. Ухажването му е романтично с букети цветя като основен реквизит. Той е елегантен, но не лишен от младежки чар.

В него има и привлекателна женствена нотка, която ви кара да се чувствате емоционални, но и ви кара да се чувствате спокойни.

Риби – магнетична емпатия

Рибите се отличават с мистериозна, загадъчна аура. Те са заинтригувани от мечтателността и интуитивността.

Естествено искаме да се сближим с човек, който изглежда чувствителен, защото подсъзнателно се надяваме, че той ще прояви съпричастност, а в случая с Рибите се случва точно това.

Рибите се свързват почти слято с друг човек, отгатвайки най-съкровените им желания. Нищо не налагат, нищо не контролират, просто го следват.

Те имат естествено състрадателен характер и способността да обичат безкористно. Ето защо мъжът Риби е толкова привлекателен – емоционален партньор, отдаден и проявяващ искрен интерес, лесно може да открадне сърцето ви.

Той пленява с дълбочината на емоциите си, артистична чувствителност и нежност. Това е безценна подкрепа в трудни моменти.

Стрелец – чарът на таралеж

В списъка с очарователните мъже от зодиака задължително трябва да се включи и Стрелецът. Неговият чар се крие преди всичко в това, че е забавен и, нещо повече, винаги оптимистично настроен.

Държи се така, сякаш светът е в краката му и сякаш няма граници. Той е смел и дързък, подхранвайки желанието за преживяване на приключения и изследване на възможности.

Освен това той е красноречив, широко скроен, уверен в своите убеждения и готов да ги защитава.

В същото време притежава момчешки чар, който не отрича неговата мъжественост. Мъжът Стрелец вдъхновява партньорката си да прекрачи границите, насърчава я да подхожда към живота с хумор и да не се тревожи за нищо.

Понякога ни помага най-много, когато някой просто ни кара да се смеем. Това, което също е привлекателно за Стрелеца, е неговата дистанцираност и позитивност.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: