Най-подигравателните знаци на зодиака

Най-подигравателните знаци на зодиака

В живота има хора от различни знаци на зодиака, всеки със свои личностни черти, навици и маниери. Не се разбираме добре с всички и това е добре. Въпреки това, ако ситуацията го изисква, можем да се адаптираме почти към човека, като изберем правилния тон на комуникация.

Има обаче такива, с които комуникацията понякога прилича на мъчение: подигравателни, саркастични, язвителни – те винаги провокират събеседника си към изблик на гняв или объркване, а шегите им понякога дори обиждат.

Астролозите разграничават три знаци на зодиака, чиито представители имат лош характер и не знаят кога да си затварят устата.

реклама

Дева

Представителите на съзвездието Дева са най-известните присмехулници. Именно от Девата очаквайте най-отвратителните коментари в социалните мрежи. Освен това те са хибриди на гняв и злоба наполовина, което не само вбесява, но и изтощава.

Човек може само да съчувства на тези хора. Ако дразните човек Дева, той ще ви следва като опашка и ще се подиграва на всичко, което правите.

Не е лесно да им се угоди – те винаги ще намерят за какво да се оплачат, така че е невъзможно да се избегнат злобни забележки.

Ситуацията се утежнява от една особеност на Девата – тя е изключително проницателна. Ако вече сте решили да превърнете своята половинка, роднина или колега в съвършенство, по-добре бягайте – и най-малката ви грешка ще бъде забелязана и използвана срещу вас.

Скорпион

Хората, родени под съзвездието Скорпион, обичат да се ядосват. Скорпионите имат свои правила и морал.

Когато обидят човек със злобни забележки, те не се измъчват от угризения. В собствените си очи Скорпионите са безпогрешни, всичко им е позволено, често говорят грозни неща директно в лицето на събеседника, някои смятат, че това е просто шега, но Скорпионите наистина се отнасят към събеседника като към безполезен персонаж.

От друга страна, самите Скорпиони нямат право да се шегуват – те ще излеят отровата си върху виновния като ледена вода от маркуч. Освен това Скорпионите са отмъстителни хора, които дълго време помнят, че този някой е лош с тях.

Вие отдавна ще сте забравили за инцидента и човекът от тази зодия търпеливо ще изчака момента, в който болезнено ще ви ухапе с лош сарказъм. И е добре, ако злобата на представителите на това съзвездие е имала добра цел, но често тя се използва само за да нарани другите.

Стрелец

Хората Стрелец имат характерна черта – известна грубост в общуването и поведението, но това не се дължи на гняв. Стрелците могат бързо да кажат всичко директно и езикът им е остър, но не бива да им се обиждате.

Те са тези, които с право критикуват казуса, като винаги предлагат алтернативно решение. Те ще ви помогнат лично, ако имате нужда от помощ да направите, поправите, почистите нещо – там, където физически е необходим помощник. Стрелците само се шегуват, за да върви работата по-гладко.

Стрелците са склонни да бъдат малко по-спокойни в непозната компания, но в приятелски кръг езикът им става напълно безкостен. Те се намират за много привлекателни, изглеждат спокойни и доста приятни.

Най-често хората около тях се поддават на чара им и не винаги им се прощават шегите. Не се препоръчва да обиждате представителите на този знак – те могат да бъдат толкова зли, че да унищожат морално нарушителя само с една подигравателна дума.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: