Най-разхвърляните зодии: Овенът няма да върне нищо обратно, Везните няма да изхвърлят нищо

Най-разхвърляните-зодии-Овенът-няма-да-върне-нищо-обратно-Везните-няма-да-изхвърлят-нищо

Звездите посочва зодии, които са известни със склонността си към разхвърлян характер.

Овните нямат време за светски дейности като чистене, а Близнаците водят толкова интензивен социален живот, че могат перфектно да се справят с хаоса. Ето кои са най-разхвърляните зодии според астрологията.

Овен

Овенът иска да бъде възприеман като перфекционист във всяко отношение, но неговият пламенен темперамент означава, че той живее на високо темпо и няма време за такива светски дейности като чистене.

реклама

Овните имат проблеми с организирането на пространството и ежедневието им у дома е свързано с търсене на ключове за кола, сметки за плащане или портфейл.

Телец

Телецът, под покровителството на планетата Венера, цени красотата, комфорта на живота и реда, които дължи на земния елемент.

В дома му прозорците винаги са искрящо чисти, във вазите има свежи цветя, а семейните сребърни прибори винаги са излъскани.

Телецът няма да заспи, ако в мивката е останала дори една малка лъжица.

Близнаци

Близнаците водят много натоварен живот, те са общителни, супер креативни и нямат време за прозата на живота.

Нищо чудно да заемат първо място на подиума на най-големите бъркотии в целия зодиак.

Те могат да се ориентират перфектно в хаоса, където нищо не е на мястото си и в ъглите на стаята има висящи паяжини.

Рак

Ракът се чувства най-добре в собствения си дом, затова се грижи за своето пространство с много внимание и нежност.

Редовно чисти, пере, бърше и подрежда, намирайки в това спокойствие и удовлетворение.

Внимателно подредените неща се отразяват на благосъстоянието му. Той просто не губи време в безсмислени търсения, които могат да генерират много напрежение и гняв.

Лъв

Кралят живее като крал и обича да се обгражда със скъпи, оригинални вещи.

Трудно е да се ориентирате в този замък, пълен с модерни технологии и антични дрънкулки, но това изобщо не го притеснява.

Един Лъв не се притеснява от бъркотията и често използва услугите на почистващи фирми.

Дева

Перфекционизмът на Девата никога не би й позволил да има мръсни прозорци, купчина неизгладени дрехи на дивана или прах по книгите си.

Девата обича да чисти и подрежда. Домът й е стерилен като лаборатория. Тя тича из къщата с кърпа и бърше невидими капки вода върху мивката.

Везни

Везните са твърде заети с любов и изкуство, за да обърнат внимание на такива светски неща като реда.

Тя често рационализира разхвърляността си, като казва, че харесва артистичния безпорядък.

Междувременно бъркотията, която създават около себе си, няма много общо с артистичността. Започват да чистят, когато очакват гости.

Скорпион

Скорпионът не обича чистенето, предполагайки, че денят е твърде кратък. Няма сили и желание да простира пране, да гладите или да почиствате съдомиялната машина.

През това време той предпочита да чете книга или да слуша подкаст. Става активен само когато покани гости, тъпче бъркотията си в шкафовете и измита праха под шкафовете.

Стрелец

Стрелецът има сто идеи в минута и раница винаги е опакована. Той е отворен за промени, жаден за приключения и пристрастен към адреналина.

Мръсните съдове, остатъците от храна и пълната кошница с пране изобщо не го впечатляват.

Не се привързва към хората и местата, в които живее, към които се отнася повече като към хотел, отколкото към собствена крепост.

Козирог

Ред и дисциплина. Това е мотото на прагматичния Козирог. Работлив и упорит, поддържа реда както в работата, така и у дома.

Къщата му е толкова чиста, че със сигурност би издържал теста с бяла ръкавица. Той е обсебен от чистенето, в което участва цялото семейство.

Водолей

Водолеят, зает да създава нови философски концепции, да разпространява нови идеи и да помага на нуждаещите се, има проблеми с ежедневните задължения.

Той ще забрави да почисти кутията за отпадъци, няма да пазарува и електричеството му ще бъде изключено, защото е изгубил сметката си или е забравил банковата си сметка.

Работете върху организирането на работата си и правете план за деня всяка сутрин.

Риби

Рибите обръщат толкова много внимание на другите хора, артистични страсти и емоции, че не им достига време и сили за нищо друго.

Те са сантиментални и не изхвърлят нищо. В чекмеджетата на възрастните Риби можете да намерите дневници за начално училище, хербарий и любовни писма от първото й гадже.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: