Най-страхливите зодии – Страхуват се дори от собствената си сянка

Най-страхливите зодии - Страхувата се дори от собствената си сянка

Те имат много предимства, но смелостта не е едно от тях. Животът им е доминиран от страх. Тези зодии се страхуват буквално от всичко.

Те се справят зле в трудни ситуации и лесно се паникьосват. Проверете дали сте сред тях.

Рак

Представителите на зодия Рак често са страхливци, които буквално бягат от живота и се крият в миша дупка. Понякога се отказват от ежедневни дейности от страх. Те отлагат посещенията при лекаря, не отговарят на телефона и се преструват, че не са вкъщи, когато някой почука. Те могат да променят маршрута и да направят набег, ако забележат куче или заплашително изглеждащ човек в далечината.

реклама

Хората от тази зодия също имат проблем с гражданската смелост. Те много се интересуват от мнението на другите хора и не искат да излагат никого. Понякога крият възгледите си или дори ги променят за нуждите на момента. В детството си те обикновено никога не признават вината си, а за някои това остава така и до днес.

Дева

Хората с тази зодия имат много страхове и фобии. Някои от тях са напълно ирационални. Девите се страхуват от животни, да се возят в асансьора, да ходят в тъмното и да остават сами вкъщи. Често изпитват силно напрежение и тревожност в обикновени, ежедневни ситуации. Те винаги имат чувството, че ще се случи нещо лошо.

За разлика от Раците обаче те не се затварят в рамките на четири стени и не бягат от живота. Те се изправят срещу него, макар и със страх в душата. Въпреки това, те са силно убедени, че страхът трябва да бъде преборен. Те обаче винаги се опитват да се защитят по много начини и обикновено имат резервен план за всеки случай.

Везни

Зодия Везни не са от смелите хора. В началото те може да изглеждат уверени, решителни и спокойни, но това е само привидно. Всъщност те често имат проблеми със самочувствието си и може да бъде емоционално нестабилни. Това се дължи на страха от осъждане на другите.

Везните също се страхуват, че стабилният им живот ще се разпадне и ще загубят земята под краката си. Често, страхувайки се, че нещо ще се счупи, те отлагат вземането на важни решения. Те предпочитат да се придържат към това, което е, вместо да поемат риск и да се опитват да променят нещо към по-добро.

Риба

Нежните и чувствителни зодия Риби не принадлежат към твърде смелите хора. Напротив. Лесно е да ги изплашите. Като правило избягват трудни и опасни ситуации. Те предпочитат да си прехапят езика, отколкото да се изправят словесно. По правило те не излизат от къщата след тъмно и винаги проверяват вратата три пъти дали са заключили. Имате чувството, че те се страхуват и безпокоят през цялото време. Най-лошото е, че не правят нищо по въпроса.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: