Най-токсичните двойки зодии

Най-токсичните-двойки-зодии

Какво причинява липсата на добра енергия в една връзка? Защо някой може да бъде лоша компания за един човек, но идеален партньор за друг? Има много фактори, които могат да допринесат за токсична връзка. Един от тях е вашите зодии.

Важен е и сблъсъкът на несъвместими личности. Тогава двама души изваждат най-лошото един от друг и връзката просто не се получава.

Ето списъците на комбинациите от зодии, чиито връзки могат да доведат до разбито сърце.

реклама

Овен и Телец

Те може да са страхотни приятели помежду си, но когато става дума за романтични връзки, тези двамата са сред най-токсичните.

Овенът по правило не играе втора цигулка. Телецът пък е упорит по природа, не търпи някой да поставя под въпрос идеите му, особено ако той е прав.

И двамата обичат да дават съвети, но не могат да ги приемат. Твърдостта на Телеца кара Овена да беснее. А безмилостният натиск на Овен кара Телеца да се затвърди в позицията си още по-силно.

Телецът наистина ще избухне едва след раздяла, която ще завърши с поредица от караници, защото Овенът няма да пропусне възможността да излее необуздания си гняв.

Телец и Близнаци

Тези зодии не си пасват в почти всяко отношение, особено що се отнася до търпението. Докато Телецът е известен с това, че чака много, Близнаците се нуждаят от постоянна промяна и стимулация, за да останат постоянно развълнувани.

Това може да доведе Телец до нервен срив, а Близнаци до смърт от скука. Случва се в тази двойка Близнаците да направят всичко по силите си, за да принудят Телеца да се раздели с тях, а Телецът чака с надежда, че тази връзка най-накрая ще се подобри.

По-конкретно, той иска Близнаците най-накрая да се успокоят и да оценят факта, че им осигурява стабилност и добро качество на живот.

В крайна сметка и двете зодии стигат до извода, че са изгубили твърде много време заедно и всеки поема по своя път.

Близнаци и Козирог

Ако обичащия забавлението непринуден Близнак влезе във връзка с надежден Козирог, на когото му е трудно да функционира без списък със задачи, резултатът може да бъде само катастрофа.

Второто име на Близнаците е спонтанност, докато Козирогът абсолютно мрази изненадите. Последният има навика да е на среща в ресторант 10 минути по-рано на запазена маса и тази идея може внезапно да не хареса на Близнаците, защото искат да се разходят в парка.

Когато желанията на един човек правят друг човек нещастен, това не може да свърши добре. Най-често Близнаците се разделят, а след това Козирогът въздъхва с облекчение.

Рак и Водолей

Първият е убеден домошар, сантиментален и привързан към миналото, вторият е свободен дух – емоционално студен и избягващ всякакви задължения.

Когато са заедно, могат да спорят за почти всичко. Ракът мрази да бъде коригиран, а Водолеят обича да коригира. Тогава Ракът се обижда и страда, а Водолеят се оттегля още повече емоционално.

Докато Ракът иска да прекара неделята със семейството, хапвайки бульон и гледайки сериали, Водолеят би отишъл на винарна с група приятели.

Рано или късно във връзката им ще има порой от обвинения, че едната страна е много твърда, а другата – твърде отпусната.

Ракът ще остане с разбито сърце, а Водолеят ще се опита да избяга през вратата, която винаги е оставял отворена.

Лъв и Скорпион

Докато Скорпионът обича да прекарва дните си, фокусирайки се върху амбициозните си житейски цели и изследвайки отговорите на екзистенциални въпроси, Лъвът иска партньор, който ще се фокусира върху едно нещо – него.

Лъвът живее с убеждението, че заслужава много внимание и похвала, докато Скорпионът не е склонен да хвали никого, защото е взискателен както към себе си, така и към другите.

Което е по-лошо – един неоценен Лъв лесно може да използва чара си, за да потърси възхищение другаде, което със сигурност ще подлуди ревнивия Скорпион.

Ако тези две силни личности станат врагове, всяка от тях ще пострада.

Дева и Риби

Токсичността на тази двойка зодии се свежда до един конфликт: Девата иска Рибите да държат главите си в облаците, а Рибите искат Девата да се присъедини към тях и да се носят над земята.

Девата и Рибите имат много общи неща – внимание към другите, желание да помогнат на нуждаещите се, чувствителност и нежност – поради което могат успешно да бъдат приятели или да си сътрудничат.

Но в любовта ги очаква разочарование. Кой мечтател иска да бъде измъкнат от неговия фантастичен свят, само за да говори за сметки?

Кой практичен човек иска да прекара 20 минути в обсъждане на последната мечта на партньора си?

При раздялата и двете страни ще страдат, но дълбоко в себе си ще знаят, че така ще е по-добре за тях.

Везни и Дева

Това е една от онези двойки зодии, при които всяка страна изважда най-лошото в другата.

Критичните коментари на Дева могат силно да разклатят самочувствието на Везни, които искат да живеят в идеален свят.

От своя страна конформистката Везни, която винаги ще избере по-добрия вариант, може да накара Девата да спре да й вярва и да стане още по-подозрителна.

Имат общи черти – и двамата са естети, стремящи се към съвършенство, така че първоначално може да се харесат.

И двамата са разговорливи хора – в началото ще говорят до зори, но после споровете им ще продължат с часове.

И Везни, и Дева не могат да се справят със загубата на душевно равновесие. В тази връзка това е лесно, така че те могат да доведат взаимно до невроза.

Стрелец и Риби

Добродушните Риби имат един недостатък, за който може дори да не ги подозирате – те таят злоба дълго време, защото обичат да бъдат онеправданата страна.

Стрелецът, от друга страна, е майстор на разбирането, който наистина забравя много веднага.

Ако Стрелецът е във връзка с Риби, той няма да толерира нуждата им да чоплят в раните си и да се справят с треперенето си и те ще се почувстват обидени и игнорирани.

В природата на Рибите има много меланхолия. Докато Стрелецът е най-големият оптимист в зодиака, което ще предизвика неразбиране.

В крайна сметка Стрелецът ще напусне Риби, избирайки свободата и приключенията.

Козирог и Везни

Тези две зодии се наслаждават на секса, считайки го за важна област от всяка любовна връзка.

Срещите им в спалнята обаче вероятно ще завършат с разочарование, защото между тях няма никаква химия.

Връзката им може да започне с хубаво приятелство. И Везни, и Козирог имат силно чувство за справедливост и не крият, че се интересуват от материята и престижа.

Ако решат да направят нещо повече, ще им трябва известно време, за да разберат, че няма искра.

С течение на времето Везните ще обвинят Козирога, че е скучен и хитър, а той нея – че е суетна и дребнава. След раздяла те могат да таят неприязън един към друг дълго време.

Водолей и Телец

Тези зодии не могат да бъдат по-различни. Телецът ще очаква от Водолея да не прави нищо, освен да си стои вкъщи или да плеви градината, което Водолеят ще възприеме като атака срещу свободата и независимостта му.

Телецът може да получи предсърдно мъждене, когато Водолеят продължава да се опитва да го убеди да направи някаква промяна, към която е алергичен.

Телецът ще стане сприхав и още по-отдръпнат. Водолеят ще търси вълнение извън връзката, което ще докара собственическия партньор до ръба на отчаянието и в крайна сметка ще си тръгне с разбито сърце.

Това обаче не е задължително да направи голямо впечатление на Водолея и Телецът няма да му прости това до края на дните му.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: