На кои зодии им предстои сватба през 2024 година?

На-кои-зодии-им-предстои-сватба-през-2024-година

Кои зодии ще си кажат сакраменталното „да“? Въпреки че изглежда твърде рано да се прогнозира, подредбата на звездите показва кои са избраните.

Избраниците ще намерят любов за дълги години, ще чуят предложение или ще получат желаното признание, благодарение на което ще могат да свият любовно гнездо с техния любим човек. Те ще планират сватбата тази година.

На кои зодии им предстои сватба през 2024 година?

Нова година, нови надежди. Време е да оставим миналото зад гърба си и да спрем да мислим за него.

реклама

От януари много зодии смятат, че всичко може да се случи сегa. Дори тези, които са имали трудни преживявания, започват да вярват, че през 2024 г. ще намерят любовта или ще чуят декларация от партньора си.

Годишният хороскоп сочи, че 4 зодии могат да разчитат на големи промени в личния си живот. Проверете дали сте сред тях.

Водолей

Водолеите ще преодолеят страха, свързан с миналото. Сатурн и Венера ще му помогнат да се освободи от тежките спомени.

Отсега нататък той вече няма да гледа назад. Вместо да се ръководи от едни и същи вярвания отново и отново, той ще намери начин да се довери отново на някого.

През изминалата година понякога му се струваше, че още не е готов и затова бяга от близост.

Сега той ще изпита истинска близост, която ще го накара да повярва отново. Много хора Водолеи ще отнесат това до олтара.

Риби

Тази година Рибите ще имат връзка, която ще им даде усещане за сигурност. Ще бъде пълно с любов и подкрепа, а също така ще им даде много поводи за усмивка.

В присъствието на друг човек ще придобият надежда, че мечтите им за създаване на семейство са близо до сбъдване.

Партньорът им ще се окаже най-добрият им приятел. Той ще започне да мисли за брак почти по същото време и ще предложи брак по много романтичен начин.

Козиро

Козирозите ще искат да остареят с някого. Те ще се видят до този човек, когато започнат да си представят живота си след 5, 10 или 15 години.

Ще станат толкова сигурни дали това е правилният път за тях, че могат да поемат инициативата и да говорят за съвместен живот.

Когато се замислят дълбоко по този въпрос, няма да намерят нито един аргумент против него. Приятелите и роднините също бързо ще видят какво се случва.

Лъв

Лъвовете ще станат обект на нечии мечти. Техният почитател може да е срамежлив в началото и да не издава чувствата си.

По-късно обаче той ще набере смелост и връзката бързо ще започне да се развива. Съвместното пътуване ще се окаже пробивно и двете страни ще почувстват, че искат да бъдат заедно завинаги. Подредбата на планетите предвещава есенен годеж.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: