На кой етаж трябва да живеете според вашата зодия?

На кой етаж трябва да живеете според вашата зодия

При покупка или наемане на апартамент търсите такъв, в който ще се чувствате най-добре. Обръщате внимание на размера, разположението на стаите и непосредствената близост. Височината, или всъщност разстоянието от земята и небето, е еднакво важен. Тя е различна за всеки знак от зодиака.

На кой етаж трябва да живеете според вашата зодия?

Ако сте нещастни някъде, но не можете да определите причината, това може да е защото височината е неподходяща. Често ли имате главоболие? Чувствате ли се постоянно уморени, тъжни или нервни? Не можете да се концентрирате у дома и търсите извинения да го напускате възможно най-често? Уверете се, че не живеете на грешен етаж.

Овен

Хората от тази зодия обикновено предпочитат по-високите етажи. Чувстват се по-добре да видят света отгоре. На партерния етаж Овенът може да се умори изключително много, да се почувства раздразнен и да има проблеми със самочувствието си. Започва да се подобрява едва от втория етаж нагоре. Но внимавайте, хората от тази зодия не трябва да живеят твърде високо. Над четвъртия етаж могат да се чувстват малко несигурни.

реклама

Телец

Представителите на зодия Телец ценят комфорта и не обичат да се претоварват. В жилищен блок без асансьор са налични само приземен и евентуално първи етаж. И дори с повдигане, хората от тази зодия ще се чувстват по-добре по-надолу. Те наистина обичат да са здраво стъпили на земята.

Близнаци

Последните етажи са създадени за тях. Там те могат да се почувстват наистина свободни и щастливи. Обичат да излизат на балкона и да се любуват на панорамата на града отгоре. Колкото по-далеч могат да видят, толкова по-добре. Близнаците трябва да живеят на самите върхове на небостъргачите. Те ще хармонират перфектно с тяхната личност.

Рак

Хората, родени под тази зодия, ще се чувстват комфортно да живеят на първия или десетия етаж. Защото? Защото това са щастливи числа за Рака. Ще намерят спокойствие и в апартамент номер 21.

Лъв

Роденият лидер има вътрешна потребност да бъде по-високо, над другите. Не защото се чувства по-добре. Повече, за да можете да наблюдава, управлява или защитава. За хората от зодия Лъв над третия етаж е ще се чувстват най-добре. В небостъргачите обаче колкото по-високо, толкова по-добре.

Дева

Болезнено практичната и разумна Дева определено няма да се задоволи да живее на приземния етаж. Студено и по-податливо на кражба с взлом или наводнение. И защо да рискувате и да затруднявате живота си?

Везни

Както подсказва името на Везни, тя се стреми към баланс в живота си. Тя е в състояние да поддържа умереност и здравословен баланс като никой друг. Хората от тази зодия ще са най-щастливи да живеят на средните етажи.

Скорпион

Скорпионът трябва да живее на нечетен етаж над третия. Там той ще се почувства като у дома си. Неспокойната му душа ще може да си почине малко от силните емоции, които често го измъчват.

Стрелец

Енергичен, любопитен и общителен Стрелец ще се чувства най-добре някъде между третия и шестия етаж. Това е идеално място за живеене за хора от тази зодия.

Козирог

Можете да живеете на различни височини, но има едно условие. Те трябва да са четни числа. Нечетните числа имат някакъв странен негативен ефект върху Козирога.

Водолей

Или в самото дъно, или на самия връх. На Водолея няма да му е удобно някъде между етажите. Да знае, че има съседи навсякъде, може да го раздразни и да отслаби ентусиазма му.

Риба

Чувствителните, често суеверни Риби трябва да живеят на седмия етаж. В крайна сметка това е щастливо число и носи само добри събития на всички, които вярват в него. Хората от тази зодия са точно такива.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: