Нервно новолуние в Скорпион: Какво да очаква всяка зодия?

Нервно-новолуние-в-Скорпион-Какво-да-очаква-всяка-зодия

Новолунието в понеделник е проверка дали пазим границите си. Силният гняв ще бъде улика за това къде са превишени. Изразеният гняв ще стане пътепоказател за нова посока в живота на всяка зодия.

Новолунието е срещата на Луната и Слънцето. В понеделник, 13 ноември ще се случи при 20 градуса Скорпион.

В нощта на новолунието само звездите осветяват небето – това е най-тъмната фаза от лунния цикъл. Тъмнината представлява празнотата, от която изтичат животът и енергията, защото е седалището на творчеството.

реклама

Когато затворим очи, въображението ни разцъфтява и получаваме достъп до вътрешния си свят. Следователно тази фаза на Луната винаги е шанс да посеете семената на намерението за ново начало.

Трансформиращата сила на Скорпиона – господарят на мрака

Новолунието в Скорпион повишава нашата емоционалност и интуитивност, помагайки за създаване на ясна визия за бъдещето.

Скорпионът – владетелят на несъзнаваното – изважда скрити модели на поведение и неизпълнени желания, за да определи истината, която искаме да живеем.

Затова новолунието в Скорпион е подходящ момент да изразим това, което искаме и да осъзнаем на какво сме готови, за да започнем да действаме. Имаме две седмици за това, до пълнолунието в същия знак, то ни подготвя за зимата, когато живеем от това, което сме създали и събрали.

Вече не работим на най-висока скорост, използваме само това, което сме задвижили преди това.

Втората половина на ноември обаче все още е време първо да изхвърлите ненужното и остарялото, а след това ясно да изразите предпочитанията и желанията си, да поемете инициатива, да предприемете смели ходове и да промените посоката.

Какво ще донесе експлозивното новолуние в Скорпион на всяка зодия?

Ето какво може да очаква всяка зодия от предстоящото новолуние.

Овен

За Овен, посещението на такова силно енергизиращо новолуние в осмия дом на секса и споделените материални ресурси предвещава, че можете да предефинирате две неща. Определението за интимност, и да управлявате парите си по различен начин в една връзка, семейство или бизнес. Може да има някои аргументи.

Телец

Ще има революция в отношенията при Телците. Новолунието в Скорпион в седми дом на партньорството може да ви накара да решите да предприемете радикална стъпка. Да дадете дългосрочно обещание или да решите всеки да поеме по своя път. Ако не, използвайте това време за важни разяснения.

Близнаци

Близнаците ще почувстват ободряваща продуктивност, въпреки че ще им е трудно да се концентрират върху една задача. Новолунието в дома на ежедневната работа ще ви насърчи да поставите граници, като определите графика си. Ще искате да реализирате проекти, които ще отприщят вашата креативност.

Рак

Новолунието в Скорпион, въпреки че има тежка, интензивна енергия, ще ви насърчи Раците почувстват лекотата на съществуването. Посещението на Луната в петия дом на забавлението, романтиката и самореализацията ще ви насърчи най-накрая да се уверите, че има повече радост в живота ви. Добър момент да се влюбите внезапно.

Лъв

Новолунието ще повлияе на семейния живот на зодия Лъв, тъй като активира вашия четвърти астрологичен дом. Очаквайте важни дискусии и дори поставяне на проблеми на нож. Ако планирате да се преместите, сега е идеалният момент да вземете решение за това.

Дева

Всякакви идеи за мозъчна атака са добре дошли за Девите точно сега. Такова силно новолуние в трети дом на комуникацията е възможност за предприемане на някаква инициатива, свързана с писане, образование, реклама, търговия. Колкото повече разговори, толкова по-добри са ефектите от съвместните договорености. Можете да напуснете текущата си работа.

Везни

Нова оферта за работа, повишение, изгоден клиент? Такъв подарък от Луната ще получите, ако имате изрядни доходи. Новолунието ще насърчи Везните към това по време на преминаването през втория дом, отговарящ за финансите. Поставете граници в тази област от живота си.

Скорпион

Скорпиони, това е вашето новолуние и вашият пробив! Кажете сбогом на това, което е старо и остаряло, а Луната в първи дом ще ви отвори вратата за постигане на най-големите ви лични цели и желания. Ще започнете с устрем да реализирате новите си планове, благодарение на това, че отново ще осъзнаете какво искате.

Стрелец

Стрелците трябва да се погрижат за психическото си състояние – отпуснете се и се успокойте. Наличието на ураново новолуние в дванадесети дом може да дестабилизира нервната ви система – ще имате нужда от спокойствие. Това не е вашето нещо, така че е напълно възможно да се раздразните.

Козирог

Ноемврийското новолуние в единадесети дом на социалните контакти ще насърчи зодия Козирог да излезе от скривалището си и да станете известни сред приятели или в социалните мрежи. Очакват ви неочаквани социални събирания и онлайн запознанства. Помислете дали някой не прекрачва вашите граници.

Водолей

Новолунието в Скорпион ще насърчи Водолеите да обмислят професионалните си амбиции и кариерен път. Ще искате промяна в тази област от живота си, защото новолунието, подсилено от вашия планетарен управител – Уран – ясно ще ви покаже края на различните ви начинания. Бъдете отворени за нова работа.

Риби

Риби, бъдете отворени и не се задоволявайте с нищо. Транзитът на такова силно новолуние в зодия Скорпион във вашия девети дом, отговорен за разширяването на живота, няма да остави вашите най-съкровени желания латентни. Помислете коя област от живота ви се нуждае от промяна.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: