Парфюми отговарящи на вашата зодия. Кои аромати ще подчертаят чертите на характера ви?

Парфюми отговарящи на вашата зодия. Кои аромати ще подчертаят чертите на характера ви

Много хора вярват, че това каква зодия сте, има връзка с личностните черти на индивида. Както се оказа, благодарение на астрологията можете също да намерите перфектния аромат на парфюм.

Кой парфюм ви подхожда най-добре на вашата зодия? Изборът на перфектния ароматен букет може да бъде изключително труден. Най-често след дълго обмисляне купуваме аромата, който просто ни е харесал най-много. Вместо това си струва да разберете кой аромат е подходящ за вашия характер.

Близнаци, Везни и Водолей

Плодовите нотки са идеалният избор за хора, които са любопитни към света като Близнаци, Везни и Водолей. Всяка от тези зодии е известна с желанието си да изследват света и другите хора. Често изненадват със своята прямота в компания. Парфюмите, които идеално им пасват, също трябва да бъдат необикновени. Вместо стандартните аромати, трябва да посегнат към аромати с плодови нотки. Лекият аромат на ягоди, праскови или касис се свързва с лятото и ваканцията, т.е. най-забавното време. Това е идеалният избор за тях.

реклама

Рак, Скорпион и Риби

В парфюмите за зодиите Рак, Скорпион и Риби преобладават цветята. Всяка зодия иска постепенно да постигне целите си. Те знаят какво искат от живота, а характерът им се характеризира със самоконтрол и фокус. Идеалните аромати за тези хора са предимно флорални аромати. Нотки на жасмин, магнолия или градински чай са идеалният избор. Финият аромат пасва като ръкавица, за да успокои хората.

Лъв, Овен и Стрелец

Овен, Лъв и Стрелец, обичат да са активно в светлината на прожекторите. Ароматът на цитрусови плодове ще ги стимулира към действие. И трите зодии не обичат скуката. Вместо това те предпочитат активност, както физическа, така и умствена. Силовите тренировки и решаването на логически пъзели са на едно място с тях. Освен това ценят да бъдат в светлината на прожекторите. Хората с тези знаци често също искат да насърчат другите да участват в дейностите, които планират. За да постигнат това, те могат посегнете към освежаващи и ободряващи аромати, като аромата на цитрусови плодове. Парфюмите с тези аромати са идеални за енергични лидери.

Дева, Телец и Козирог

Хората Телец, Дева и Козирог често са практични, амбициозни, ориентирани към детайлите, обичат лукса. Аромати, които са подходящи за тях включват зелени и земни аромати, както и ванилия, мускус,  лавандула и лимон. С тези аромати тяхната индивидуалност ще изпъква още повече.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: