Петте най-несъвместими зодии. Тази връзка няма да продължи дълго

Петте най-несъвместими зодии. Тази връзка няма да продължи дълго

Някои са създадени един за друг, други точно обратното. Замисляли ли сте се някога, че някои зодии създават взривоопасна смес? И то не в добрия смисъл.

Вижте вашата зодия и тази на половинката ви – вижте дали характерите ви съвпадат. Или може би изграждането на обща връзка не е най-добрата идея?

Не всички зодии са съвместими помежду си. Любовта между тях не вещае нищо добро. Всичко заради противоречиви герои, които не позволяват да се комбинират помежду си и да живеят в хармония и меланхолия. Дори любовта може да не е достатъчна.

реклама

Независимо дали вярвате или не в астрологията, можете да погледнете към звездите, за да разберете с кого сте. Астрологията е невероятно точна в описанията си и може да се изненадате защо сте съвместими – или не.

Козирог и Овен

Козирогът е оазис на спокойствието, за разлика от Овена. Той е грижовен и топъл в отношенията. Последният често е импулсивен, вземайки решения под влияние на момента и емоциите.

В същото време Овенът е по-отворен, той съобщава всичко, което му е на сърцето. Козирогът е потайният. Всичко това води до постоянни спорове. Активен и приключенски настроен, Овенът не понася Козирога, който цени мира. Неговият самоконтрол е непонятен за Овена.

Стрелец и Риби

Стрелецът често не разбира добре Рибите и техния подход към живота. Те са твърде емоционални за него и са извън зоната му на комфорт.

Един Стрелец живее в момента, мечтае и се огъва, за да постигне това, което иска. Рибите се нуждаят от момент, за да обмислят всичко. Това кара двойката да се чувства неподкрепена в много важни етапи от живота си.

Водолей и Телец

Телецът е човек, който обича всичко да е под контрол и може да бъде малко напрегнат. Водолеят е напомпан, енергичен и винаги се заема с всичко с вълнение.

Телецът може да бъде скептичен към някои идеи и въпреки че е много позитивен по природа, Водолеят понякога го надвива.

Телецът е практичен, но и изключително чувствителен, Водолеят гледа в бъдещето и мисли за него, но никога не проявява чувства в такава степен, както партньорът му. Това кара Телеца да иска да бъде близо, а Водолея се държи на разстояние. Това много ядосва Телеца.

Лъв и Скорпион

Лъвът и Скорпионът са най-упоритите зодии, които трябва да постигнат своето и тяхното мнение винаги е най-важно и единствено правилно. Поради това те имат проблеми с комуникацията.

Кавгите им може да изглеждат дребни на пръв поглед, защото обикновено започват с дребни неща. Истината обаче е, че от тези малки спорове Лъв и Скорпион преминават към големи войни.

Рак и Везни

Ракът е силен, макар и семеен и емоционален знак на зодиака. Везните са нерешителни и много колебливи. За съжаление, те са така с всичко, което срещат по пътя си.

Понякога е трудно да си изберат дрехи сутрин, да си купят мляко в магазина, камо ли да вземат решение за почивка. Правят го, защото искат да са прави във всяка ситуация. Това подлудява Рака.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: