Пет зодии, които често мамят другите

Пет зодии, които често мамят другите

Основните зодии лъжци според хороскопа. На какво трябва да обърнете внимание? Кой може лесно да заблуди другите?

Телец

Телците са хора с добро сърце. Следователно зад тяхната измама никога не стои злонамерено намерение. Това е една от тези зодии които често мамят неволно. Представителите на този знак просто са толкова еуфорични по природа, че тази или онази история понякога е „украсена“ с измислени подробности и събития, които никога не са се случвали.

Близнаци

Името на този знак говори само за себе си: Близнаците имат „две лица“. Според хороскопа представителите на този знак имат раздвоение на личността и в зависимост от това с кого говорят в момента, обичат да разказват една или друга версия на събитията. Тези, които познават добре този знак обаче знаят, че зад него не стои вредна тактика, а само черта на характера.

реклама

Везни

Везните са много хармонична зодия. И тук е проблемът! Според германски астролози това е черта, която често прави Везните известни с лъжливостта си. За да запазят хармония и да избегнат спорове, те обичат да лъжат – изопачават фактите и крият истинското си мнение, тревожейки се за своето и чуждото душевно състояние.

Стрелец

Стрелецът обикновено предпочита „дивата“ страна на живота. И този дух на авантюризъм работи добре с няколко „разкрасявания“. Ето защо, когато представител на тази зодия говори за собствения си вълнуващ и интересен уикенд, трябва да се помни, че той има склонност да „разказва приказки“ и най-вероятно тогава просто си е останал у дома.

Риба

Рибите са сдържани и мечтателни натури, поне така казва хороскопът. Но това е този интровертен знак, който предизвиква голяма фантазия, когато става дума за „измислена истина“. В повечето случаи това се отнася за работата: Рибите искат да бъдат чути и могат да използват малки лъжи в своя полза.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: