Пет непохватни зодии. Те винаги изричат ​​нещо и правят гафове

Пет непохватни зодии. Те винаги изричат ​​нещо и правят гафове

Някои хора се свързват предимно със забавни ситуации, които създават благодарение на своята непохватност. Всеки от нас има такъв очарователен човек в приятелския си кръг. Вероятно принадлежи към някоя от тези зодии.

Стрелец

Ако мислите, че има безопасно място, където Стрелецът не може да обърка или да се нарани, грешите. Дори в собствения си дом той има шкаф, който системно обогатява тялото му с нови синини. В кухнята има чаша, която пада на пода, а когато мие чинии, водата винаги пръска дрехите му. След като кълца лук, Стрелецът си търка окото, а на излизане от колата пада в локва, така е при него.

Риба

Ако някой ви блъсне на улицата и се извини за невниманието си, можете да приемете, че е Риби. Въпреки че се опитва да бъде внимателен, не винаги успява. Близките му знаят за това, затова понякога не му обръщат внимание, а понякога го приемат за даденост. Ако някой трябва да премести огледало или любима ваза по време на преместването, не го давайте на Риби. Този знак ще бъде напълно съсредоточен, но е вероятно той да я изпусне. Не забравяйте, че Рибите винаги се чувстват неудобно от това, така че не влошавайте положението, като ги обвинявате, че са непохватни.

реклама

Рак

Ракът не разлива горещо кафе, не се препъва в краката си, но често казва нещо грешно, като например да пита някого за бивше гадже пред настоящо. Той никога не го прави нарочно, той просто осъзнава гафа постфактум.

Близнаци

Близнаците обичат да жестикулират, разстройвайки всичко около тях. Те са много експресивни и изразяват емоции с разцвет. Случвало ли ви се е да докоснете чаша чай на някой друг, докато той я държи в ръцете си? Точно.

Везни

Всеки специален момент в живота има своя собствена история с вас. Везните могат просто да маркират спасителната си линия с падания или неудобни ситуации. Непохватността й може да се сравни с котка, която скача където не трябва и събаря нещата от масата само като минава. Да се ​​спънеш, докато получаваш награда в училище, да те напръска кола, след като се облечеш за среща като във филм на Бриджит Джоунс, това е типично Везни.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: