Плутон във Водолей 2024: Следете промените, работете в група, не бягайте във виртуалния свят

Плутон-във-Водолей-2024-Следете-промените-работете-в-група-не-бягайте-във-виртуалния-свят

Тази година имате възможност да видите и преживеете едно изключително рядко астрологично явление: Плутон във Водолей.

Плутон символизира великата сила на регенерацията, която е скрита в нас и в колективното съзнание. Той символизира прераждането, контрола, самопознанието и мощна сила на натиск, която разрушава и възстановява това, което е застояло и закостеняло.

Най-големите промени, които ни очакват, са свързани с въздушния, фиксирания и човешкия знак Водолей: социални въпроси, екология, правила и организация на работа, човешки права, развитие на технологиите и комуникацията.

реклама

Водолеят е най-големият хуманист, реформатор и пропагандатор на радикални идеи, които имат за цел да улеснят ежедневието ни.

Влиянието на Плутон във Водолей 2024 г

Ще станем свидетели на тотална революция. Ще се появят нови социални и политически движения, напълно различни от тези, които познаваме от години.

Хората ще станат по-ангажирани със социални проблеми, но силният индивидуализъм може да означава, че всеки ще намери нещо за себе си.

Екологията и правата на животните ще бъдат все по-важен елемент от политиката.

Както и равенството, половата идентичност и въпросът за индивидуалните права срещу правата на общността.

Все повече хора ще живеят в градове, които ще претърпят голяма трансформация. Съвременните решения в общественото жилищно строителство, управлението на града и общността и необикновената архитектура ще накарат много от нас да се почувстват така, сякаш живеем на снимачната площадка на научно-фантастичен филм.

Ще ни бъде все по-трудно да живеем извън структурата, встрани, в уединение. Постоянното присъствие на социални медии, електронна и дистанционна комуникация ще промени контактите ни с офиси, работодатели и близки до неузнаваемост.

Хронология на влизането на Плутон във Водолей през 2024 г

Първо, Плутон ще бъде там на 21 януари 2024 г., за да се върне в Козирог за по-малко от три месеца (2 септември – 19 ноември), а след това от 19 ноември ще започне да преминава през знака Водолей за следващите двадесет години ( до 2043/44 г.).

Плутон във Водолей 2024 – задачи и предупреждение

  • Основна бележка : бъдете в крак с промените, прогресът и технологиите в ежедневието са ваш съюзник, а не ваш враг. Работете в група, подкрепяйте социални организации, близки до вашите възгледи за света.
  • Проблеми за преодоляване : Изключителният индивидуализъм и отвращение към дългосрочни ангажименти могат да се превърнат в пречки за постигане на целите и ежедневното щастие.
  • Капани, които трябва да избягвате : не отлагайте, живейте за момента, не бъдете безразлични към това, което се случва около вас в социалните въпроси, в екологията и в живота на вашите близки. Не се превъзнасяйте, ценете това, което другите хора внасят в живота ви. Избягвайте да се изолирате и да избягате във виртуалния свят.

Плутон във Водолей 2024. Какво очаква зодиите?

Овен

Зодия Овен – Плутон бавно спира да образува квадрат към вашия знак, ще намерите хармония в отношенията. Също така ще ви даде сила за нови начинания които ще ви донесат голям материален успех.

Телец

Зодия Телец – Плутон в квадрат (21.01–2.09.2024 г. и от 19.11.2024 г.) ще ви напомни за конфликт или важна задача, с която, искате или не, ще трябва да се изправите и да се справите.

Близнаци

Зодия Близнаци – Плутон ще започне да ви подкрепя с хармоничен тригон (21/01–2/09 и от 19/11), ще ви даде сила на волята и решителност за осъществяване на амбициозни планове.

Рак

Зодия Рак – Плутон бавно ще спре да се противопоставя на вашия знак (1–21 януари, 2 септември–19 ноември). Смело влизайте в нови връзки, създавайте приятелства, кандидатствайте за по-висока позиция или сменете работата си с по-добра.

Лъв

Зодия Лъв – Плутон ще навлезе окончателно във Водолей и ще се разположи срещу вашия знак (21/01-2/09 и от 19/11), което ще засили вашата амбиция и воля. Ще победите конкуренцията, ще получите позицията, която искате, или ще създадете връзката на вашите мечти.

Дева

Зодия Дева – Тригонът на Плутон (1–21 януари, 2 септември–19 ноември) ще ви даде енергия и ще насърчи професионалното развитие. След 19 ноември Плутон ще ви даде мир за двадесет години.

Везни

Зодия Везни – Тригонът на Плутон (1-21 януари, от 19 ноември) ще ви помогне да договорите по-добри условия в работата и финансите и да намерите обещаващи професионални предложения. Плутон ще ви покаже нова посока в развитието ви и ще ви подтикне към сериозни решения.

Скорпион

Зодия Скорпион – Плутон в квадрат (1-21/01, от 19/11) предупреждава срещу омаловажаването на враговете и самоугаждането. Следете сроковете, не се борете с вятърни мелници и ще можете да използвате тази енергия положително.

Стрелец

Зодия Стрелец – Плутон в секстил (1-21/01, от 19/11) ще постави на пътя ви приятелски настроени хора, влиятелни хора и възможности, от които ще съжалявате, че не сте се възползвали. Също така се уверете, че вашите успехи и инвестиции са устойчиви.

Козирог

Зодия Козирог – Плутон ще бъде във вашия знак от 21 януари до 2 септември, което може да ви накара да се почувствате принудени да направите големи промени във всяка област от живота си. От 19 ноември Плутон ще напусне вашия зодиакален знак и ще ви даде спокойствие за няколко десетки години.

Водолей

Зодия Водолей – Плутон ще влезе във вашия знак завинаги (21/01–2/09, от 19/11) и ще ви накара да поемете контрол над живота си. Ще започнете да реализирате дългосрочни планове.

Риби

Зодия Риби – Плутон секстил 1-21/01, 2/09-19/11 ще ви даде прозрение и енергия. Използвайте помощта му, докато можете, и това ще засили интуицията ви и ще ви даде прозрение в оценката на хората и трудни въпроси.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: